Бързи въпроси и отговори деца -7

• 26 298
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Колкото по-ниска оценката, толкова по-добре. Милото, влез в adac сайта и виж за конкретната категория столче. На немски е, но може да се ориентира човек. После гледай по сайтовете конкретни модели и по възможност купете от чужбина. Ние поръчвахме на баткото стола от Германия с доставка с DHL (5лв беше) и ни излезна с 200-300лв по-евтино отколкото да го вземем от България.

# 631
Милото, дъщеря ми е скоро прави 5 и пътува обратно на движението все още Grinning Може би още една година ще е така. Трябва да проверя пак всички столчета с какви параметри бяха, че сме с две коли и съответно 4 столчета... И на двамата ни се налага да возим децата и нямаше как да местим постоянно столчета. И 4-те столчета са минали шведския Plus тест и са само по посока обратна на движението - Britax MaxWay, Britax MaxWay Plus, BeSafe iZi Plus X1 и Axkid Minikid 3. Купувани са на промоция от Англия и Швеция. Макар че по-добрият вариант е да се тестват и купят на място. Да се монтират правилно от служител. Но аз не мога да се пречупя и все търся да ми излезе по-евтино Smiley 
След като поръчах Axkid, Айко такава промоция пуснаха, че ми излезе само около 50 лв по-евтино, та не си струваше разправията да поръчвам и чакам от чужбина. Така че, следете ги за промоции Simple Smile

# 632
  • до най-прекрасния мъж
Следих мненията преди време за моделите на Cybex с предпазната възглавничка отпред. Позната имаха такова и много го хвалеше. Проблемът при него е, че при преобръщане на автомобила, детето може да изпадне от столчето. Това ме отказа да гледам този вариант.
В темата на Деца на борда можете да пишете, но те вече не отговарят там. Във ФБ групата, обаче, все още отговарят на въпроси. Така че, може би ще е добре натам да се насочите за консултация.

# 633
Мнения за прахчетата Фервекс за деца.
Днес дадох на моето да изпие едно, до сега не е пило, но му стана по- добре.
Та да споделите опит, дали сте го давали.
Детето ми е на 7 години.

# 634
Здравейте, давате ли мед и пчелни продукти на децата си, от каква възраст? Четох че е силен алерген.
На около година и три месеца започнах да давам в минимални количества. Също и сироп за имунитет с ехинацея и прополис съм давала след годинката.

Благодаря за коментара, смятате ли че има ефект от сиропа, детето ми не приема меда и сродните пчелни продукти натурално, сега се чудя дали да закупя едни смучещи таблетки с прополис и пчелно млчице за подсилване на имунитета. В тях четох, че има и ехинацея, спирулина и хлорела, силни съставки.

# 635
Здравейте, давате ли мед и пчелни продукти на децата си, от каква възраст? Четох че е силен алерген.
На около година и три месеца започнах да давам в минимални количества. Също и сироп за имунитет с ехинацея и прополис съм давала след годинката.

Благодаря за коментара, смятате ли че има ефект от сиропа, детето ми не приема меда и сродните пчелни продукти натурално, сега се чудя дали да закупя едни смучещи таблетки с прополис и пчелно млчице за подсилване на имунитета. В тях четох, че има и ехинацея, спирулина и хлорела, силни съставки.
Не знам комбинацията как би се отразила и на каква възраст е детето, допитайте се до педиатъра дали са подходящи. Иначе моето дете е боледувало два пъти по-сериозно за година и половина, не се е налагало да пие антибиотик досега, но не мисля, че толкова голямо влияние имат сиропите.

# 636
Здравейте, как давате инфлуцид или цинабсин, изписани са за смукане, но няма как, кой е удачния вариант според вас 🙂не съм давала и аз не съм ги приемала досега🙂

# 637
Разторени в малко вода и след това или с лъжичка или спринцовка давате. Скоро давах цинабсин по този начин ,педито каза ,че може

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 23:29 от Radii :)

# 638
ако детето е над годинка спокойно може и директно в устата да му го дадете.. моят звяр ги дъвчеше.. чак наскоро (след като стана на 3) започна да смуче този тип таблетки без да ги дъвче. иначе, както ради писа, разтворени в лъжичка вода... зависи от детето.

# 639
  • София
И аз ги давах намачкани в лъжичка и с малко вода да станат като кашичка. После се научи да ги дъвче.

# 640
  • до най-прекрасния мъж
Всички, което не е могла да смуче, тип Осцилококцинум, също бяха й изписвали хомеопатия, съм разтваряла в малко водичка в лъжичка и давам. Тя от лъжица приема всичко. Даже Нурофен и Панадол така давах. Сега вече си ги пие от спринцовката или сипвам в устата и дъвче.
П.П. Някой поръчвал ли е зимен чувал за сън от Косара? Търся на детето без крачета, но масово за нейната възраст и ръст нямат (почти 100 см е). Намирам само на Косара, но не зная как са като дебелина и качество.

# 641
От Н&М и от Лидл съм взимала големи размери без крачета.

# 642
аз за над 104 не съм виждала.. лидл, hm, angelbaby, косара.. всичките са до 104 см..
предполагам е свързано и с това че на тази възраст децата вече са без памперс и трябва да могат спокойно да стават нощем ако се наложи.

преди година с голямо нежелание и ние махнахме чувалчето точно заради размерите. свикна и така, въпреки че на моменти се отвива.

# 643
А има ли номера между 116 и 120, защото аз не мога да намеря?

# 644
Аз не свързвам чувалчето с памперса, а по-скоро с това кога детето спира да се отвива и се усеща само да се завие. Моят е на 2г8м, без памперс, става през нощта да пишка понякога, но си е с чувалче. Може да си го свали сам, за слагането после, все още помагам. Не виждам причина по-голямо дете да не може. Но е факт, че са до 104-110см. Имам летен от лидъл за големия 110см, но според мен е умален, малкият сега е 94см и спеше в него като беше по-топло, но му давам максимум да става до 104см. Най-големият зимен който имам от големият син е за 4г., та явно после наистина няма.

Общи условия

Активация на акаунт