На море в Гърция 2023 - I

• 63 580
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте.
Опитвам се да купя билети за ферибот Скиатос - Волос за юли за Seajets. Четирима човека с кола сме. Когато задам обаче, че имаме дете на 4 години, ми дава, че "Фериботният оператор не позволява избраната комбинация от отстъпки и място/каюта". Писах си с Ferryhoper, но те ми отговориха, че не трябва да слагам детето първо, а аз така или иначе не го слагам. Сега се чудя аз ли бъркам някъде, някакъв бъг ли е. Предполагам, че детето задължително трябва да има билет, но мога да го посоча само като възрастен за този конкретен курс.
Някакви идеи на какво може да се дължи това?
На отиване фериботът е на друг оператор и там няма проблем. Нормално си задавам дете и то е с безплатен билет.

# 421
  • софия
zazu, поиграх си в сайта на Seajets и установих, че с deсk special offer (EUR 24,50) не иска да ме пусне да платя. Ако избера deсk (EUR 31) минава към плащане. Не знам дали това не е проблемът.
Скрит текст:
Не се смей на имената и другите данни. Сутрин не съм силно креативна.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 09:42 от zvаnchе

# 422
  • София
Благодаря!
Сега ще проверя и през техния сайт. Опитвах се да ровя вчера за намаления и дали важи намаление за малко дете при тях, но уж от това, което видях, би трябвало да има.

# 423
  • софия
Важи. Избираш цена за място, но тя не се калкулира в крайната.

# 424
Благодаря!
Сега ще проверя и през техния сайт. Опитвах се да ровя вчера за намаления и дали важи намаление за малко дете при тях, но уж от това, което видях, би трябвало да има.
Безплатно пътува дете на 4 г.

Разцъках и аз със специалната тарифа и без нея - сайтът на Ferryhopper не пуска infant билет и в двата варианта. Пробвай през сайта на Сийджетс. В краен случай винаги може да се издаде физически билет на място.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 13:30 от Параход

# 425
  • София
Писах директно и на тях. Трябва да се избере за детето "Deck", а не "Deck special offer". Цената на второто е малко по-висока, но за детето е безплатна. Така вече спира да дава грешка и калкулира обща цена.
Благодаря ви!

# 426
Някой посещавал ли е аквапарка до Солун. Ще съм благодарна за всякаква информация.

# 427
  • софия
Ходили сме преди повече от 10 години и едва ли впечатленията ми са актуални. Прекарахме цял ден там. Дъщеря ми беше малка и ѝ хареса.

Намерих какво съм писала:
Цитат
Ходихме и до Waterland. Има 8 различни атракциона - пиратски кът, който е насочен основно към децата, но там водата е най-студена. За мен беше странно и определено сгрешихме, че започнахме от там. Има още: 4 ролби за големи; река, по която се пускаш с пояси (готино); пързалки с пояси (готино); басейн с изкуствени вълни; детски басейн; дзен басейн; малък Тарзан басейн. Площта на парка е голяма, има шезлоги и чадъри навсякъде и не се усеща дори и да има много хора. Нищо особено, но е атракция за децата и приятно прекарване на 1 ден. Семейният билет е 40 евро.

Скрит текст:
Писала съм и за места, които изобщо не помня, все едно не съм била 🤪
https://bg-mam.ma/p/669692/22666965

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 16:04 от zvаnchе

# 428
Някой посещавал ли е аквапарка до Солун. Ще съм благодарна за всякаква информация.

Ние ходихме последните 2 години.
Приятно местенце, има атракциони както за възрастни, така и за по-малки деца. Има следобедно билет (мисля беше от 16 до 19 часа), на цена около 12 евро,който си заслужава ако не искате да се пържите цял ден вътре. Има шезлонги и чадъри, както и дървета за естествена сянка.

# 429
Някой нещо (хубаво) да сподели за Палаион Цифликион ?! Като за първо ходене все ме гонят едни съмнения Sad

# 430
Ще ходим края на юни 8 дена в Крит + Атина, чудим се дали 2 дена стигат за Атина или е по-добре да са 5 в Крит и 3 в Атина. Освен акропола има ли други много интересни забележителности в Атина? A за Крит така като гледаме най-хубавите плажове са доста по-близо до Ханя отколкото до Ираклион, има ли някакъв смисъл хотела да е в района на Ираклион? Ще летим до Ханя с Раян Еър а до Атина може да летим и от Ханя, и от Ираклион.

# 431
  • София
Аз бих се придържала към Ханя, 5 дни са ми малко на Крит, то и 6 де 😀 Районът около Ираклио на мен изобщо не ми допада.

# 432
  • София
Ще ходим края на юни 8 дена в Крит + Атина, чудим се дали 2 дена стигат за Атина или е по-добре да са 5 в Крит и 3 в Атина. Освен акропола има ли други много интересни забележителности в Атина? A за Крит така като гледаме най-хубавите плажове са доста по-близо до Ханя отколкото до Ираклион, има ли някакъв смисъл хотела да е в района на Ираклион? Ще летим до Ханя с Раян Еър а до Атина може да летим и от Ханя, и от Ираклион.

Времето на Крит няма да ви стигне - нито за 5, нито за 6 дни. След като ще кацате в Ханя, по-добре и от там да излетите и да се насочите само към западната част на острова. За източната и Ираклион изобщо няма смисъл да мислите. Крит е голям остров, няма да можете да го видите целия за толкова кратко време.

# 433
Освен акропола има ли други много интересни забележителности в Атина?
Новият музей на акропола, археологическият музей и Агората си заслужава да се посетят. Качете се и на хълма Ликавитос - има прекрасна гледка към цяла Атина оттам.

# 434
  • София
Освен акропола има ли други много интересни забележителности в Атина?
Новият музей на акропола, археологическият музей и Агората си заслужава да се посетят. Качете се и на хълма Ликавитос - има прекрасна гледка към цяла Атина оттам.
И смяната на караула пред парламента на площад Синтагма. Страхотно представление, особено тази в 12 часа.

Общи условия

Активация на акаунт