Бързи въпроси и отговори деца -7

• 25 844
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Идея си нямам и аз вече какво може да е . Утре сме отново при УНГ да чудя и друго мнение. Сутрин се буди с запушен нос и казва,че не може да диша през него и след това цял ден няма проблем. От градината ли хваща неща,ама вече нз какво да правя. Чудя  се дали пак не му се е появила третата сливица нз и аз Sad

# 721
Понякога капките имат обратен ефект ако се ползват по-дълго време. Аз лично съм го усещала на себе си. Гледам да слагам най-много 7 дни и после ги спирам. Може и някоя бактерия да има. Имам две дъщери и като хванат Мораксела например, едната започва да кашля, а другата се влачи сумати време със запушен нос.

# 722
И аз за бактерия се съмнявам.Ще видим какво ще се окаже.

# 723
Здравейте бебето ми е на черните капки в момента 3по1к.но и каката 4г.я започнах с тях...дълга история бяха с бактерия и още хъркат ...та мисълта ми е като й капя от на бебето колко дни мога и същата доза ли...четох че макс5-7дни но ме интересува по скоро дали дозата не е малка за нея

# 724
Коларгола винаги са ни го изписвали по 1-2 капки в ноздра, независимо от възрастта на детето.

# 725
Да за 2к се чудех,a колки дни

# 726
Обикновено за бебета процентното съотношение на среброто е 1%, а за 3-4 годишни правят 2%. Според мен, щом са правени за бебето, поне по 2 капки на ноздра за голямото. Срокът на годност им е 7 дни, така че това е максималното време на прием.

# 727
Момичета, в България позволено ли е родителите да правят снимки на децата в градината. Днес правеха обща снимка на децата и една родителка влезе да снима децата с нейния телефон. Знам, че не е кой знае какво да се прави драма, но като цяло знам, че има специални закони за това.... на вас би ли ви направило впечатление?

# 728
Момичета, в България позволено ли е родителите да правят снимки на децата в градината. Днес правеха обща снимка на децата и една родителка влезе да снима децата с нейния телефон. Знам, че не е кой знае какво да се прави драма, но като цяло знам, че има специални закони за това.... на вас би ли ви направило впечатление?
На мен лично не! Разбира се всеки има свои виждания,но сега даже за Коледа сме решили в яслата на дъщеря ми да им правим фотосесия. Родителите и персонала сме решили на нашата групичка да има професионална фотосесия . В смисъл ние си знаем децата в групата. Не става въпрос за снимки на улицата от непознати.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 18:31 от Милото

# 729
Вчера бяхме на тържество в детската градина и освен моето дете, на всичките ми снимки и видеа има и нечие чуждо.
Не виждам проблем, а и смятам, че няма подобни забрани, особено при масови мероприятия, където присъствието е оправдано.

# 730
В нашия случай, им правиха обща снимка и тази родителка влезе и снима всички деца. Аз бях там само да си взема детето. Те като цяло после ги качват снимките с един линк

# 731
А какъв е проблема ?

# 732
  • до най-прекрасния мъж
В нашата градина попълвахме декларации още на първата родителска среща за съгласие за снимане на децата и също за качване във ФБ групите на градината и групата. Аз лично и мъжът ми също, не искаме детето ни да се развява по публични групи, но пък в затворената, където сме само родители на децата от групата, учителите и лелята, сме съгласни. В тази връзка, да, няма да ми направи впечатление, ако някоя майка снима децата от групата. Както и аз бих снимала. От ФБ всеки може да си свали снимка.

# 733
След като ги качват на линк, каква е разликата дали и родител ще снима? И аз бих снимала и не виждам проблем…

# 734
Децата ви ползвали ли са детските Ел. Четки за зъби на Нордикс? Сега са намалени и се чудя дали са хубави и дали са подходящи за дете на 1г7м.

Общи условия

Активация на акаунт