Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 12

• 54 429
  • 739
  •   3
Отговори
# 690
Добър ден. Моля за малко помощ за добавки.
Казвам се Юлия, на 34 г. ММ е на 42 г. Юни месец имах биохимична бременност, после август месец пак забременях, но получих спонтанен аборт в 7 с. Изчистих се сама, а цикъла ми се възстанови на 28 ден. Декември месец си пуснах хормонални изследвания на 5 ден (знам, че не се изследват тогава, но го реших в последния момент).

На 11 ден ходих на преглед при АГ за цитонамазка. Не установи доминантен фоликул. Има съмнение за бактериална вагиноза и ми изписа полижинакс вагинално.
Опити правихме този месец и уж хванах някакъв пик на ЛХ, но не съм бременна. Имам съмнение, че изобщо е нямало овулация. Та на въпроса, пия в момента топ фолат, вит 12, вит д на better you 3000, рибено масло на natural factors 900mg EPA/DHA, натаспин (заради повишен риск от тромбози. Имам мутация на PAI 4g/4g). Какво мога приемам, за да стимулирам овулация?

# 691
ЧНГ,мили момичета!
Колко е 2 грама инозитол,горе долу какво количество е това. Имам този на прах на naw foods и май досега съм пила много под тази доза-1/4 чаена лъжичка, а е трябвало май 3/4ч.л.Моля да споделите,май съм по - глупава от колкото мислих.

# 692
3/4 чаена лъжица са 3,75 гр 1/4 е 1,75 гр. Най-добре си купи мерителна лъжица, която отговаря точно за 2 гр и си пий точно 2 гр. С тая четвъртини и половини никога няма да го докараш точно

# 693
  • София
Добър ден. Моля за малко помощ за добавки.
Казвам се Юлия, на 34 г. ММ е на 42 г. Юни месец имах биохимична бременност, после август месец пак забременях, но получих спонтанен аборт в 7 с. Изчистих се сама, а цикъла ми се възстанови на 28 ден. Декември месец си пуснах хормонални изследвания на 5 ден (знам, че не се изследват тогава, но го реших в последния момент).

На 11 ден ходих на преглед при АГ за цитонамазка. Не установи доминантен фоликул. Има съмнение за бактериална вагиноза и ми изписа полижинакс вагинално.
Опити правихме този месец и уж хванах някакъв пик на ЛХ, но не съм бременна. Имам съмнение, че изобщо е нямало овулация. Та на въпроса, пия в момента топ фолат, вит 12, вит д на better you 3000, рибено масло на natural factors 900mg EPA/DHA, натаспин (заради повишен риск от тромбози. Имам мутация на PAI 4g/4g). Какво мога приемам, за да стимулирам овулация?
Ако не сте се изследвали за тромбофилия, го направете. Вижте и за уреаплазма и микоплазма. Може да ви излязат някакви мутации. Щом сте склонна към тромбози, много е голяма вероятността да имате  МТФР мутация, при която витамини от Б групата не се усвояват. Приемайте метилирана фолиева киселина на Пренатал Денк + след консултация с лекар. Пуснете си повече генетични и имунологични изследвания в Геника. Следете кога пускате хормони, не се пускат, когато ви скимне. Намерете добър репродуктивен специалист. Обикновен АГ може и да не ви свърши работа.

# 694
Здравейте, Момичета!
Искам да споделя с Вас , че с общия усилия , съветите и препоръките на Денис
и  информацията в групата имах щастието да видя двете черти след 10 месеца опити.
На 31г съм и имам син на 10г от първия си мъж. Тази година реших, че искаме бебе , но след 3 месеца опити не се получаваше , за съжаление, в момента, в който реших да се оплача на гинеколога си , че не се случват нещата , започна да ме лекува с антибиотици за възпалени яйчници и поликистоза. След 7 дни направих спонтанен аборт.
Вече крайно отчаяна писах на Денис и тя ми препоръча антиоксиданти, които допринесоха  за това да се случат нещата. Старт начало на Март, аборт юни, ноември видях двете черти.
Това , което аз приемах преди да се свържа с Денис беше Витекс, вит.Ц,  Б- комплекс, Геритамин, вит. Е , както е описала Денис назад в постовете по схема. След като тя ми отговори започнах да приемам :
Nac
Аргинин
Инозитол
Цинк
Селен
Фолиева киселина
Като имате в предвид , че се храня здравословно , пушачка, спорт , предимно бягане и високо интензивни упражнения.
Това, което наистина мога да потвърдя при обратната връзка и на другите момичета е спокойствието. Това е много важно.
Колкото повече се вглабяваме, толкова по трудно се случват нещата.
Сън, спокойствие, минимализиране на стреса.
Добавките са чудесен старт за това , защото ни помага да се борим с оксидативния стрес, който реално е виновник.  Вярата също е много важна за стъпката, която сме предприели.
Желая успех на Всички , които тръпнат да видят двете черти! Не си следете симптоми преди цикъл. Аз нямах такива , чувствах се прекрасно. Винаги става това, което най малко очакваш !

