Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 834
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 945
Според мен това с датите кой кога е бил активен в инстаграм ми се струва логично, освен ако друг не им е управлявал профила, което не смятам, че е вярно. Браво на тази съфорумка, която беше си направила труда да ги търси и подреди хронологично.

# 946
Две Габита остава да отпаднат до срещата на Елена.
Аз паузирах промото, където дават всички момичета преди церемонията и Айлин вече има роза, т.е. тя я е спечелила в играта.

# 947
Според мен това с датите кой кога е бил активен в инстаграм ми се струва логично, освен ако друг не им е управлявал профила, което не смятам, че е вярно. Браво на тази съфорумка, която беше си направила труда да ги търси и подреди хронологично.

Моля. От малка си мечтая да съм детектив 😂😂😂

Редактирам - Сега видях пост на Айлин. Следващия епизод ще има роза преди церемонията .

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 00:21 от Милена Петрова 681320

# 948
Всеки ден чета темата и се вдъхнових от вашите детективски способности. Засърбяха ме пръстчетата да се опитам да проследя коя кога се появява и коя е третата на финал. Не мога да твърдя, че е максимално акуратно, но след като прегледах къде що социални мрежи съществуват, това намерих като информация и ориентир:
1. Паолина (елиминирана)
2. Теодора (елиминирана)
3. Кристина (елиминирана)
4. Мария (елиминирана)
5. Милица (елиминирана)
6. Мони (елиминирана)
7. Евгения (елиминирана)
8. Лиа (елиминирана)
9. Райя (елиминирана)
Тук вече идват хипотезите от моя страна:
10. Крисия - появява се на 01.10.
11. Габриела (миската) - появява се на 06.10.
12. Габи - появява се на 07.10.
13. Ивелина - появява се на 21.10.
14. Микаела - появява се на 22.10.
15. Айлин - появява се на 23.10.
16. Джия - появява се на 23.10.
17. Боряна - появява се на 25.10.
18. Пам - появява се на 26.10.
19. Елисавета - появява се на 31.10.
20. Ирина - появява се на 31.10.
21. Виктория - появява се на 03.11.
22. Полина - 03.11.
23. Елена - 09.11.
24. Валерия - 13.11.
25. Меган - нищо не успях да открия, затова предполагам че тя е третото момиче на финал.

# 949
Всеки ден чета темата и се вдъхнових от вашите детективски способности. Засърбяха ме пръстчетата да се опитам да проследя коя кога се появява и коя е третата на финал. Не мога да твърдя, че е максимално акуратно, но след като прегледах къде що социални мрежи съществуват, това намерих като информация и ориентир:
1. Паолина (елиминирана)
2. Теодора (елиминирана)
3. Кристина (елиминирана)
4. Мария (елиминирана)
5. Милица (елиминирана)
6. Мони (елиминирана)
7. Евгения (елиминирана)
8. Лиа (елиминирана)
9. Райя (елиминирана)
Тук вече идват хипотезите от моя страна:
10. Крисия - появява се на 01.10.
11. Габриела (миската) - появява се на 06.10.
12. Габи - появява се на 07.10.
13. Ивелина - появява се на 21.10.
14. Микаела - появява се на 22.10.
15. Айлин - появява се на 23.10.
16. Джия - появява се на 23.10.
17. Боряна - появява се на 25.10.
18. Пам - появява се на 26.10.
19. Елисавета - появява се на 31.10.
20. Ирина - появява се на 31.10.
21. Виктория - появява се на 03.11.
22. Полина - 03.11.
23. Елена - 09.11.
24. Валерия - 13.11.
25. Меган - нищо не успях да открия, затова предполагам че тя е третото момиче на финал.

Меган няма инфо,защото е писала,че ПАК се появява в инстаграм,т.е. доста време не е влизала. Иначе Рая се появява на 08.11 и не смятам, че е ориентир коя ще е след нея

# 950
Eлисавета почти финалистка? Ергени има някакви странни фантазии 🤣

# 951
За следващия епизод целият монтаж на промото е сякаш Габи си тръгва, но нещо малко ме съмнява, че ще е тя точно поради тази причина. Може да я оставят просто за последно и Елисавета затова да реве.
Иначе от кадрите забелязах нещо интересно - в даден момент са ги разместили на церемонията - първо Елисавета е между Габи и Ирина. В кадъра, на който реве е между Джия и Валерия (на мястото на миската Габриела и там Боряна вече е с роза). След това показват пак кадър на Габи, която е до Елисавета (там Пам е с роза). И през цялото време дават коментари на Габриела миската. Та..нещо ми подсказва, че може и тя да си тръгне, но.. ще видим Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 11:42 от _Mishlence_

# 952
За утрешния епизод целият монтаж на промото е сякаш Габи си тръгва, но нещо малко ме съмнява, че ще е тя точно поради тази причина. Може да я оставят просто за последно и Елисавета затова да реве.
Иначе от кадрите забелязах нещо интересно - в даден момент са ги разместили на церемонията - първо Елисавета е между Габи и Ирина. В кадъра, на който реве е между Джия и Валерия (на мястото на миската Габриела и там Боряна вече е с роза). След това показват пак кадър на Габи, която е до Елисавета (там Пам е с роза). И през цялото време дават коментари на Габриела миската. Та..нещо ми подсказва, че може и тя да си тръгне, но.. ще видим Simple Smile
Скрит текст:

Наистина интересно. Явно си правят почивки между розите и са забравили коя къде е била..

# 953
Гледам вчерашния епизод и се чудя тия момичета бои за коса имат ли, фризьори имат ли? Елисавета и Пам също вчера беше с много прораснала коса. Сякаш вече 2 месеца са снимали!

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 12:59 от Анонимен

# 954
  • София
Аз се чудя дали няма да има драма между двете Габита. Снощи крясъците на ало.бг бяха срещу миската, не срещу Пам. Дали няма да сме свидетели на някаква грозна сцена пред Евгени? Например, Габи.бг да заплашва миската?

# 955
По-скоро ще види за първи път Валерия с изпъкнали вени. При него елементарни неща действат, за по-елементарно от това не се сещам.

# 956
Гледам вчерашния епизод и се чудя тия момичета бои за коса имат ли, фризьори имат ли? Елисавет с тия прораснали корени е плашеща. Пам също вчера беше с много прораснала коса. Сякаш вече 2 месеца са снимали!

Ами явно имат, защото Габи.Ало е с променена прическа... На Микаела и на Лиа косите не бяха така обезцветени, а и те са ярки цветове. Може Елисавета да не е видяла, че е побеляла в броене на филиите на Пам.

# 957
Никакви сигурни спойлери не се появяват. Днес Елена е качила в стори снимка от целувката й с Ергени снощи, но миналата седмица същото беше направила и Валерия. Ще ни държат до края в неведение. Лошо за детективите. 

# 958
По сметките от инстаграм Елисавета да излиза след Айлин и Джия ми се вижда тотален абсурд. Изглеждате прави обаче, че Габи ще стои още, ужас - надявах се да си тръгне другата седмица.

# 959
Явно само ние сме видели тентецията да се наказват лошите 😃 Аз почвам да се чудя дали Айлин няма да върне роза и затова да си ходи. Иска ми се.
Другата седмица кои си ходят по проучване?

Общи условия

Активация на акаунт