Пародонтоза - тема 2

• 41 326
  • 501
  •   1
Отговори
# 495
Някой правил ли е waterlase в България и къде? Дъщеря ми, с напреднала парадонтоза си прави процедурата в чужбина и има невероятно добро повлияване. Преди нея, в продължение на 2 години прави много почиствания, но без резултат. Сега продължава с чистенето на зъбен камък на всеки три месеца.

# 496
  • Пловдив
Здравейте, може ли да попитам за препоръка за пародонтолог за шиниране в Пловдив. Сложиха ми шина която се отлепя вече много пъти за 5 месеца, шината е метална хванати са 8 предни долни зъби, но не са ми правили канали, за да я захванат.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 16:33 от Megi_82

# 497
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте, може ли да попитам за препоръка за пародонтолог за шиниране в Пловдив. Сложиха ми шина която се отлепя вече много пъти за 5 месеца, шината е метална хванати са 8 предни долни зъби, но не са ми правили канали, за да я захванат.
Мога да препоръчам в София!

# 498
Моля мнение за доктор Славко Гюлев ,
Пловдив за решаване на пародонтални проблеми.
Или съвет за друг такъв в Пловдив,Стара Загора,Бургас.

# 499
Здравейте, при наличие на парадонтит и съответно предприето лечение, за пренареждане на зъбите има ли някакво друго решение освен брекети? Не биха ли могли да се ползват алайнери?
Въпросът ми е дали има смисъл да търся мнение и при друг Ортодонт или просто да ги слагам тия брекети?Disappointed

# 500
Аз с инвизалайн пренареждах.

# 501
Зависи от тежестта на случая

Общи условия

Активация на акаунт