Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 207
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 485
Защо показаха, че ще има среща с Пам?

Мисля, че следващата е Поли. Няма нищо между нея и Ергени, пълнеж е.

Дайте пак наистина списъка с инстаграмите да сверим

# 1 486
Кои са следващите изгонени според инстаграмите,че е останало много назад?
В момента сме в дупката между Крисия (12 октомври във Фейсбук) и Айлин (25 октомври в Инстаграм). Има много момичета, които се появяват след финала, така че ще е някоя от тях вероятно.

Може и да съм объркала датите с 1-2 дни, но горе-долу бяха тези.

Не е минал моментът с "Ти май не ме разбра".

# 1 487
Местенето на Елена в Пловдив отново се актуализира като спойлер.
Минал ли е вече или още не моментът от промото на сезона, в който Елена гони Евгени и му казва, че не я е разбрал?

аз защо не го намирам това промо. Намерих нещо по-кратко като трейлър, там няма такива работи

# 1 488
Началото на еп.1 с избраните моменти от сезона.

# 1 489
  • Луната
Имаше данни, че Елисавета е била активна на .25.10.
Аз мисля, че следващата ще е тя или Поли

# 1 490
Имам бегъл спомен от инстатрама на Елисавета, преди да го заключи, че имаше пост около 18ти октомври. Но от толкова много профили не се наемам да бъда категорична. Така, че може и тя да лети съм София.

# 1 491
Аз това съм си запазила, но мисля, че след него имаше по-актуални.

# 1 492
Имам бегъл спомен от инстатрама на Елисавета, преди да го заключи, че имаше пост около 18ти октомври. Но от толкова много профили не се наемам да бъда категорична. Така, че може и тя да лети съм София.

Първия и пост е от 25 октомври с Гущерова

# 1 493
И аз много искам Елена да спечелиии. Толкова искрена и романтична среща имаха. Бях ухилена до ушите през цялото време, радвах им се като стара баба.😄 Обаче, ако е останала втора ще ми е много мъчно, защото Евгени ще й разбие сърцето и всичките й мечти и надежди. Дано всички нейни коментари и реакции в инстаграм са само, за да ни замаже очите и ако не е победителка, то поне да е с него в момента. Много си противореча, ама в такъв синхрон бяха днес двамата, че ако са двойка автоматично непоносимостта ми към Евгени бива неутрализирана заради харизмата на Елена.

# 1 494
Минал ли е вече или още не моментът от промото на сезона, в който Елена гони Евгени и му казва, че не я е разбрал?

аз защо не го намирам това промо. Намерих нещо по-кратко като трейлър, там няма такива работи
https://www.youtube.com/watch?v=ihs6aKZi9Z4

Първите 4-5 минути Simple Smile

# 1 495
Елисавета нещо се е разтроила в следващия епизод, но пък със сигурност не си тръгва тя, тъй като има още неизлъчени кадри с нея

# 1 496

Мисля, че мина. Когато му обясняваше за появяването на Валерия на коктейла.

# 1 497
Днес видях, че Евгени е осезаемо по-висок от Елена така, че тя се повдигаше на пръсти да го целува. Това във връзка с нейни писания за ниските мъже, че "животът бил кратък за ниски мъже". Някои бяха писали, че това бил спойлер, че не е избраницата му тя.

# 1 498
Елисавета нещо се е разтроила в следващия епизод, но пък със сигурност не си тръгва тя, тъй като има още неизлъчени кадри с нея

Като не е следващия, ще е по - следващия. При всички положения ще си ходи скоро. Съдя по въпросите които задава на Пам, след срещата ѝ с Евгени, предполагам че ще стане голям скандал Simple Smile
А както видяхме вече - ергенчето се вживява и гони всяка която разваля рахата в имението:)

# 1 499
Не знам, ако накрая остават Мика, Елена и Валерия, най-вероятно да избере Валерия или Елена. Валерия постваше доскоро сторита със снимки как се натискат с Ергени, ако постовете се броят за спойлери изобщо

Общи условия

Активация на акаунт