Денис, благодаря Ви още веднъж!🌹
Благодарение на Вас връщате надеждата и вярата  на много жени плюс ,че има много щастливи бебета с ваша помощ!

# 695
  • София
Zajia Честито! Много, много се радвам! bouquet
Лека, спокойна и безпроблемна бременност.
Благодаря, че сподели с нас хубавата новина Hug
(Добра поличба, за Новата година Simple Smile )

# 696
Може ли Витамин Д и Б12 да се приемат заедно сутрин или трябва да има отстояние? Става въпрос за спрейчетата на Better You.

# 697
  • София
Може ли Витамин Д и Б12 да се приемат заедно сутрин или трябва да има отстояние? Става въпрос за спрейчетата на Better You.
Могат да се приемат на един прием, след по-мазно хранене.

# 698
Здравейте, момичета!
Искам да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на Денис за цялата информация относно хр. добавки за подобравяне на качеството на яйцеклетките.
Пих доста от нещата, които тя препоръчва преди и по време на инвитрото. Резултатът спи в спалнята❤️ Сигурна съм,че благодарение на витамините, които приемах ембрионите са с топ качество, а съм над 34 годишна.
Имайте вяра и стискам палци на всички, които искат да гушнат своята рожба 🥰
Имайте вяра, нещата се случват! Понякога по-бавно, но се случват.

# 699
Би ли споделила, ако удобно какво точно си приемала и как са ти се отразили? Благодаря предварително!

# 700
  • София
Summer_girl
Много се радвам за вас. Живо и здраво да е малкото съкровище Hug

# 701
Би ли споделила, ако удобно какво точно си приемала и как са ти се отразили? Благодаря предварително!

Да, разбира се.
Приемах Resveratol,  Вит. Е, NAC,  Ubiquinol, R-lipoic acid, Ликопен,  Астакантин, PQQ .  Общо взето това, но аз аъм инвитро и ембрионите са с много добро (отлично) качество вярвам от добавките Simple Smile

# 702
Има ли несъвместимост да се приема едновременно Шатавари и противозачатъчни?

# 703

Да, разбира се.
Приемах Resveratol,  Вит. Е, NAC,  Ubiquinol, R-lipoic acid, Ликопен,  Астакантин, PQQ .  Общо взето това, но аз аъм инвитро и ембрионите са с много добро (отлично) качество вярвам от добавките Simple Smile

А, би ли споделила, кой витамин Е и кой Resveratol си приемала?
И по принцип с кои добавки не трябва да се приемат? /В момента приемам Ubiquinol, NAC, L Arginin, Myo+D-Chiro Inositol, мета фолиева киселина, вит.Д+К2 /BetterYou/ /?

# 704
  • София
Има ли несъвместимост да се приема едновременно Шатавари и противозачатъчни?
Трябва да внимаваш с естрогените и андрогените... защото има вероятност те да се повишат... защото Шатавари е богата на фитоестроген + Естрогена от ОК + твоя естроген ( ако е по-висок)... могат да ти дойдат в повече и от там, вместо да си помогнеш, може да утежниш хормоналния дисбаланс, в който си в момента... защото ОК се назначава при хормонален дисбаланс ( напр. ако има киста, ЗФ, ниски/високи нива на някои хормони, анормално съотношение и т.н.)
Как точно ще действат двата продукта при теб, няма как да се предвиди?!
Следи хормоните. Simple Smile... или се консултирай с лекаря, назначил ОК.

Общи условия

Активация на акаунт