В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 104
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Момичета благодаря ви за покрепата. Вдъхнахте ми доста кураж, да идва по- бързо, че да заминава 😀

# 556
Не се притеснявай и да ти се плаче. Мен докато ми изрязваше някакви неща и надраскване лигавицата си повиках от болка. Свикнали са. Цвети ми даде едно топче за мачкане и видя зор Grinning

# 557
Не се притеснявай и да ти се плаче. Мен докато ми изрязваше някакви неща и надраскване лигавицата си повиках от болка. Свикнали са. Цвети ми даде едно топче за мачкане и видя зор Grinning

Това вече звучи страшно и браво за героизма ви! Надявам се силно да е било друга процедура 🥲

# 558
  • София
Момичета, минавам да кажа, че има промоция на тестове за овулация този месец.

Скрит текст:

# 559
Да, офис хистероскопия. Просто явно аз съм по-нисък праг на болка. Докато поставяше спекулума, ако не му бъркам името болеше леко, като менструална болка. Но имаше малко за изрязване и след това взе пробва за биопсия, което си ме боля, надраскването на лигавицата също. Всичко това за около 3-4 минути. След приключване на процедурата спря и болката.

shantall Тези тестове при мен бяха много бледи. Само един път ги купих и повече не повторих. Както АА каза, Clear Ovu са едни от най-читавите. Харесвам и тестовите им за бременност на Clear, лентата им е по-широка и е идеална за такива, които не виждат много, като мен. А и не са давали фалшиви черти.

# 560
  • София
Пълнолуние, тези специално аз не съм ги пробвала. Последният път поръчах някакви Експрес.

# 561
Да, на всички препоръчвам Clear test Ovu - 5бр + 1бр за бременност. Нещо от порядъка на 8лв във Варна.
Виждат се много добре чертичките и на двата вида тестове.

shantall, съжалявам, че не се получи при теб🌹

# 562
  • София
Момичета, сетих се да ви питам нещо.. чудя се дали не бъркам някъде в отбелязването на цикъла. Знам, че ако ти дойде привечер се отбелязва на следващият ден. Така ли правите? Знам, че е вероятно тъп въпрос, но предимно сутрин е започвал винаги. Тук от няколко месеца започна да ми идва следобед и се зачудих.

# 563
Питала съм моя гинеколог,каза ми от първия ден на кръвотечение.Но съм чела на доста места,че ако е късно следобед се брои от следващия ден .Аз лично го смятам от първия ден,без значение по кое време .

# 564
m-angel, няма как да стане на 3ти да ходя при док, М ми продължава 6-7 дни и си тече така стабилно. Едвам на 6тия вече отслабва, преди да спре напълно.
Аз реших малко да си почина от тоя cycle balance. Ще изчакам да мине малко време. Ще си пусна пак хормоните да видя как са и ще реша какво да правя. И без друго в момента имаме други належащи неща. Идва ми в повече стреса с всичките изследвания, тестове и т.н. Искам спокойствие. Когато стане, стане! Аз не съм от хората които да натискат нещата. И да се тормозя сама себе си че и ММ и да се напрягаме. Няма да стане така. Искам спокойствие. След месец живот и здраве, взимам си кучо при мен отиваме на вилата, ще си гледам градината, ще си работя и ще си гледам кефа! Както някой по-горе каза, (извинявам се че не запомних кой) млада съм, ще направя 30 тази година живот и здраве. Имам нужда да приключа някои временни трудности. Да се освободя от товара, и когато съм спокойна, щастлива и сигурна, вярвам че нещата ще се наредят точно както трябва да бъдат!
Успешна седмица на всички! Nature SunnyFlowers Four Leaf Clover

# 565
  • Замък сред облаците
Сеньоритка, ти се бъркаш, че прегледът не трябва да е по време на менструация, а той се прави идеално точно на този ден. Неслучайно хормони, АМХ, инхибин, лигавица и антрални фоликули се гледат в този период. Това е и изискването на репродуктивните АГта, обикновен няма да ги види тези неща обичайно.
Да ходиш на преглед в други дни и други дни да пускаш хормони е само пилеене на пари на вятъра.

# 566
Напълно подкрепям АА, но Senioritka, направи го когато си готова емоционално и физически.
Първия път и на мен ми беше притеснено, защото и моята менструация втори и трети ден е доста обилна, но пък още при първия преглед се видя полип, който доктора не беше видял преди това.

# 567
Момичета, аз май ще се откажа. Много ми е мъчно и гневно тези дни..

Скрит текст:
Правя изследвания, следя овулация, а от ММ получавам само декларации, че иска второ дете. Секс правим на 10 дни веднъж и то все с много настояване от моя страна. Писна ми, много ми е обидно. Не знам дали някоя от вас е в подобна ситуация и не знам дали написаното тук е за тази тема. Ще продължа да ви чета и подкрепям, но излизам от клуба на "бебе правещите"  Sad

# 568
  • София
По едно време и ние имахме малко проблеми с настроението..Докато не се светнах, че мъжете са като децата - трябва да им събудиш любопитството - ново бельо, някоя нова поза ... Да видиш сега като се разходя по нощница как сам пристига Grinning

Разбира се понякога и почивката е добро решение.

Момичета, аз май ще се откажа. Много ми е мъчно и гневно тези дни..

Скрит текст:
Правя изследвания, следя овулация, а от ММ получавам само декларации, че иска второ дете. Секс правим на 10 дни веднъж и то все с много настояване от моя страна. Писна ми, много ми е обидно. Не знам дали някоя от вас е в подобна ситуация и не знам дали написаното тук е за тази тема. Ще продължа да ви чета и подкрепям, но излизам от клуба на "бебе правещите"  Sad

# 569
При повечето се случва понякога.И ние не сме от най активните,мъжът ми вечер е много изморен и заспива преди мен .Сутрин преди работа напоследък ни стана навик ☺️.Четох някои момичета препоръчват през ден два около овулацията,но се замислих че на този маратон няма да издържи.Сега мисля да го подържа на сухо поне до 12 ден😄,но без да му казвам!

Общи условия

Активация на акаунт