НАБОР 2004 - новите пътища

• 57 867
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
За малко да изпусна малката Санака. Много хубава. Пупу. Успех ѝ желая на изпитите!

# 421
sanaka супер са снимките! Какъв е апарата?

Наборката наистина прилича на лекар!! Успех, сигурна съм, че ще се справи 🍀 🤗

# 422
  • София
Колко различни матури по англ. език е имало? 2 или 3, че тотално се обърках. Ако английският е изучаван като РИЧЕ същата ли е матурата като за интензивното изучаване? Ако англ. е избран като ПП в 11 и 12 клас, предполагам, че се държи B2.2. А, ако се не се избере като ПП?

# 423
Толкова. Joy Ох, дописвах. Да се надяваме, че съм ги наместила. Ако не е ПП, трябва да е трети или четвърти по желание върху ООП.
Английски език A2 - втори чужд без да е ПП

Английски език B1 - първи чужд НИНРИЧЕ ПП или РИЧЕ ООП

Английски език B1.1 - втори чужд ПП или НИНРИЧЕ ООП

Английски език B2.1 - първи чужд ИИЧЕ или РИЧЕ ПП

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 00:02 от Анонимен

# 424
Бунова, със сигурност ще сметнем.

Отчайващо зле съм се справила като фотограф - най-хубавите снимки са размазани. Хвърлените шапки изобщо не съм ги хванала. Размазани снимки, лош ъгъл, трагично осветяване... Еми, казах му на ММ, че не мога да снимам с този професионален апарат, ама той пак си замина на когресен туризъм. Smirk

Марулета, коя е съседната тема?
Аз имам клип от мятането на шапките, но нямам идея как да го кача Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 00:12 от Не се сърди, човече

# 425
  • София
Bory Ana, изтрий снимките от цитата в поста си, защото след малко и аз ще ги изтрия. Не искам да остават вечно във форума.

# 426
  • София
Дидева, те 4 излязоха 😳
Добре, напр. в НПМГ профил химия и английски, каква матура по англ. се държи?
(Опитвам се да разреша едно недоразумение)

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 00:21 от Skiorche

# 427
Ми, зависи. Аз неслучайно съм уточнила кое ниво в кой случай е. Биология с английски не е профил. Профилът е Природни науки, т. е. БЗО+ХООС.  Просто е уточнен езикът. На В2 съм пропуснала част от уточнението, трябва да има РИЧЕ и ИИЧЕ ПП. Joy
Следващата година май всички зрелостници там са с РИЧЕ. Значи, ако езикът е ПП - В2 и може да е втори задължителен, ако не е - В1 - трети/четвърти по желание.
Горното трябва да си го запаметя, щото усещам, че скоро пак ще се коментира в един по-малък набор. Joy

# 428
  • София
Мерси много, аз имах предвид матурите за нашите набори 2004. Но не знам дали са могли да избират в 11 и 12 клас език като ПП или биологията си върви в комплект с химията:).
 Редактирам. Предполагам, че може ПП химия + език.
Ааа, мернах, че те налазиха с въпроси😂

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 00:15 от Skiorche

# 429
Погледнах учебния план. Биология с химия ( и химия с биология) са били РИЧЕ и  АЕ присъства като трети ПП. Тоест - написаното важи и за тях.

# 430
  • София
Kasmet4e, къде в Амстердам? Аз съм те изпуснала теб какво беше. Току сме си чукнали среща заедно в някой кофи шоп на интръдакшън уиик-а края на август 😂. На бело 😄.

И ние се мъчихме да снимаме тогите днес с един апарат, то по-добре май беше да е с телефона...хич ни няма като фотографи. ММ цяла вечер мрънка, че съм му донесла изненадващо раницата с фотото, а той не бил заредил светкавицата. Та, рамазвацио голямо.

# 431
  • В светлината на слънцето
Ауууу, прекрасна е малката Санака! Heart

# 432
  • София
Перуанка, тази снимка си я свалих на мига! Hug

# 433
Kasmet4e, къде в Амстердам? Аз съм те изпуснала теб какво беше. Току сме си чукнали среща заедно в някой кофи шоп на интръдакшън уиик-а края на август 😂. На бело 😄.

Перуанка, самопоканвам се на среща в Амстердам в края на август. Дъщерята ще учи в Ротердам, но ще се настанява самостоятелно, а ние с ММ ще шетаме в Амстердам по друг повод. Е, може да хвърлим едно око и на нея, ако сме допуснати. Та за бело скачам смело.

# 434
  • София
Това бело не е онова бело. ЕволюирА и то. А какво бело имаше едно време... Joy

Общи условия

Активация на акаунт