Мнения за гимназии в Пловдив-4

• 55 008
  • 873
  •   1
Отговори
# 705
Има ли приети в НТГ с профил търговия

# 706
  • Пловдив
Има ли приети в НТГ с профил търговия

нашата девойка е в НТГ, но съдебна администрация, чака второ класиране

# 707
И ние чакаме второ за икономика и мениджмънт а вие за какво

# 708
Ще има две нови линии на градския транспорт, които ще обслужват езиковите гимназии.

# 709
  • Пловдив
И ние чакаме второ за икономика и мениджмънт а вие за какво
За ЕГ. Ако има късмет, че уж има желание за немски или френски. Утре ще видим.
Дано да стане това с новите линии. Не помня вече кога заговориха за тях, но си останаха с приказките само.

# 710
  • Майничка
Линиите добре, ама ако вкарат и отделна секция на светофара на гимназиите за левия завой, баш добре ще стане!

# 711
  • Пловдив
Къде е "последна спирка сградата на ПУ"?

# 712
  • Майничка
Като идваш от града, на кръстовището на Алати свиваш надясно.

# 713
Моят племенник завърши Лиляната тази година 7ми клас. Страхотни учители, беше в класа на госпожа Гьокова, математическа паралелка. Много сплотен и силен клас бяха, не е имало проблеми с дисциплина, възпитани деца, до едно. На две смени бяха, всеки месец се сменяха втора беше по-неприятна до 19.10ч последен час. Прибираше се след 20.30ч Домашни много, учене много, но на финала резултати отлични. Не остана там след 7ми клас, ще учи и той със сина ми в ЕГ Пловдив.
Но от Лиляната определено получи много добра основа по всички предмети.

# 714
  • Пловдив
Има разлика между Лиляната до 7 клас и от 8 нататък.До 7 клас подготовката там е много добра,много добри и изискващи учители има.След 8 клас е друго-мнение и на дамите учители.

# 715
  • Пловдив
Има разлика между Лиляната до 7 клас и от 8 нататък.До 7 клас подготовката там е много добра,много добри и изискващи учители има.След 8 клас е друго-мнение и на дамите учители.

Нормално. Все пак нивото на училището се прави и от учениците, не само от учителите.
Някой да вижда минимален бал в ЕГ Ив. Вазов НЕ и ФЕ?
Дъщерята на приятелката ми не е мръднала от НТГ.

# 716
За ЕГ Иван Вазов с НЕ балът е 410.5

# 717
  • Пловдив
ЕГ Иван Вазов с френски-минимален бал за второ класиране момичета-409,50,момчета-343.За момичета баловете в Руската и Английската са мръднали с 2 ,3 точки само

# 718
  • Пловдив
Страхотни учители, беше в класа на госпожа Гьокова, математическа паралелка.....Домашни много, учене много, но на финала резултати отлични.
Другият екип от тазгодишния випуск - Генова&Даскалов са страхотни.
За съжаление за г-жа Гьокова нищо положително не мога да кажа. Изключително слаб преподавател, набелязва си 2-3 деца, които "бута" и 2-3, които мачка - едно от мачканите беше племенницата на Кр.Симеонова, за останалите - дали са разбрали нещо от посредственото и преподаване - изобщо не и дреме. А "отличните" резултати са 85 мат? За мен това е много далече от отлични резултати, при все, че децата са подбрани, амбициозни и ходеха на уроци.
Преди да се появи Гьокова на мястото на Валя Георгиева, беше така, както го описвате - сериозно учене и отлични резултати без уроци. Но на Георгиева и пукаше и не оставяше дете, което да не е разбрало ВСИЧКО. На Гьокова само претенциите и самочувствието са и големи и положи сериозни усилия да ми отврати детето от математиката - слава богу, не в училище, а докато работеше още в Академия 21 век. Та прежалих таксата и си спрях детето, което впоследствие попадна на прекрасни учители - в Патриарха при Генова, в МГ при Симеонова.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 15:32 от avia

# 719
И ние не мръднахме от първото класиране и си оставаме в НТГ търговия.Има ли други приети там

Общи условия

Активация на акаунт