Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 149
  • 804
  •   1
Отговори
# 105
Аз да се отбележа с отрицателен тест след инсе 🙂 просто силите ми се изчерпват.... как пък всичките изследвания да бъдат наред , спермограмата добра, и защо? Питам се защо, къде какво пречи бе хора..... 2/3 пъти хвана ама завърши с БХ. Искам да ви споделя едно нещо, не ми се вярва ама бившата му на мъжа ми, преди време е казала на него, след време ще ти докажа как няма да ти върви работата и как деца няма да имаш, и майка и на това момиче ме е блокирала в фейсбук😁😁и защо нито се знаем нито нищо, нямали сме проблеми, повярвайте ми работата ни отива с краката надолу, от проблем друг проблем излиза, ние не се караме, постоянно изникват някакви неща, нищо не върви както трябва, където се хванем се разваля. Не искам да вярвам в лоши неща🥵 но ще ходим някой да ни чете кипрянова молитва. Краен случай е инвитро, защото това беше 3тото инсе, първото хвана но както казах беше БХ. 😔 Много исках да ви изненадам с хубава новина ноооо....

И при нас е така. Всички изследвания са добре, но бебе няма още.

# 106
Reginasr, искрено ти пожелавам много скоро да си добре, да откриете проблема и бързо да се възстановиш.
Gabriela9, понякога под афект не разбираме хората около нас.
Не бих искала да коментирам връзката ти, защото всеки най-добре знае какво е вкъщи, когато вратата се затвори. Само ще кажа, че не воденето на разговори и мълчанието само задълбочават проблемите.
Това, за което исках да пиша е относно въпросната лекарка. Смея да си мисля, че ти си предубедена и търсиш проблема в нея. Още в началото очакваше, че тя може да ти се разсърди и какво ли още не.
Ако е същата лекарка, за която си мисля, гарантирам, че грешиш. Нямам идея кой какво трябва да ти напише, но ти казвам, че това е лекар с голямо сърце и добра душа. Относно документите за фонда, мога да ти кажа, че и на нас ни ги забавиха от същата болница, но проблема не беше в лекаря, който посещавах, а в жената от администрацията, която трябваше нещо да подготви. Наложи се два пъти да звъня, за да ги пусне. Но пак казвам, това не беше заради лекарите там.
Успокой се, помисли логично.
Ако трябва обърни се към специалист, но едно мога да ти кажа, за да се разбираш с хората около теб, първо трябва да намериш вътрешно спокойствие и удовлетворение от себе си.

Да наистина бях много ядосана сутринта от цялата ситуация. Може и да преувеличавам и да си въобразявам, но относно лекарката мъжът ми беше с мен последните 3 4 пъти и също потвърждава това, което си мисля и аз за държанието. Даже бях много изненадана, защото наистина останах с прекрасно впечатление. Както казах даже след прегледа при нея ми се насълзиха очите от надежда и положителни емоции.
Не е хубаво така да говоря за другите хора, както и за лекарите, на които разчитам. Извинявам се за думите си наистина. Мислех даже да говоря с нея следващия път, защото според мен не е коректно така да се разминаваме по коридора като непознати. Просто бях много афектирана от нещата напоследък и в болницата и с отношенията ни вкъщи. Като цяло изобщо не трябваше да споделям цялата история тук. Като се ядосам и винаги говоря неща, за които после съжалявам, но е късно. Явно проблемът е в мен. Съжалявам изобщо, че ви занимавах. Нека да не коментираме повече тези неща.
Пожелавам успех от сърце на всички и нека да се пишат по-положителни неща в темата! Heart

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 18:04 от Gabriela9

# 107
Аз да се отбележа с отрицателен тест след инсе 🙂 просто силите ми се изчерпват.... как пък всичките изследвания да бъдат наред , спермограмата добра, и защо? Питам се защо, къде какво пречи бе хора..... 2/3 пъти хвана ама завърши с БХ. Искам да ви споделя едно нещо, не ми се вярва ама бившата му на мъжа ми, преди време е казала на него, след време ще ти докажа как няма да ти върви работата и как деца няма да имаш, и майка и на това момиче ме е блокирала в фейсбук😁😁и защо нито се знаем нито нищо, нямали сме проблеми, повярвайте ми работата ни отива с краката надолу, от проблем друг проблем излиза, ние не се караме, постоянно изникват някакви неща, нищо не върви както трябва, където се хванем се разваля. Не искам да вярвам в лоши неща🥵 но ще ходим някой да ни чете кипрянова молитва. Краен случай е инвитро, защото това беше 3тото инсе, първото хвана но както казах беше БХ. 😔 Много исках да ви изненадам с хубава новина ноооо....

