Booking.com /Тема 5/

• 38 585
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Извинете ме, моля, ако сте го обсъждали. Ако някой знае и има желание да ми отговори, ще му бъда благодарна. Вера направих резервация, имам второ ниво и отстъпка в цената. Пише ми колко трябва да заплатя, на място в хотела. И днес получавам съобщение от хотела, че е станала грешка и жената е почти двойна. Имат ли право така да прави хотелиерът?
Принципно нямат право, но се случват такива неща.
Хубаво е да се потърсите друг хотел - този ще намери как да Ви анулира резервацията вероятно.
Ако има достатъчно време, можете да пишете/обадите на Букинг и да видите какво те мислят по въпроса.

# 436
  • In transit
Преди време имах такава случка, като на Джема. Беше български хотел. Обадиха ми се почти веднага след резервацията да ми кажат, че уж е станало грешка и че цената е двойна. Много се ядосах, защото това са тарикатлъци и писах на букинг. Върнаха ми мейл, че ми се извиняват за причиненото неудобство и толкова. Проверих няколко дни по-късно, цената все още си беше същата.

# 437
Няма право, но се случва. Оплачете се на букинг и поискайте да ви намерят подобен хотел. И не отказвайте вие, оставете хотела да анулира резервацията.

# 438
Имах такава случка с хотел в София за една нощувка. От хотела ми писаха,че цената е грешка и не могат да ни настанят или да платим новата цена  или да анулираме резервацията. В интерес на истината,тогава от Бунинг не ми съдействаха изобщо,а ми цитираха общите си условия,в които пишеше,че нямам право на протекции при грешка в цената. Хем ми стана смешно, колко жалки  са въпросните хотелиери, хем реших да не се ядосвам и анулирах в последния възможен момент. Хотели много. Ако сумата не е голяма,не си струва главоболието,но ако е по- голяма,а и ако ви се занимава,пробвайте за говорите по телефона с българския офис. Цялата кореспонденция е видима за тях( ако е през Букинг) и ще Ви посочат възможности.

# 439
  • Балчик
Благодаря Ви. Сумата, на която резервирах е 250 лв, а те ми искат 465. Ще търся друг хотел, имам време, за края на септември е.

# 440
Подарявам код за -10% валиден днес до края на деня. Пишете на лс, който има нужда.

Update: Подарен.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 15:56 от alllllimei

# 441
  • Балчик
Абсурден отговор от букинг! Резервацията ми си е за тази година!

# 442
  • София
Най-вероятно са обърнали годините при писането на отговора. Но хотелът добре се е измъкнал, признавам им го.

# 443
  • Балчик
Анулирах резервацията. Намерих апартамент с по-добра локация и добър рейтинг

# 444
Я ги напиши тия мизерници, поне да знаем кои са

# 445
  • Балчик
Ей, тия, даже са вдигнали с още 200 лв цената.
https://www.booking.com/Share-mtw8eo

Беше 255 лв, в резервацията ми. В съобщение ми поискаха 465, а сега е 671. За 4 нощувки.

# 446
  • София
Аз даже го виждам като зачертана цена BGN 1 315, и намалена на BGN 842. Simple Smile

Тези май не искат да работят с букинг.

# 447
Ей, тия, даже са вдигнали с още 200 лв цената.
https://www.booking.com/Share-mtw8eo

Беше 255 лв, в резервацията ми. В съобщение ми поискаха 465, а сега е 671. За 4 нощувки.
На мен ми излиза( от Вашия линк)400 лв за 4 нощувки.Странно.

# 448
Може да зависи от датата

# 449
  • София
Линкът си е с дата. При мен излиза най-високата цена. Simple Smile 430 евро след Genius 3 намалението с уж 36%.

Това пък ме накара да попитам каква цена виждате за двойна стандартна (не бюджетна) стая в този хотел (5 нощувки с невъзвращаема стойност) https://www.booking.com/hotel/tr/istanbul-eser.bg.html?aid=35830 … ailability_target

409 евро ли? Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 14:22 от Таня67

Общи условия

Активация на акаунт