Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 46 773
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • БГ
Здравейте, споделям код от рулетката 😃

# 421
Вижте и чантите на River island. Дори не знаех, че имат чанти, случайно попаднах и доста от моделите ми харесаха, даже вече си купих.

# 422
# 423
На мен ми харесват ботите и ботуши с дебели грайфери и подметки, има и от по-лек материал. За жалост на мен ми трябва по мека и гъвкава подметка, и не мога да си ги позволя, така да се каже : ))
Иначе за студ и сняг ми се виждат супер.

# 424
  • Сливен
Не е по темата,но да споделя.Тези боти са супер https://indigo-shoes.com/zimni-boti/3683-black.
Имам ги от около месец много удобни и топли.

# 425
Дами, някой Ина ли код за абаут ю? Двата на предишната страница нещо не ловят. Sad

# 426

Дано на някой да му е от полза.

# 427
Да споделя какво ми се случи. Бях писала преди, че се усъмних, че ботите на Тамарис, които поръчах, са носени, защото е изтрит надписът на стелката. Видях, че има още един чифт и го поръчах, с идеята да върна тези. Получавам втория чифт и изненада: ботите сложени в кутията видимо дълго носени, намачкани, мръсни, непочистени и даже с камъче в грайферите. Веднага се обадих по телефона, следваха куп извинения, ваучер за 25% , обяснения. Написах и в сайта им и качих снимки, съответно веднага ги върнах. За мен е недопустимо да се случи това. Явно върнати и непогледнати, а изпратени на доверие.

# 428
  • София
Ужас! Нямам думи!

# 429
Някой има ли такова палто да даде мнение?
Конкретно за това не мога да дам мнение, но тази година си взех едно тяхно: https://www.aboutyou.bg/p/about-you-x-mogli/prehodno-palto-zoe-7170161 , т.к. го уцелих на много добра цена и е с 40% вълна, но не съм особено доволна - самата вълна не е от висококачествената и макар да топли, доста лепи по нея. Чудех се дали да го връщам, но в крайна сметка се отказах, предвид че ми излезе 60 лв и реших, че влиза по-скоро във фръц-гардероба Simple Smile

# 430
Получих два еднократни ваучера за 13% отстъпка при поръчка над 100 лв но няма да ги използвам така че надявам се да са полезни

# 431
mari45 Това е голям ужас.
На Тамарис чантата ми на една година е ужасно протрита вече и е за смяна. Вътре иначе разпределението е удобно. Аз я купих за близо 100 лв. и определено не ги заслужава.

# 432
mari45 Това е голям ужас.
На Тамарис чантата ми на една година е ужасно протрита вече и е за смяна. Вътре иначе разпределението е удобно. Аз я купих за близо 100 лв. и определено не ги заслужава.
В случая ботите просто са носени доста дълго време и не знам как в сайт като aboutyou.bg може да се допусне да бъдат изпратени като нови. А качеството вече е отделен въпрос, да, определено не е като преди.

# 433
# 434
Като фен на Тамарис потвърждавам, че от две години особено обувките са с ужасно качество. Едвам изкарват един сезон. Без значение от материал. На последните подметката направо се рони.
С Кларкс, Габор и Рикер засега нямам фалове.

Общи условия

Активация на акаунт