🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 601
  • 806
  •   1
Отговори
# 285
Доколкото помня от първия сезон, се покриваха някакви нормативи за плуване, бягане.
Мисля че всички малко или много могат да плуват. И в предишните сезони помня, че имаше такива, които бяха по-слаби плувци.
Мила ми е странна птица. Мислех, че е психически стабилна (явно грешно впечатление съм си създала от визитката и думите ѝ, които бяха цитирани по-напред).
Йо и Бо са ми интересен персонаж. Интересни са ми слаби физически на вид участници как се справят във формата.

Понеже  става дума за плуване ви препоръчвам да изгледате някой американски сезон в който участва Ози Луст .

# 286
  • София
Споед мен Марга се различава коренно от Марта.

Уф, кой е двойникът на Джордж Клуни? :о
Илиян ли?

# 287
Занев да идва да пише тук отново, както преди.

# 288
Бях забравил след три сезона на "Игри на волята" колко е хубаво усещането да не си предварително сигурен в развитието на играта.

# 289
Diavolo,
сигурно Драгомир, не знам.

# 290
Според мен Пейо и Драго сгрешиха като казаха че се познават от по рано. Някак си това накара другите да застанат нащрек. И сега ще се опитват да разкарват един от двамата.
От промото, Мира нещо дава фира

От далече личеше,че се познават и без да си кажат.

# 291
За мен това приятелство ще изяде главата на Драго. Нещо не ме накефи, че демонстрират близост и то директно.

# 292
А защо Неделчо и Туджаров ще коментират играта? Те какво общо имам с този сезон?
Много интриги се завъртяха и то прекалено бързо. Ще се изпокарат съвсем до края.
Ох, такова удоволствие ми беше да гледам и слушам Карамазов снощи. Страхотен водещ. Няма кряскане и начукване на канчето, както правят водещите в "Игри на волята". Страхотен е.
И на мен това ми направи впечатление. Заради дългото отсъствие на формата, постоянно в главата ми имаше паралел с Игри на волята. Карамазов е класа. Дори не виждам в ухото си да има слушалка и да му нареждат какво да говори.

Супер съм доволна, че няма нищо общо с онова БГ недоразумение ИВ.
А и двамата споменати какви пък експерти са, че и чак ще коментират ?!

# 293
Според мен Пейо и Драго сгрешиха като казаха че се познават от по рано. Някак си това накара другите да застанат нащрек. И сега ще се опитват да разкарват един от двамата.
От промото, Мира нещо дава фира

От далече личеше,че се познават и без да си кажат.
А можеха да се възползват без да се издават
А сега, коя е Мартина и от кой сезон на Фермата е
Аааа сетих се. Дружката на Киро и Любо.

# 294
Здравейте! От колко време го чакам това предаване. Интересно беше вчера.
Понеже не съм гледала американските сезони можете ли да препоръчате някои от най-интересните и запомнящите се и къде могат да се гледат?
Споменахте за Парвати, тя как ги е изиграла със скрития идол?
П.С. Мартина е от последния сезон на Фермата, “тарторката на готините” 😃 Стигна до финала, но почти никой от зрителите не беше гласувал за нея, доста беше нехаресвана, от мен също.

# 295
djoleva,
последния сезон. Знаеш я - все с мъжете около нея. Скандала там дали е била с горнище на банския, или не.

# 296
  • София
Ето тук са всички участници заедно с визитките им, ако някой все още се интересува
https://survivor.btv.bg/uchastnici/

Време беше. В следващата тема ще ги кача на 1 стр. + още някои нещица...
Много се замотаха от официалния сайт, за това сегашните визитки са директни линкове към фейсбук и няма видео, докато тук има и видеата от премиерния епизод. Много добре.

# 297
  • София
Някъде може ли да се види какъв е рейтинга на предаването след снощния епизод? Или е рано за такава информация. Любопитно ми  дали са отвяли "Капките" след 21.00 ч.

# 298
Здравейте! От колко време го чакам това предаване. Интересно беше вчера.
Понеже не съм гледала американските сезони можете ли да препоръчате някои от най-интересните и запомнящите се и къде могат да се гледат?
Споменахте за Парвати, тя как ги е изиграла със скрития идол?
П.С. Мартина е от последния сезон на Фермата, “тарторката на готините” 😃 Стигна до финала, но почти никой от зрителите не беше гласувал за нея, доста беше нехаресвана, от мен също.

Парвати е участник в американския  Survivor , водят е за един от силните играчи в историята на Survivor- изключително  хитра  игра правеше.

# 299
Ето тук са всички участници заедно с визитките им, ако някой все още се интересува
https://survivor.btv.bg/uchastnici/
Време беше. В следващата тема ще ги кача на 1 стр. + още някои нещица...
Много се замотаха от официалния сайт, за това сегашните визитки са директни линкове към фейсбук и няма видео, докато тук има и видеата от премиерния епизод. Много добре.

По-рано като проверих се учудих как така раздела с участниците го няма, но по-късно вече беше добавен, явно в момента го дооправят, защото забелязах и имената им са с шрифта по подразбиране.

Общи условия

Активация на акаунт