Facebook / Фейсбук – 8

• 33 842
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря!

# 31
Благодаря за новата тема. Интересува ме следното - като си вляза в профила на фейсбук пре телефона ми се дава ,че имам непрочетено съобщение от месиндъра а няма таккова.... дразни ме и как бих могла да го премахна? ( дано да съм обяснила добре)
При мен го прави това периодично, а нямам непрочетени - нито от приятели, нито message requests. Бъг е някакъв според мен.

# 32
Благодаря за новата тема. Интересува ме следното - като си вляза в профила на фейсбук пре телефона ми се дава ,че имам непрочетено съобщение от месиндъра а няма таккова.... дразни ме и как бих могла да го премахна? ( дано да съм обяснила добре)
При мен го прави това периодично, а нямам непрочетени - нито от приятели, нито message requests. Бъг е някакъв според мен.

И при мен се случва това. Предполагам също, че е бъг. Хич не му обръщам внимание. Simple Smile

# 33
  • София
При мен се оправя като вляза през компютър в Месинджъра. И там някое от вече прочетените съобщения седи като непрочетено. Като го отворя и всичко се оправя.

# 34
  • София
Явно е бъг! Послушах съвета ,но още го има! Желая прекрасен ден! Simple Smile

# 35
  • Euskal Herria
Бъг е. При мен така ми дава нотификация за мой отговор в чат. Като непрочетено, въпреки че аз съм го писала.

# 36
Като отворите чата (горе в ляво) през месинджър, горе в дясно срещу името ви, има едно зъбно колелце. Ако там има червена точка, имате служебно съобщение и то ви дава индикация за непрочетено.

# 37
Защо като си изключа активния статус от лаптопа спирам да виждам кой е на линия от телефона? И като го пусна от лаптопа ми се оправя и на телефона?

# 38
Защо като си изключа активния статус от лаптопа спирам да виждам кой е на линия от телефона? И като го пусна от лаптопа ми се оправя и на телефона?
То е винаги така.Теб не могат да те виждат на линия ,но и ти няма да ги виждаш.

# 39
Здравейте. Моля ви помогнете. Тази вечер, преди около час разбрах, че Фейсбук профила ми е заключен. Нямам никаква представа защо. Изписва ми, че е засечена необичайна активност през моя профил. Аз не съм особено активна във Фейсбук, влизам само от телефона ми, до който никой друг освен мен няма достъп - това е 100% сигурно.
Като казах, че не съм много активна, имах предвид, че рядко публикувам постове, но иначе всеки ден влизам да чета.
Опитах да си отключа профила, изпращаше ми кодове на е-мейла, които аз въвеждах, после опитах да кача снимка, но така и не успях да го отключа. Моля за вашата помощ, който е имал такъв проблем нека сподели.
Може ли Фейсбук да ти иска снимка на личната карта за да се увери, че това си ти, за да ти даде достъп до заключения профил?

# 40
  • София
Да, може. Отговорът се съдържа във въпроса - да се уверят, че това сте Вие и да не допускат друг в него. Може би някой е пробвал да влезе.

# 41
  • София
Изтрити съобщения в Месинджър ,може ли да се възстановят?

# 42
Изтрити съобщения в Месинджър ,може ли да се възстановят?
Не

# 43
  • София
Искам да разбера facebooka на човек ,на който знам работното място .....възможно ли е?

# 44
Искам да разбера facebooka на човек ,на който знам работното място .....възможно ли е?

Само с работното място няма как да стане, трябва да знаете и имената му, да го познавате все пак човека.

Общи условия

Активация на акаунт