Рак на Простатата

• 23 858
  • 157
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Днес баща ми имаше профилактични изследвания за простата.Може ли някой по-запознат да каже как са му резултатите ?

Total PSA - 1,38
Free PSA -0,54
f PSA / tPSA -39%

# 151
Резултатите са добри, нищо притеснително.

# 152
Дали някой се е лекувал при д-р Младен Кайцанов https://superdoc.bg/lekar/d-r-mladen-kaytsanov-8311
Срещнахме го случайно в спешния кабинет на Пирогов, после отидохме на преглед при него в медицински център в Люлин. Той е единственият лекар, които смята, че може да оперира баща ми и то без лазер. Всички останали уролози отказаха и се чудя защо. Изглежда компетентен, обясни ми подробно каква ще е операцията и не скри какви неблагоприятни странични ефекти може да има след нея, но след като толкова много други негови колеги отказаха, се чудя дали няма някаква скрита уловка. Определено не е заради парите, защото предлага по-евтината процедура при положение, че казах, че съм запозната с цената на лазера и не е проблем.

# 153
Здравейте,
Надявам се да се включи някой, който е запознат.
Баща ми го оперираха преди 3 седмици, премахнаха му простатата с робот Да Винчи. За съжаление обаче, има някакво запушване и не може да уринира добре. Махнаха му катетъра и след 2 дни му го сложиха отново за още 2 седмици. Сега отново го махнаха, но струята отново е тънка. Важно е да кажа, че преди операцията не е имал проблем с уринирането. Някой знае ли дали ще се нормализира от самосебе си? На 65 години е. Чудя се да търся ли други уролози, какво може да се направи изобщо?

# 154
При баща ми повече от 3 месеца продължи възстановяването след операцията . Нормализиране на  уринирането е бавен процес , поне при него беше така.
Здравейте,
Надявам се да се включи някой, който е запознат.
Баща ми го оперираха преди 3 седмици, премахнаха му простатата с робот Да Винчи. За съжаление обаче, има някакво запушване и не може да уринира добре. Махнаха му катетъра и след 2 дни му го сложиха отново за още 2 седмици. Сега отново го махнаха, но струята отново е тънка. Важно е да кажа, че преди операцията не е имал проблем с уринирането. Някой знае ли дали ще се нормализира от самосебе си? На 65 години е. Чудя се да търся ли други уролози, какво може да се направи изобщо?

# 155
Seagirl или Marina-sato,може ли да споделите къде оперираха близките ви?

# 156
В Софиямед оперираха баща ми.

# 157

Моят баща е опериран във Варна, в Терапията. Да кажа, че вече е доста по-добре, явно време трябва за пълно възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт