Връзка с разведен мъж с пораснали деца

• 9 053
  • 314
  •   1
Отговори
# 90
Изнсяш се от жилището МУ и, ако той те последва - любов е.

# 91
  • София
Е, това за всеки ден по два пъти сега се появи Grinning
Държа да отбележа, че коментарът ми не важи за всеки ден по два пъти. От друга страна и не вярвам, че работеща жена, която живее с партньора си, минава два пъти дневно през хладилника на баща си Grinning

# 92
Авторке, обираш краставиците преди нахалницата и носиш на твоето дете,още повече щом ти си ги засадила.

# 93
А сутринта?
Сандвичи ли си прави?
Тогава какво чопва?
У тях на гости ходите ли? Как ви гощава?
Странна история.
Да ходи у майка си. Или работи близо до вас? Къща ли е?

# 94
Просто са някакви просташки демонстрации това .Някои хора толкова си могат.

# 95
  • София
Е, това за всеки ден по два пъти сега се появи Grinning
Държа да отбележа, че коментарът ми не важи за всеки ден по два пъти. От друга страна и не вярвам, че работеща жена, която живее с партньора си, минава два пъти дневно през хладилника на баща си Grinning
И аз не го вярвам.

# 96
  • София
Авторката точно така се държи, като към съперница.
Според мен темата е пързалка, ама хайде, лято е, хората скучаят.

# 97
В семейството на леля ми аз съм едно от "децата". Канят ме да се отбивам, предварително обаждане не е нужно, като отида почват да вадят най-вкусните неща, които имат в момента, за да ме черпят, и се обиждат, като не искам да взема манджи и сладкиши за вкъщи. Това и леля ми, и мъжа й, за когото съм само племенница на съпругата му, дори не нейна дъщеря.
В тях се чувствам като у дома си, например мога да си пусна компютъра им и да гледам нещо в интернет. Ако в казуса тук момичето направи така, представям си реакцията и какво нахлуване в личното пространство ще е. А на лелини не им пречи. За тях не съм чужд човек, а някой от семейството.
Различни хора, различни разбирания.

# 98
Ходиш ли, когато ги няма, за да си вадиш вкусните неща от хладилника? Съмнявам се.

# 99
Като ги няма не, но като ида на гости, няма нужда нищо да вадя, защото те почват да ми предлагат какво ли не и да настояват да ям.
Ако гледаха краставици, щяха да са ги обрали сами, напълнили торбите и да настояват да ида да си взема. JoyJoyJoy

# 100
  • Варна
Какво - да се обажда всеки път да пита удобно ли е да мине?
Ами да, желателно е. Поне повечето пъти. Така, както и те биха се обадили, преди да се натресат на младите. Та дори аз се обаждам преди да ида у баща ми, а ми е домът, при това няма друга жена там. В тоя случай като на авторката пъкне бих помислила да идвам без предупреждение, освен ако не целя точно  да демонстрирам нещо. Дъщерята на ММ никога не е идеала без да се обади, а сме в отлични отношения. Може би една от причините е, че се уважаваме взаимно.

# 101
Вече ми стана интересно каква толкова храна отмъква въпросната дъщеря? Може ли пример? И колко често?

Ежедневно... Идва и сутрин и вечер... Сутрин си взема храна за на работа, а вечер обира краставиците от двора, които аз посадих... И то така ги обира, че не остава за нас за салата...
Ехаа! Ако темата не е пързалка, в такъв случай правилно си се ориентирала - щом за тях това е нормално и мъжът е казал, че това е положението, си взела правилното решение да се изнесеш.

# 102
Да дадеш по собствено желание не е като някой да ти влиза в дома когато те няма и да взема каквото си пожелае. Едното е гостоприемство, другото наглост.

Авторката няма какво друго да направи освен да прекъсне тази връзка. Няма да им промени отношенията, по-добре да си намери някой с разбирания като нейните.

# 103
Учудена съм, хора, явно само за мен е нормално изнеслото се дете да си има ключ от нас и да си взима каквото си иска от хладилника.

Да си взима каквото иска от хладилника?! Ежедневно?! Туй да не е супермаркет?!?! Ако не се справя в живота и има нужда от моята помощ, да поиска 200лв. или да попита дали може да се върне да живее у нас, защото ѝ е трудна адаптацията или е малка заплатата (пък нали и гадженце има, делкат си сметките сигурно), не да ми рови между доматите и пържолите и да чорпли сиренето. Сори.
И тя както и ние няма финансови проблеми...

# 104
Твоите отношения с твоя син не са норма за другите. Те се определят от вас двамата. Точно както и гаджето ти определя с дъщеря си отношенията между тях.
Така е, но ние живеем самостоятелно и тя навлиза и в моето и в нашето лично пространство. Утре ако решим да правим секс и знаем, че сме си сами у дома, а тя дойде ненадейно какво да направя? Може би да я поканя на урок ли?

Преди сексът направи солени и сладки мъфини - така и така ще гледа, поне да замези малко. Да уплътни времето.
😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт