Facebook / Фейсбук – 8

• 35 084
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Някой има ли представа, защо някои съобщения могат да се редактират, а други не? Говоря за 1-2 минути след изпращане.

# 586
На мен някакъв тип ми е писал с открадната снимка разбира се.Но защо виждам снимката му, не трябваше ли да показва бяло, защото съм блок.
Фалшив профил но пък аз отговорих за да видя до къде ще стигне.
Но той милия май ме е блокирал, не е деактивиран профила.(Видях му го от друг профил.)
Как разбрах? В мсндж виждам съобщението но като натисна да му видя профила не мога, нито пък не мога да отворя чата.

# 587

Може ли някой да ми каже дали ако натисна блок в един чат с някой то то само няма да може да ми праща съобщения на месинджър или тази опция ще го премахне от списъка с приятели.
Заглушаване на известията е ясно. Пак виждаш, че досажда, ама не получаваш дзън, нито известие до камбаната горе.

А бутон ограничаване какво прави?

# 588
При блокиране изчезва и от списъка с приятели. При ограничаване не изчезва от списъка с приятели, но изчезва чата помежду ви и няма да можете да си пишете или звъните.

Аз така рестриктнах преди време един приятел и сега изобщо не знам как да го оправя това. Стана по-зле, защото коментарите под публикациите ми ги обърна в чат. Ако някой знае как да върна неща, моля да сподели.

# 589
Елора, мога да ти кажа през месинджър как би се получило. Почти не влизам във фб от лаптопа и не съм разглеждала подробно функциите на десктоп версията.
Скрит текст:
Като block-неш някого в месинджър, имаш опции какво да избереш. Можеш да запазиш някого като приятел, но да го блокираш за съобщения. Не съм била в такава ситуация и нямам представа как би изглеждало в случая за другия човек..

Щом от месинджър има опция да избираш, би трябвало и през десктоп версията да е същото.

# 590
И аз рестриктнах един в месинджър и сега чата с него (до момента на слагането в тоя списък със всичките си съобщения) е в спам папката.

# 591
И аз рестриктнах един в месинджър и сега чата с него (до момента на слагането в тоя списък със всичките си съобщения) е в спам папката.
Търсих го там многократно, но при мен липсва.

# 592
Благодаря момичета.
Аз одеве натиснах бутон ограничаване.
Та се премести чата веднага без да ме пита нищо.

Мисля, че има значение дали е десктоп.
На телефона е отделно приложение и май не са съвсем еднакви.
Ох, засега така ще го оставя.
Тамън и да си пише, няма да го виждам, ама и той няма да знае.
Просто няма да му се отговоря.

# 593
Rebel, скоро го търсих и аз това. Я пробвай от тук /не съм сигурна, че от тук беше, но виж/.
Настройките на Месинджър (назъбеното колелце) - Privacy & Safety - Restricted accounts.

# 594
Направо си го блокнах green_lizard
Върнах чата от компютъра.
И после през телефона вече само блокирах през месинджъра и първата опция избрах да останем приятели, но без да може да ми пише.
Предполагам сега ако иска да пише, няма да може да изпраща съобщения и ще му дава грешка, нали?

# 595
Rebel, скоро го търсих и аз това. Я пробвай от тук /не съм сигурна, че от тук беше, но виж/.
Настройките на Месинджър (назъбеното колелце) - Privacy & Safety - Restricted accounts.
И там го няма. Просто се изпари безследно. Вероятно има общо и това, че го направих преди дооооста годинки вече. А оттогава тези функции претърпяха промени. Освен да го блокирам и във фейсбук, за да спре да ми чати в коментарите. 😂

# 596
Предполагам сега ако иска да пише, няма да може да изпраща съобщения и ще му дава грешка, нали?
Според месинджър, ако ти пише, докато е блокиран, ти няма да виждаш нищо.. Което ме навежда на мисълта, че за него чатът ще изглежда по същия начин, без да заподозре нещо.🤔 Съобщения и обаждания няма да получаваш. Единствено ако с човека участвате в групов чат, ще може да се свърже с теб..

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 22:04 от green_lizard

# 597
Мен са ме блокирали.
Но не бяхме приятели.
Просто досадих, имаше неща неясни за мен по един въпрос и ме блокираха.
Изписа някаква грешка и реално не ми се изпрати коментара.
Та не ми драма и да му се изпише грешка, така може би ще схване елементарни неща.

Иначе бутон ограничаване е точно такава. Той праща колкото си иска, уж е пратил, но не му се изписва, че съм прочела, но и на мен ми е изтрит чата и не му чета глупостите.
 А би трябвало като е блокиран да не му се позволи да ми пише въобще.
Но каквото такова.

# 598
Елора, сега се сетих, мисля, че е точно така. Полето за изпращане на съобщения си стои, но като изпратиш съобщение, ти изписва грешка и не се праща.

# 599
В продължение на предния ми отговор, пак проверявах за restrict/unrestrict - ами тези стъпки дава, които коментирахме: https://www.facebook.com/help/messenger-app/1021314848608781?cms … platform_switcher
Не знам защо не се получава.
Някой пита защо не може да редактира съобшения в месинджър - днес пробвах и аз. Примерно за съобщение от вчера - не мога да редактирам, но за скоро изпратени - мога. За андроид. Не знам, ако е Iphone, да не би там да е разковничето?

Общи условия

Активация на акаунт