Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви въпроси мога да очаквам на интервюто за учител по биология?
Какви са проектите по Дейност 3, 4 и 5?
Какво представлява изпитателният срок и какви са обичайните практики за назначаване на учители на срочен договор?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви въпроси мога да очаквам на интервюто за учител по биология?
-
Какви са проектите по Дейност 3, 4 и 5?
-
Какво представлява изпитателният срок и какви са обичайните практики за назначаване на учители на срочен договор?
-
Какви са изискванията за получаване на V ПКС за учител?
-
Как се определя кой учител да бъде записан като учител на детето?
Може ли да ми откаже молба за старши учител на основание "тази специализация, която си завършила, май не е за учители по езици"? Или въобще няма да го бърка каква специализация съм карала за да се сдобия с ПКС 3?
STEM е концепция за образователен подход, използващ междупредметни връзки, проекто-базиран практико-приложен начин на работа и евристика. Тъй-като обаче тази концепция може да се приложи не само върху дисциплините от природните науки (което обикновено се тълкува от Science), но и във всички останали научни сфери (което включва и хуманитарните науки) отдавна вече не е актуално наименованието STEM, ами се използва STEAM или STEMS или дори STEAMS. (+Arts, +Sports).
Благодаря ти.
Главният въпрос е директора дали ще е съгласен, дали ще гледа каква специализация съм изкарала или само факта дали имам ПКС 3 или не. Ако няма да гледа специализацията, хич да не се "напъвам".
...И все пак ми се иска специализацията да ми дава някакво предимство, защото знам, че няма други колеги с такава специализация.