Бременна съм, но приятеля ми скъса с мен

• 23 457
  • 853
  •   1
Отговори
# 795
  • France
Не, няма. Затова е по-стресиращо с момче. Една дъщеря няма как толкова да не ми прилича, че да иска дороволно да става майка в ранните си 20. Просто е невъзможно. А решението се пада на жената.
Дадох за режим това, което бих искала да имам. Затова ми се вижда щедро. За съжаление имам точно нула помощ.

# 796
Е всички ли в семейството с баща изчезнал от ден първи? Дали са двойка или сама жена не е едно и също. И помощта, дето се иска, е различна.

# 797
Е всички ли в семейството с баща изчезнал от ден първи? Дали са двойка или сама жена не е едно и също. И помощта, дето се иска, е различна.

Това няма как да им го обясниш. Те си въртят една и съща плоча и това е, щото друго не знаят.

# 798
  • София
Накрая винаги е едно и също - има бременно момиче или бременна жена.  Важно е как ще реагират хората около нея. Дори в брак един мъж може да не иска едно бебе и да изчезне или да започне да натиска жена си за аборт и да я заплашва, че ако роди, ще я изостави с бебето. Знаете много добре, че може всичко да се случи, човешкият фактор е бъгав.

# 799
Андриел разбира се, че всичко може да стане и работещите баба и дядо пак да ти кажат да се оправяш и да си си "мислела" като си си избирала мъж.
Виждала съм много такива случаи.
Една даже нарочно забременя от мъж, който баща й не одобри.
Когато нещата се запекоха таткото забранил на бабата да става роб на дъщеря си и тя така и не погледна бебето  за повече от веднъж на няколко месеца.

# 800
Важно е да имаш план Б. Ако те отсвирят, какво правиш? Можеш ли да речем да си позволиш детегледачка за цялото време, когато си на работа, да кажем минус ден-два, за които ще навиеш баба и дядо да помагат?

# 801
  • София
Това вече е проблем на ценностите на бабата. Щом тя е готова да зареже дъщеря си и внучето заради мъжа си, с нищо не е по-добра от жените, които оставят мъжете им да бият децата, а те самите да гледат отстрани.  Винаги съм по-положително настроена към жените, които подкрепят децата си дори когато същите тези деца не са особено разумни в решенията си, отколкото да се подчиняват на властта на мъжете, с които живеят.

# 802
Бабата дали ще напусне работа? Имам колежки, чиито баби помагат - за няколко дни, когато са в отпуска.

# 803
  • София
Ценности на бабата?
Дъщеря ѝ не следва ли да си има свои, бащата?

# 804
Ей там е разковничето - няма как да заставиш работеща жена да напусне работа.
Нито такава която о ужас обича мъжа си!

# 805
Защо бабата да напуска работа Flushed
И защо мъжът да спре да бъде обичан, ех. Заради бебето ли.
Да го "махаме " това бебе , за да възтържествува форумският  дух и да мирясаме Stuck Out Tongue Winking Eye
Очевидно това бебе пречи на всички.
Няма го бебето, няма проблем в тази мелодрама с обичани мъже и работещи жени.

# 806
  • София
Кой казва, че трябва да напусне работа? Прибира си дъщерята вкъщи, денем дъщерята си гледа бебето, вечер и през почивните дни бабата се включва. Някакви фантасмагории пишете за напускане на работа, пък си обичала мъжа. Да си го обича, кой й пречи! Но да си гледа и дъщерята.

# 807
  • София
Понякога не трябва да заставаш зад децата си, колкото и да ти се иска.
Ей тъй, да се научат. Не да бичат едни и същи грешки, като знаеш, че мама ще ти забърше марсола и ще те огащи винаги.

Кой казва, че трябва да напусне работа? Прибира си дъщерята вкъщи, денем дъщерята си гледа бебето, вечер и през почивните дни бабата се включва. Някакви фантасмагории пишете за напускане на работа, пък си обичала мъжа. Да си го обича, кой й пречи! Но да си гледа и дъщерята.
Досега не се сетила, тепърва да изживее катарзис?

# 808
Защото самотната като нададе вой, че не може да си продължи живота както преди. Бабата ще не ще ще напусне работа, за да гледа внуче, докато щерката не цъфне пак бременна с второ.
И да - мъжа на бабата може скоропостижно да си тръгне като не може да спи от денонощния бебешки рев.

# 809
Разбрахме,че ако бабата не гледа децата, ще е определена като лоша майка по форумен стандарт,но не виждам как това ще помогне на Авторката, като се наложи с нещо да нахрани бебето, а няма на кого да го остави, за да работи.

Общи условия

Активация на акаунт