За парите и жените

• 9 031
  • 260
  •   1
Отговори
# 60
Как така......да те пипат? Laughing
Пипат, нищо не щръкне и бягат Joy

Ми то и обратното е валидно. Ти да не би да предпочиташ бедна, болна и стара жена. Мога да добавя грозна, дебела и т. н. И това кумулативно...

Явно за себе си ще направи нагло изключение Wink
И гледам вече го е написал. Изключва да е грозна и дебела. Значи той може да има претенции към жени, но се възмущава, ако жената има претенции за благосъстоятелност.

В прекия смисъл на думата. Приятелки на мои приятели. Сядат до мене и ме прегръщат или ме докосват по бедрата, гърба.  И така

Ах, милото...
И ти какво. Повърна ли?

# 61
А ако не е забавна?

Интересно проучване бях чела, че мъжете смятат за забавни жени, които се смеят на шегите им, а не жени, които самите се шегуват.
Моето скромно менение е:
Бъди себе си... ако не те хареса някой не е твоя човек.
Ако има химия ще разбереш, ако няма ще е драма и мъка.
Аз като мъж предпочитам усмихнати и позитивни жени. Красотата е на втори план. Различно е с всяка жена. Имам една приятелка. Като съм с нея се чувствам спокоен, винаги си прекарваме супер. Не говоря за секс. Просто усещам че наистина се интересува от мен.С други жени съм напрегнат. С други ми е скучно. Пак казвам въпрос на химия, не е до човека.

# 62
  • София
Я да разкажа. Имах една среща. Човека само се хвали - бизнеса това, къщата онова, колите еди колко си. И в същото време го гледам и си викам - ужасно скучен ми е този.
Дори като се опита да разкаже интересна случка, пак беше пълна скука.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 17:34 от Rockstar

# 63
  • Washington,USA
Пипат, нищо не щръкне и бягат Joy

Ми то и обратното е валидно. Ти да не би да предпочиташ бедна, болна и стара жена. Мога да добавя грозна, дебела и т. н. И това кумулативно...

Явно за себе си ще направи нагло изключение Wink
И гледам вече го е написал. Изключва да е грозна и дебела. Значи той може да има претенции към жени, но се възмущава, ако жената има претенции за благосъстоятелност.

В прекия смисъл на думата. Приятелки на мои приятели. Сядат до мене и ме прегръщат или ме докосват по бедрата, гърба.  И така

Ах, милото...
И ти какво. Повърна ли?

Да ти пипат по бедрата без разрешение дали ще е ок?

# 64
Парите в България са особено важни.

Тук обаче мутрягите и техните отрочета държат повечето пари докато останалите 90% теглим. Такива приказки за душата, хараткера и тем подобни са глупости с които се опитват да успокоят бедните цървули като нас че и ние имаме някакъв шанс да ни огрее слънцето.

# 65
Парите са много важни, ето сега например съм по майчинство и общо взето мъжът ми издържа семейството, малкото пари, които получавам от държавата са по скоро джобни за мен и детето, да му купя някоя дрешка и играчка, за мен си кафе или нещо за вкъщи. Сметки, ипотека, почивки, всичко поема той без да е милионер, просто ходи съвестно на работа.
Ами ти много си се прецакала! Ето в тази тема можеш да прочетеш какво смятат някои жени: мъжът ти освен това трябва и да ти дава част от заплатата си да я спестяваш в твоя лична сметка, за да те компенсира за изпуснатия доход и за да се подсигуриш ако реши да те напусне някой ден.

Относно парите мога да кажа следното: те не са просто едни шарени хартийки, а отражение на това, което сме направили за другите. Защото всеки лев, който някой ти е платил, ти го е платил защото ти си създал някаква стойност за него. Така че колкото повече пари изкарваш, толкова по-полезен член на обществото си (изключвам измамниците).
Пък всеки харесва полезни и кадърни хора. Това не значи, че могат да компенсират всичко друго, например ако си грозен, стар, дебел и т.н. Макар че понякога, като гледам, и това компенсират.

