Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 205
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Не им знам имената на всичките- Евгения има ли? Ако има, свирено е ‘начи 😂
Има

# 76
Да, знам, че друга потребителка твърдеше, че жената до Евгени е някаква редакторка, но на мен лично не ми звучи достоверно тази теория.
След уж щастлив хепи енд по-логично ми звучи Евгени и сегашната му половинка да гледат старта на предаването с друга двойка (Теам и Наум) отколкото Евгени, който уж вече си има половинка да иде на гости в Шопови с някаква редакторка на предаването.
Както поставяме под въпрос всяко едно мнение тук, така мисля, че можем да не взимаме за чиста монета и това твърдение.
Кадърът ми прилича на мястото на което последните две отиват при Ергенът и гледат обзор на представянето си.

# 77
Не им знам имената на всичките- Евгения има ли? Ако има, свирено е ‘начи 😂
Има
Но е най- грозна и няма шанс да спечели.

# 78
Някой спомня ли си Валерия да е пускала въпросник в Инстаграм, защото аз не. И Ирина и Елена пускаха, както и повечето от останалите. На Валерия й личи много всяка емоция на лицето, може да мисли, че ще се издаде?

# 79
Не знам за въпросник, но някой тук беше писал за лайф в ТикТок, в който ѝ задавали въпроси.

# 80
Май в Севлиево не гледат "Ергенът"-как пък не се появи някой комшия от там да ни каже каквото ни интересува-е ли или не е Елена избраната мома.Адресът и го има в публичното пространство,ама съседите не ни правят услуга.

# 81
  • София
И кво сега? Целият мизансцен под надслов “какво искат жените” бил част от реклама и гивауей на чепици..Нямам инстаграм, ама попаднах на пост с лилавите чехленца на Ленчето от Бодрум. Монетизирането е мислено ехеее от кога.

# 82
Точно така, май няма нищо случайно. Всичко е продуктово позициониране, в едно с момите.
Каквото и да ви говори Елена, става въпрос за монетизиране!
Чак ми е обидно, толкова е плитко.
И кво сега? Целият мизансцен под надслов “какво искат жените” бил част от реклама и гивауей на чепици..Нямам инстаграм, ама попаднах на пост с лилавите чехленца на Ленчето от Бодрум. Монетизирането е мислено ехеее от кога.

# 83
  • Вестерос
тъй ли?

# 84
Е, то и Поли, понеже е фармацевт, ѝ бяха дали да го маже там с някакво мазило, че бил изгорял. Нелепо беше.

# 85
И миналия сезон имаше някои моми,които си `работиха`по време на Ергена като си носиха разни рекламни парцалки, нЕма как без това просто..нека Капитонова да си разправя,че горката не печелила пари по време на Ергена..едва ли са й платили чак като са показали предаването

# 86
  • От липите до сините камъни
Още от началото си мисля,че Меган ще бъде избраното момиче и сега след коментара на братовчеда още повече го вярвам.

# 87
Започнах да следя форума заради Елена. Още в първия епизод разбах, че тя е стойностна и различна и ще й стискам много палци за финала. Днес за пръв път гледах промото към сезона и ми се иска да вярвам че именно Елена е дамата на сърцето на Евгени. Промото започва с нея, нейното лице дават най-много а и дамата на финала е с нейната фигура. Междувременно се разбира, че ще станем свидетели на големи драми - сканадали, сълзи, между Виктория и Елена. Това донякъде обяснява и поста на майка й. Това, което забелязах обаче, е че в коментарите са писали много чуждустранни почитатели на Евгени. Повечето от тях му пожелават успех, но има и такива които директно казват, че не разбират защо е приел да участва в подобно шоу. Казват, че е достатъчно известен с музиката си и това участие не му носи позитиви. Мисля си наистина, че покрай безкрайните пътувания и концерти това момче няма време да развие нормална връзка и че той също жертва от имиджа си. Дано жертвата да е оправдана.

# 88
Нямам представа кой печели, но ако не е Валерия, то съм разочарована от Евгени. Въпросната Валерия си пише с него, въпреки, че се занимаваше и излизаше с един друг приятел, който като разбра, я разкара. Simple Smile

# 89
Това какво означава, че като е влязла в предаването е била обвързана ли?

Общи условия

Активация на акаунт