Защо жена над 40 е преследвана предимно от мъже на 30-35

• 7 940
  • 199
  •   1
Отговори
# 15
Защото ти така искаш. Бури, циклони. Сълзи, сополи….

# 16
Кой казва, че не ми харесва.
Просто питам какви са подбудите.
//
Дренче, при един има циклони, другият е умерен към заспал интелектуалец.

# 17
  • Terra incognita
Е, жена на 40+ ако не може да си отговори сама какви са подбудите...лошо.

# 18
Не се хваля. Имах страхотна над 10 годишна връзка с такъв мъж. Приключих я аз. После се събрах с още по-малък. Той за 3 месеца годежен пръстен. Защо?
защото си младолика (виждала съм те) и с готин характер.

# 19
Харесват по-възрастни. Колкото и добре да изглежда една жена, няма как на 40 да изглежда като на 20. Поне не за повече от 3 мин и със сигурност не и след като си отвори устата.
Което не значи, че мъжете са инфантилни. Просто това ги влече визуално. Ако се комбинира със съвпадение в характерите, се стига до пръстени.

Другото, което е много вероятно, жената вади душата и парите с памук. Днешните млади жени ми се струва, че внезапно се оказаха възпитани в идеята, че мъжът изкарва парите, но невъзпитани в правилен метод как точно да му бъдат поискани тези пари. Някоя жена на години вече е шлифовала това умение.

# 20
  • Далечният изток

Нещо като твоите подбуди да търсиш по-млади мъже може би?!

# 21
По-големи жени от мен никога не съм харесвал, е може би като съм бил на 20, 25 годишните да са ми харесвали. След тва повече никога. Ама поддържана, ама опитна, ама не знам си кво си- не ме кефи и тва е. Има си една категория мъже си търсят каки, че и лели, ама не са толкова голяма % от всички мъже, какво им харесва също си нямам много идея. Как да го обясня, на 20 годишните хубавото им е, че са на 20, при 40+ годишните това го няма.

# 22

Нещо като твоите подбуди да търсиш по-млади мъже може би?!
Не ги търся. Аз не търся нищо, те ме намират.

# 23
  • Далечният изток
Но влизаш във връзката... Съвсем доброволно и осъзнато, нали?!

# 24
Има ли значение защо, ако си допадате и се обичате. Важното е да гледате в една посока.

# 25
Мъже над 35 рядко са свободни. Ако тъкмо са разведени, си търсят малки госпожици за утеха или пък са в период на женомразство.
Защо ти предлагат брак, вероятно провокираш грешни очаквания. Казвай директно, че само се забавляваш.

# 26
Не, не се забавлявам само.
Сериозна жена съм.
Много се забавлявам, но и много не приемам клишета.

# 27
На една магистрала, в една посока, младостта среща опита и всеки запълва/ наваксва/ удовлетворява  нужди и страсти...до момента в който нещо наложи промяна на скоростта на единия.

# 28
След като авторката усеща нещо съмнително в тая рябота, може мъжете да са използвачи  - да търсят жилище,  финансово осигурена жена, или с някакви други облаги, които е по- вероятно да има  при жена над 45, отколкото при млада жена, която е на по-близка до тях възраст.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 00:23 от Iris04

# 29
Въпросът е, защо не издържат такива връзки? Ако беше само с един досега - О.К., намерили сте се, щастливи сте, няма проблем. Но един и същи модел да се повтаря - има някакъв проблем.
Общи деца е много важна точка в такива взаимоотношения. Рано или късно идва на дневен ред. ( Сто пъти го писах и дадох пример.) Ако има различия, се разклаща връзката.
Отделно, си има типажи sugar mommy /sugar daddy, като не винаги парите са привлекателния елемент, може да е също удобен характер, обгрижване ...

Общи условия

Активация на акаунт