И при нас е така. Всички изследвания са добре, но бебе няма още.
Не ми се ходи никъде, след малко сме на детски рд, направо не искам деца да виждам🥺 оф Господ да бъде с нас🙏🏻🙏🏻🙏🏻

# 108
  • София
Их Светле съжалявам. Идете да ви прочетат молитва, дава сигурно успокоение и надежда. Остава ви още едно инсе и след това можете да кандидатствате за фонда.

# 109
Их Светле съжалявам. Идете да ви прочетат молитва, дава сигурно успокоение и надежда. Остава ви още едно инсе и след това можете да кандидатствате за фонда.

Просто съм в нещо от което не виждам край , надежда нулева, след толкова усилия..... някъде нещо нередно има....

# 110
Момичета, минавам и аз да си помрънкам. Този моят цикъл тотално се сбърка. На 16-ти ден уж засекох О. с лентички. Имах и леки симптоми.  Днес обаче (28-ми ден от МЦ), както и вчера имам 2 положителни теста за Овулация един след друг (вчера беше две равни черти, днес тестовата е по-дебела от контролната) и аз съм в шах и мат. Очаквам МЦ след 2 дни, като имам всички симптоми на ПМС при мен (раздразнителност и плач). Да, обаче днес съм истинска Злодеида. Супер нервна и злобна съм. Докато бях в коридора, съседката много силно тресна вратата и аз скочих да отварям вратата да я бия. ММ вика " а бе, ти се побърка". Всичко ми е  с д****то нагоре. Дразня се на всичко или рева за всичко. Физически симптоми нямам, освен че от една седмица ужасно ме боли кръста (имам проблеми с бъбреците) и корема ми е подут и въобще не знам как ще издържа още два дни. А ако е Овулация, пък 14 дни. Е тогава вече ще се побъркам. Може ли да е ЗФ и затова да ми дава положителен тест за О.?

П.С. Щяхме да ходим този уикенд малко на почивка на Боровец с ММ, ама няма да ходим, защото в последния момент шиба*ите шефове му казаха, че ще работи. И те така те, не можем никъде да мръднем, анулирах резервацията и си изгубихме парите. Въобще, красУта. 

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 18:28 от Salsera

# 111
  • София
Салсера я направи един тест за бременност 😁

# 112
CakeSweat SmileМаце, утре Simple Smile Ама съм почти сигурна, че нищо няма, защото сънувам банички и тортички (обикновено ги сънувам няколко дни преди да ми дойде), Хахахахахахаха Satisfied

# 113
  • София
Хайде дано грешиш, ама историята познава положителни тестове за овулация конвертирани в положителен за бременост 😉

# 114
  • София
мдам, и аз съм чувала за положителни тестове за О и реална бременност Grinning стискам палци!

Станислава съжалявам за отрицателният тест... все пак докато цикъл няма има надежда.

# 115
Благодаря, момичета Simple Smile Айде, дано да му е писано....  Да си изчакам ли датата (пада се 4-5 март, ако правилно съм сметнала)?

# 116
мдам, и аз съм чувала за положителни тестове за О и реална бременност Grinning стискам палци!

Станислава съжалявам за отрицателният тест... все пак докато цикъл няма има надежда.
В бодимед не разбирам референтните 💁🏼♀  ще сложа снимка

# 117
  • София
Момичета,стискайте палци този месец да МИ дойде ... в болница сме с детето ,грип А.
Следващата съм аз вероятно,то и Тамуфлу не смея да почна профилактично .

# 118
  • София
Момичета,стискайте палци този месец да МИ дойде ... в болница сме с детето ,грип А.
Следващата съм аз вероятно,то и Тамуфлу не смея да почна профилактично .

Ух брее.... Стискам палци!

# 119
светослава, съжалявам за отрицателния тест.

salsera, стискам палци за втора чертичка и на теста за бременност!

bubble, бързо оздравяване на детето и ти пожелавам на теб да ти се размине!

Общи условия

Активация на акаунт