Бързи здравословни въпроси и отговори – 43

• 31 015
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, има ли в момента вирус с разстройство, повръщане и температура? За колко дни минава? Благодаря!
Има и още как. Преди четири дни дъщеря ми го изкара за 24 часа. Сега нищо й няма, но стигнахме до спешното. Сложиха й система и всичко се оправи.

# 406
Скрит текст:
Здравейте, има ли в момента вирус с разстройство, повръщане и температура? За колко дни минава? Благодаря!
Има и още как. Преди четири дни дъщеря ми го изкара за 24 часа. Сега нищо й няма, но стигнахме до спешното. Сложиха й система и всичко се оправи.

Благодаря, pepina812. Дано и при дъщеря ми мине бързо. Весело посрещане на Новата година.Flowers Hibiscus

# 407
Да, това е рецептата със здравеца. Нямам идея защо и как но регулира както високо, така и ниско кръвно.
Онзи ден една доста млада жена ми напомни за този метод и тя така се е справила с високото си кръвно и някакви кошмарно високи стойности.
Но дами, здравец, здравец ама не си изпускайте и спирайте лекарствата. С кръвното шега не бива. Ако помогне здравеца и видите, че лекарствата вече идват силно ще намаляте с лекар.

Вечерта накисвате измито листо здравец в чаша вода /някой казват да пренощува до главата ви/. Сутринта изпивате водата и изяждате с дъвкане листото. Зареждате същото за вечерта.
Трябва до месец да имате съществено подобрение. Махате вечерното листо и остава сутришното.
Лечението трябва да е трайно и след нормализиране на кръвното да не се вдигне пак при спиране на листата. Лечението е от 3 до 6 месеца.

Не е приятно на вкус. Може първо листото и после водата - последователността не е толкова важна.

# 408
Хранителни добавки, които могат да доведат до разреждане на кръвта, означава ли че могат да свалят кръвното?

# 409
Здравейте, имам следното питане, ако някой се е сблъсквал или знае - изписаха ми спрей за нос Назонекс, за проблеми със синусите. Междувременно, тази сутрин, ми излезе херпес на устната - обикновено за херпес правя един курс Биозин, но тъй като спреят се води кортикостероид, дали има проблем да си направя курс с Биозина или, след като е за локално приложение, няма значение?

# 410
Мисля, че не си вляят

# 411
Хранителни добавки, които могат да доведат до разреждане на кръвта, означава ли че могат да свалят кръвното?
Не

# 412
Помагат за нормализиране, но ако кръвното е умерено повишено. Чак да свалят високо кръвно - не.

# 413
По-скоро дали при човек с ниско кръвно могат да го свалят още повече и да повлияе негативно

# 414
Не мисля.
Аз съм с ниско кръвно, пила съм аспирин протект повече от 3 месеца, не ми го е свалил още.

# 415
Здравейте, моля ви, ако някой може да ми помогне с разчитането на резултати от скенер, прилагам ги в снимката, мерси предварително:)

# 416
Ами до колкото разбирам всичко ти е норма. Начална форма на ошипяване и начална на дискова херния. Нямам идея какво е Бълджинг. Аха - пак начална форма на дискова херния.
Всъщност какво ти е? Защо са тези изследвания?

# 417
Ами до колкото разбирам всичко ти е норма. Начална форма на ошипяване и начална на дискова херния. Нямам идея какво е Бълджинг. Аха - пак начална форма на дискова херния.
Всъщност какво ти е? Защо са тези изследвания?

Здравей, мерси за отговора! Днес ми правих скенер, защото имам остра болка от дясно долу вляво на корема, минах през уролог, каза, че не е урологичен проблема, после на невролог, който назначи скенер, урина, кръвни за вит. Д и в12. Утре ще нося резултатите от скенер при невролог, за да ги разчете, но и мен ме задачиха тези дискови хернии и ошипяване, все си мисля, че съм млада (на 33г.) за такива неща Sad((

# 418
Апендецит? Яйчник? Това как го отхвърлиха?
Не става ясно къде е това "от дясно долу вляво на корема'.

Не си млада за шипове. На 22 след снимка разбрах, че съм цялата ошипена. Йогата и масажите ще са ти от полза.

# 419
Дисковите хернии точно в млада възраст се получават, когато са еластични дисковете. Трябва много да внимаваш с тежко и резки движения.
И аз не разбрах къде те боли? Как дясно пък вляво?

Общи условия

Активация на акаунт