Бързи здравословни въпроси и отговори – 43

• 31 027
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Малко кръв от зърното на гърдата случвало ли ви се е? Ще ходя на мамолог,но докато ми дойде часа ще изперкам. По време на бременност се случва.

# 451
Kitty007, пусни ROMA (HE4+CA 125) Най-информативно е. В някои лаборатории има пакети.
Да се притесняваш предварително няма нужда. Не знам на колко години си, но при съмнителни кисти пускат туморни маркери.
Ужасното е чакането на резултата.
Аз правя често кисти. Като минах 40 г почнаха и маркери да ми искат. Особено ако кистата е на жълтото тяло. Понякога изглежда като дермоидна.

# 452
Merelenda,a те показателни ли са? Туморните маркери имам предвид, защото при майка ми са в норма, а тя е с рак.
Моят ТМ също е в стойности.

# 453
Имай предвид, че и обратното е възможно. Да имаш повишаване, а да не е рак. Самият маркер не е достатъчен за диагностика.

# 454
Може цитонамазката да даде яснота. Такава не съм си правила от сигурно 5г.

# 455
Ще ти пиша на ЛС, kitty007.

# 456
Колко са левкоцитите в изследването?

Засега имам само резултатите от урината, там левкоцитите са 2-3

# 457
2-3 е нормално.

Кити, цитонамазката е за шийката на матката. Този маркер няма връзка с цитонамазката.

# 458
Малко кръв от зърното на гърдата случвало ли ви се е? Ще ходя на мамолог,но докато ми дойде часа ще изперкам. По време на бременност се случва.

Ами не е редно, но не е невъзможно. Мамолога е задължителен.
Как стана това с кръвта? Стисна зърното, по време на любовна игра, има кръв на бельото ти?
Кръвта алена ли е?

Една позната сутринта се събудила с петно кръв на пижамата и гърдата. Бе много изплашена. Спукан капиляр в канала. Всичко е наред. Та предполагам и при теб може да е нещо подобно. Но напиши алена или тъмна кръв? Кпка, две, пет и при стисване ли?

# 459
Малко е,на точици по бельото остава. Просто така си почна, от нищото. С миналата бременност също така стана, а вместо кърма ми потече кръв от тази гърда. После отшумя и сега се повтаря....

# 460
И какво ти казаха предната бременост?

Полип ли е? Клетки от ендометриоза? Спукан капиляр - какво?

# 461
Нищо, отшумя. Сега търся проблемът.

# 462
При изкаран грип А, имаме ли антитела и за грип Б?

# 463
Здравейте, пак аз ви досаждам, само исках да ви попитам дали има нещо притеснително в кръвните ми резултати, ето ги:

Тъкмо шрекарах грип и съм още малко сополива и кашлям, така че може и да има някой завишения или понижения заради това, благодаря ви:)

# 464
Моля за съдействие при разчитането на тази рецепта, която затрудни и аптекарската.

Общи условия

Активация на акаунт