Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на покрива?
Как мога да се справя с проблема с отворената камина и рекуператора?
Трябва ли да премахна съществуващата сграда, преди да представя проекта си в общината?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на покрива?
-
Как мога да се справя с проблема с отворената камина и рекуператора?
За да разрешите проблема с отворената камина и рекуператора, можете да изберете камината да работи само с външен въздух. Това решение може да помогне за балансиране на системата. Освен това можете да изберете камината да има функция за разбалансиране на потока, което позволява по-голям въздушен поток при работа на камината. Въпреки това, важно е да се консултирате с професионалисти за технически решения.
-
Трябва ли да премахна съществуващата сграда, преди да представя проекта си в общината?
Не е задължително да премахвате съществуващата сграда, преди да представите проекта си в общината. Те може да изискват от вас само подпис за ангажимент за събаряне, но дори това не винаги е необходимо. Препоръчително е да се консултирате с архитект или специалист по ЗУТ, за да получите точна информация въз основа на вашата конкретна ситуация.
-
Каква замазка трябва да се използва над тръбите за подово отопление?
-
Възможно ли е да се понижи температурата с 2 градуса за през нощта при подово отопление?
И друг път съм писала, за разлика в цените в региона, който съм и тези, който вие давате. Преди 2седмици посетихме две къщи туко що завършени груби строежи (тоест строение през последната година), затворени (дограма, покрив) на приятели. Къща около 200кв на два етажа 150хил ЛЕВА. Тук говорите за евро тези пари, направо се хващам за главата. Не знам как може да има такава разлика.
. 
.