# 66
Не е необходимо мъжът да е паралия и имотен, за да бъде харесан от някоя жена, особено ако двамата са млади. Но трябва да има потенциал за развитие, защото жената гледа това. Някой в предишните страници написа, че го прави несъзнателно, но аз мисля, че е съзнателно, макар и да не се признава понякога.

Все пак нали този човек ще си предаде гените на децата, какво, трябва да е тъп, безперспективен и задръстен, а аз да го обичам, щото видиш ли - пеперуди. Ми не, ще отлетят пеперудите по живо, по здраво.

# 67

Да ти пипат по бедрата без разрешение дали ще е ок?

Къде пише, че няма разрешение?
На много мъже им е забавно да ти кажа.

А и са били приятели все пак.
Явно е счел прегръдката за сексуален намек може би.
На една приятелка редовно и прегръщах преди мъжа и го целувах по бузата.
Седели сме един до друг на дивана и по-бедрото съм го шляпала.
Пред жена му.
Нищо сексуално нямаше в тези неща.

# 68
Но трябва да има потенциал за развитие. Все пак нали този човек ще си предаде гените на децата, какво, трябва да е тъп, безперспективен и задръстен, а аз да го обичам, щото видиш ли - пеперуди. Ми не, ще отлетят пеперудите по живо, по здраво.

Е те мутрите имат огромен потенциал за развитие.

# 69
  • София
Хайде стига с тия мутри! Мутри имаше преди 30 години!
В момента е пълно с млади мъже на наистина хубави заплати.

# 70
Хайде стига с тия мутри! Мутри имаше преди 30 години!
В момента е пълно с млади мъже на наистина хубави заплати.

Така е, мутри няма вече. Затова България намалява със всяка година, селата се обезлюдяват и кадърните кадри бягат навсякъде. Когато имаше мутри всички си бяха тук, сега като няма вече мутри всички се разбягаха.

# 71
Според мен трябва да се ориентираш към определени субкултури, например духовни жени, религиозни жени и някои хипита. Например имам позната, която на близо 40 ходи на море с приятеля си на стоп и спят на палатка някъде по дивите плажове. Нея парите наистина не я интересуват особено, важно ѝ е мъжът да е духовен. Но няма деца, де, както приземяват децата - нищо друго вероятно не приземява така.

# 72
  • София
Изказванията на soulking са ми е като във оня виц: По Байтошово време как ми ставаше, а сега, в тия модерни времена - ужас! 🤣🤣🤣

Имах една приятелка, уж много духовна, ама като набара един богат дърт англичанин, всичката духовност отиде да духа...

# 73
Ами аз да кажа, до някаква степен са важни парите. Не е нужно да е милионер но да може га се издържа сам. Да може да ме покани на едно море.
А не да трябва аз да го издържам. Трябва да има жилище (независимо дали квартира или собствено). Но това да живее с майка си примерно не приемам. Не бих го погледнала втори път. Особено на моята възраст (30+).
Не държа на скъпи подаръци но все пак, един безработен и мързелив не е привлекателен, ако ще Брад Пит да е

# 74
Парите в България са особено важни.

Тук обаче мутрягите и техните отрочета държат повечето пари докато останалите 90% теглим. Такива приказки за душата, хараткера и тем подобни са глупости с които се опитват да успокоят бедните цървули като нас че и ние имаме някакъв шанс да ни огрее слънцето.
Ооооо, недей с мутрягите.
Пак в зората на демокрацията, на същият този червен телефон с шайба (на който аз не съм давала номера) звъняха няколко местни. Представяха се с прякора си и питаха “Бях казал на едисикой да ти каже, че ще те чакам петък в едисикоя дискотека. Казала си да ми предадат да ти се обадя. На каква се правиш?!” Отговарях им, че “предпочитам да им откажа лично, понеже аз работата си я върша сама, а не чрез посредници”. Не се обаждаха повече. След няколко опита на място с “Едисикой нали го знаеш кой е? Каза да дойдеш на неговата маса” напълно се отказваха. Интересно, че в този момент заведението се изправяше на нокти, момичетата ме гледаха с едно особено съжаление, а мъжете започнаха някак уважително да ме поздравяват.
Как не свърших в някой багажник не знам. Сега с този си акъл пак бих постъпила по същия начин.

Общи условия

Активация на акаунт