Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 186
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Сливен
На касите но Кауфланд днес видях малки кутийки метални на вазелин,пише балсам за устни три вида на 3.99лв

# 691
Някой ползвал ли е този шампоан?

# 692
  • София
Не, обаче ме заинтригува и ако е наличен сигурно ще си взема. 🫠

# 693
Не, но съм ползвала този в жълтата опаковка, против косопад и много ми харесва. От известно време се каня да пробвам и другите, но много съм се запасила с шампоани и искам първо да изразходвам наличностите.

# 694
  • София
Каква е цената на тези шампоани?

Пролетно цвете, това са:

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 16:51 от Amiamo

# 695
  • Deutschland
При нас в ДМ само балсами за устни, няма друго.

# 696
  • София
При нас в ДМ само балсами за устни, няма друго.

Не са нещо, за което да се съжалява.

# 697
Amiamo към 10 лв беше шампоана.

# 698
  • София
Amiamo към 10 лв беше шампоана.

Благодаря за отговора! Simple Smile
По-късно видях цената в ДМ приложението.

По-скоро ме интересува, този шампоан, който е против косопад, дали е ефективен?!

# 699
Момичета, да сменя рязко темата, но какви хранителни продукти купувате и дм и ви харесват?
Гледам, че имат някакви сухи смеси за ястия и като цяло всичко ми е интересно. Благодаря предварително!

# 700
Аз купувам овесеното мляко(тип кисело) понякога, растителните млека са ми скъпи и сме на лидълски. Редовно взимаме корнфлейкса, пукана спелта с мед, имаше бадемов тахан на супер цена, но уви го спряха. Също агаве(пак доста по-скъпо от лидъл), нахутените вафли са много любими. За това се сещам сега.

# 701
Момичета, да сменя рязко темата, но какви хранителни продукти купувате и дм и ви харесват?
Гледам, че имат някакви сухи смеси за ястия и като цяло всичко ми е интересно. Благодаря предварително!
От храните вземам само гроздовата захар (глюкоза, суха) за сладкиши я ползвам.
И веднъж съм вземала пшеничени трици. Всички останали сладки неща са със захароза или поне досега не съм открила без.

# 702
  • пустинята Гоби
Шоколад, доматен сос, чай, овесени ядки със сушени плодове, зехтин, слепени бисквити с шоколадов крем, маслени бисквити. Преди вземах повече неща, но им вдигнаха много цената и се пренасочих.

# 703
Безглутеновите им също не са лоши. Браунито на bett'r вземах преди, но в Лидъл го пускат на по-добра цена.
Сладката им бяха похвалени в темата, но ми се видяха доста скъпи.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 11:08 от Дидичка

# 704
Овесеното мляко Бариста купувам най-често, също така ленено масло и кокосово.

Общи условия

Активация на акаунт