С какво ви дразнят свекървите? – 145

• 31 847
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Снахата ги гледаше със свекърва ми, сега не знам ,нямам телевизор и няма къде.
 Нямам друга представа , освен във фб да се намъкне реклама от тях. спонсорирано даже. Чистя ги.
 Гледам кримки и  руски основно от психологическите или с известен ми актьор. Но пък ми мърморят за компютъра ,че все надничам. Прави са донякъде ,доста време отделям, но  няма друг наоколо за компания. Сега повече навън  и ми е  добре.
Защо ще ти мърморят? Аз бих се радвала, ако баща ми беше компютърно грамотен, сега вече имате много свободно време.
По тв спряха му руските канали, казва че не му се чете, но по-скоро има сериозно перде, а за операция дума да не става.

# 556
Защото е вредно пред монитор.

# 557
Много забавна дискусия 😀.
Да си гледат бабите, но ние с една колежка как изпатихме от трета с тези сериали ... Тръгваме на семинар с колата на " баровката", тъкмо си я беше купила от магазина. Тя ми е споделяла, че гледа турски сериали" заради обзавеждането и обстановките" . Ок. Обаче като започна да ни разказва някакъв сериал в колата, полудяхме с другата 🤣. И нищо, ама нищо не можеше да я отклони. Жена под 50, добре, че няма синове.
От София ,.та до морето. Ад някакъв. Аз на връщане се прибрах с един колега.

# 558
  • София
Защото е вредно пред монитор.
Пред ЛСД? Сериозно? Simple Smile
Имаш ли някакъв по-сериозен проблем с очите, освен възрастовите неизбежни изменения?
Всъщност, предвид тукашните спорове не ми е трудно да си представя как снаха ти пише във форумите "Свеки е гушнала монитора и не го пуска, а кой ще я гледа после"

# 559
Е, то и монитор да гушнеш или тв е все обидно, ако си на гости и не си говориш с хората, на които си дошъл на гости.
Виж, вкъщи, ако искаш и челни стойки прави по цял ден… 😀

# 560
Римона, аз по спомен карам, но твоята не идваше ли у вас да си почине Grinning Тя на практика в нейната глава си почива, а не ходи на гости.

# 561
Да, точно, ама все си мисля, че със сина си поне има какво да си каже. Grinning

# 562
Не мисля, че тя идва, за да си говори с него Grinning

# 563
  • София
И на мен ми се е случвало гости да настояват да гледат Биг брадър, беше може би първият сезон, а и те са си сеирджии, въпреки че казахме, че не гледаме. Но тогава още го нямаше връщането назад

# 564
Не помня някога да съм ходила на гости и да съм казвала, че искам да гледам конкретно нещо по тв. Струва ми се неуважително. Дори при баба съм се съобразявала с това, което тя гледа, дори да не е било по моя вкус. А и идеята на гостито не е да гледате тв заедно. Уж.

# 565
  • София
Много забавна дискусия 😀.
Да си гледат бабите, но ние с една колежка как изпатихме от трета с тези сериали ... Тръгваме на семинар с колата на " баровката", тъкмо си я беше купила от магазина. Тя ми е споделяла, че гледа турски сериали" заради обзавеждането и обстановките" . Ок. Обаче като започна да ни разказва някакъв сериал в колата, полудяхме с другата 🤣. И нищо, ама нищо не можеше да я отклони. Жена под 50, добре, че няма синове.
От София ,.та до морето. Ад някакъв. Аз на връщане се прибрах с един колега.
Винаги има и по-зле.

С мъжа ми бяхме гаджета, решихме да ходим на море с автобус, през нощта. Шофьорът от началото до края пускаше непрекъснато "Тигре, тигре". Буквално непрекъснато. Свърши, пусне я наново, свърши, пак...

# 566
И аз като се зарибя по някоя песен и я слушам постоянно. И така докато не ми писне 😃

# 567
За мен е нормално, като съм на гости да кажа - щом не го гледате, ще гледам каквото и вие, например, никога не бих натрапила това, което чувам, че друг не гледа, да го гледа заради мен.

# 568
Първата ми свекърва се изкушаваше само на политически предавания, новините и " Бразди".
И после искаше да си мелим за политика, а аз грам не се вълнувах. Все не се нацелвахме с тази жена. Само две попадения имахме, веднъж, когато и двете ревахме от сина и, и втория път, когато ми разказа за детството си. Дори тогава се умили и зададе риторичния въпрос защо никога не е разказвала на личните си деца за тези неща. А е забравила, че когато мм е бил дете, всички деца от улицата са тичали да посрещат майките си от работа, само той се е чудел къде да се скрие, за да не го наказва, че не е слушал.

# 569
То и моите свекъри обичат да гледат парламента (там, дето политиците разтягат локуми от високо). Толкова го мразя това, че обикновено си хващам заниманията и отивам да си ги върша в друга стая. Ако сме на масата обаче, нямам никакви угризения да помоля да се изключи. Ако не се изключи, знам къде са жиците на рутера Wink

Общи условия

Активация на акаунт