Къде във Варна подстригват хубаво? -Тема 4

• 26 841
  • 412
  •   1
Отговори
# 195
Препоръчвам Петя Колева , работи със EUGÈNE PERMA .Всяка година ходи на обучение някъде в Европа
https://www.instagram.com/kolevacreations/

# 196
Здравейте, може ли цени за боядисване и подстригване в салон Ohlala, аз не намирам нищо. За стандартно боядисване (не балеаж и други видове) Simple Smile
И аз се интересувам за цените в салона.

# 197
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, може ли цени за боядисване и подстригване в салон Ohlala, аз не намирам нищо. За стандартно боядисване (не балеаж и други видове) Simple Smile
И аз се интересувам за цените в салона.
Няма ли вариант да звъннете по телефон и да ви кажат? На място също трябва да има ценоразпис.

# 198
Здравейте, предстои ми подстригване и бих искала да сменя моята фризьорка. С дълга коса съм, чуплива, много гъста. В момента съм на пластове. Бих искала лека промяна и скъсяване (не драстично). Имате ли предложения? Отворена съм и за прически, макар че май нямам голям избор. Като райони - Гранд Мол, Колхозен, Фулмакс, Център, Червен са ми най-удобни.

# 199
  • София
Според мен, Евгени е много добър с ножиците, а и Център- копхозен пазар съвпада с изискването. https://www.facebook.com/StilistEvgeniKovachev

# 200
Ако някой се интересува, Илияна вече няма да работи във Варна бюти.

Имате ли впечатления за Лариса как е?

# 201
  • 🌊
Аз търся добър фризьор в района на Цветния/Левски за махане на нацъфтели краища на начупена/къдрева коса. Само това, без боядисвания, без друго. Важно ми е да има практика за по-късни часове след 16.30 или в събота.

# 202
Ако някой се интересува, Илияна вече няма да работи във Варна бюти.

Имате ли впечатления за Лариса как е?

Илияна беше изключително неприятна за мен, претупваше и гледаше да грабне веднага някой ако е влязъл и си търси фризьор. Не съм се подстригвала при нея, правила съм си само терапии, но не останах доволна от отношението й.

Лариса ме подстрига през юни, но в другия салон на Варна Бюти - Бютик, останах много доволна. Косата ми е подстригана на полукръг, искам да бъде на триъгълник, така че като порасне с още 5-7 см. ще я посетя отново. Много любезна и прецизна е.

# 203
Аз търся добър фризьор в района на Цветния/Левски за махане на нацъфтели краища на начупена/къдрева коса. Само това, без боядисвания, без друго. Важно ми е да има практика за по-късни часове след 16.30 или в събота.
Валя от бившия Егоист също и Камелия от Егоист

# 204
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Препоръчвам с две ръце Марина от MP Studio. В кв. Левски е и работи вторник, четвъртък и събота.

# 205
Лариса е много симпатична,но не постигна желания от мен ефект.При положение ,че отидох с готови снимки попитах дали може да се получи същото.Увери ме-накрая стана нещо съвсем различно.Колкото до подстригването-също не ми харесва,не че е лошо ,но не ми допада.Иначе е много добра на издухването .Цените не са евтини.

# 206
Аз бях при нея юни или юли когато имаше ваучери. Чупливо къдрава съм и средно дълга. За подстрижката не мога да кажа много понеже отне съвсем малко дължина, а моята форма и без това беше не много добра и за оправяне. Въпросът е, че влязох видимо къдрава, а без да го изкоментираме въобще как да ме оформи накрая ме издуха на едни едри леки букли. Не беше лошо, но бях изненадана, защото никога не се оформям така, изтрая 1 ден и отделно с тази прическа не можах да видя реално как съм подстригана /нямаше как и да дооформи на сухо/.

# 207
Когато подих при Лариса лятото също бях с ваучер. Сега гледам, че цената за измиване, подстригване и оформяне на прическа за дълга коса е 50лв. Тогава дадох 25 лева, по никакъв начин отношението й не беше пренебрежително, защото бях с ваучер или нещо подобно. Останах доволна от резултата, мен ми изправи косата с четка и сешоар, плюс доподстригване на вече сухата коса. Каквото исках, това направи и не мога да кажа нищо негативно. Единствено като проблем отчетох комуникацията от нея към мен, защото не знам и думичка на руски.

# 208
Аз ходих при Илияна един път с ваучер и два пъти без.
Нямаше разлика в отношението.

# 209
Радвам се, че обменяме мнения в темата.

За Илияна ще кажа, че ходих 2 пъти с ваучер. Първият път беше мила, любезна, държа се добре и нямах забележки, даже си поговорихме приятно. Вторият път гледаше как да ме претрупа особено накрая, защото влезе жена, която искаше да я подстрижат, нямаше час и изглежда за първи път идваше в салона.

Общи условия

Активация на акаунт