Бързи въпроси и отговори деца -7

• 25 849
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Има, но е за над 4 годишни. И аз взех на моите, но не им давам все още, понеже са на 3г. Есента ще го почна.

# 91
Благодаря за информацията момичета. Бяхме сега на преглед ,оказа се ангина.  Ще бъдем на антибиотик. Свещичките май няма да ги ползваме ,защото лекарката каза ,че те са в краен случай ако детето не приема през устата,каза че ще доведат до диария

# 92
  • София
Малкият като беше на около 2г също имаше изписан Саностол. Не го взех и не го давах, защото в аптеката казаха, че е за над 3г. Не съм проверявала листовката, а и не съм му фен цялостно. Взимала съм го за себе си и за мен беше ужасен за прием.

Аз не съм забелязала свещичките да водят до диария при малкия, а сме ползвали няколко пъти. Давала съм дори и когато е приемал през уста, но свалят много по-ефективно температурата при синът ми (за него вече не ползвам Панадол, абсолютно никакъв ефект няма като порасна малко).

# 93
Кога започва бебешкия пубертет?
Моя е на 1,9 г и от известно време е направо ужасен,тръшкане,хленчуне за всичко ,проявява характер иска да е на неговото ,сяда на земята да плаче

На 1 и 10м започна при сина ми, по едно време изглеждаше да е приключило с проговарянето, че може да се изрази какво иска, ма се върна с още по-голяма сила.

# 94
Почти всеки ден научава нови думички ,но е станал голям ревльо ,а беше такова добро дете 🥲
Кога започва бебешкия пубертет?
Моя е на 1,9 г и от известно време е направо ужасен,тръшкане,хленчуне за всичко ,проявява характер иска да е на неговото ,сяда на земята да плаче

На 1 и 10м започна при сина ми, по едно време изглеждаше да е приключило с проговарянето, че може да се изрази какво иска, ма се върна с още по-голяма сила.

# 95
  • до най-прекрасния мъж
Ужасните две! И при нас се започна горе-долу от 1.10 г и още си продължава. Към 4 г започвало да преминава. Ха, дано!
Тя говори от 1.9 г, а на 2 г вече правеше изречения от по 6-7 думи. Проговарянето не ни помогна особено. Ако не е на нейната, е страшно! Но и аз към упорита и си държа не моето, когато преценя, че тя не е права.

# 96
Още едно мнение за свещичките- при нас са сваляли температурата по-бързо и ефективно от всичко останало и не са довеждали до диария. Даже ги предпочитам

# 97
Тази нощ беше ужасна и продължава...
Детето стигна до 39,2 няма и 2 часа след панадол ,сложих свещичка (ужас) ,но се мина вече 1 час и детето продължава да гори ,не знам какво да правя.
Ще изчакам 2 часа още и ще дам хексалгин 😔

# 98
Ради:) вади чорапите с оцет и накисвай детето здраво,
При нас панадола не помага, виж дали поне е спаднала малко или продължава да е над39

# 99
  • София
Ангините са така. При синът ми беше 5 дена 40 градуса, но с вирус (спадаше до 39.5 макс). Не гореше, ами вреше постоянно. Като подейства антибиотикът ще почне да поспада. Редувай на 4 часа и наблюдавай. Баща му много е патил с ангини и жестоки температури без спадане по няколко дни.

# 100
  • Terra incognita
Ради, 39,2 не е драма. Не давай толкова лекарства, не е ок. Охлаждай външно- компреси, мокър чаршаф. Щом сте започнали аб, скоро ще започне са я сваля

# 101
Здравейте, бяхме на море и последният ден детето се събуди с буза на пъпки? Има ваксина за валицела. Звънях на педиатърката по пътя към вкъщи, каза, че вероятно нещо я е ухапало и да намажа с Фенистил и после намазах и крем Здраве. Виждали ли сте нещо такова, само на едната буза и от същата страна на ръчичката още една, не ги чеше

# 102
Момичета аз пак да питам за свещичките . Сложих веднъж 1 свещичка и днес в акото имаше нещо като слуз ,но не беше точно слуз,възможно ли е това да са остатъци от свещичката?
Може да ви се стори тъп въпросът,но той е с непоносимост към някои храни ,които сега въвеждаме на ново и трябва да следя за слуз в акото ,та от там идва и въпросът ми

# 103
Момичета аз пак да питам за свещичките . Сложих веднъж 1 свещичка и днес в акото имаше нещо като слуз ,но не беше точно слуз,възможно ли е това да са остатъци от свещичката?
Може да ви се стори тъп въпросът,но той е с непоносимост към някои храни ,които сега въвеждаме на ново и трябва да следя за слуз в акото ,та от там идва и въпросът ми
Зависи кога си сложила свещичката. В смисъл преди колко време?

# 104
Сложих я в петък сутринта около 4:30 часа беше ,изака се в  събота

Общи условия

Активация на акаунт