Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои препоръчителни упражнения по време на бременност?
Кои книги се препоръчват за бременни жени?
Кои са някои от мазилата, които бъдещите майки използват за предотвратяване на стрии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои препоръчителни упражнения по време на бременност?
-
Кои книги се препоръчват за бременни жени?
-
Кои са някои от мазилата, които бъдещите майки използват за предотвратяване на стрии?
-
Какви са някои от симптомите, които бъдещите майки изпитват?
-
Кои са някои препоръчителни кремове за стрии?
Момичета, от няколко дни много ме сърби кожата на гърдите. Мажа се с едно кремче с арника. По напреднали момичета ми казаха, че е защото гърдите започват да растат и кожата се разтяга, аз обаче не виждам никаква разлика. Същите са си, може много малко са пораснали, но си нося старите дрехи и сутиени. В 10 г.с. +3 съм и всичко ми става (засега). Иначе последните симптоми ми бяха почти всеки ден ниско кръвно и ниска захар. Захарта гледам да я държа като ям редовно, но кръвното ме изненадва. Както съм си добре и баам главата ми се върти, очите ме напрягат, меря го ниско и хапвам или пийвам нещо и лягам да спя. Вашите симптоми какви са и каква козметика ползвате за мазане? Колко кг сте качили/свалили за първото тримесечие?