Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 33 406
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Замък сред облаците
АА, аз съм вегетарианец и веднъж си бях купила омега с растителен произход. Ако не те затруднявам, може ли да кажеш накратко защо не го препоръчваш?

Защото е с ленен произход и вдига естрогена.
Крила са морски микроорганизми тип планктон, не животни точно, ако те успокоява това, пробвай такъв вариант.
Има и от водорасли уж.

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 18:57 от АА

# 1 006
А и така да е, защо трябва да се поставя разделение?
Всички, които се опитват заслужават да им се случи, но явно и според теб "старите кучета трябва да са първи"

Хубо де  - дай добър пример, пожелай на всички, работи по-добре от забележки.

п.п. Кактус и това не е казала, няма първи няма втори тука, само емоционална връзка, дето се е оформила с времето.

# 1 007
Всички дето чакат до края на Август 2024 да се похвалят с бременност!

# 1 008
Момичета …
Вече 3дни ми закъснява цикъла. Меря сутрин БТ -36,9 е последните 7 дни.
Преди малко си направих тест (Престо- този за ранно отчитане с 2касети в комплекта, понеже само такъв имаха в аптеката) и е отрицателен.
А определено този месец усещам различно нещата- нямам никакви болки в гърдите, а Попринцип ме болят, много ми се спи и тн.
Възможно ли е да съм имала късна овулация и теста да не отчита правилно илиии да си чакам цикъла Cry

Стискам палци на Дух ! Heart

Може ли малко помощ момичета Simple Smile

Направо ще ми се пръсне главата да мисля дали е станало чудото или не…
Почти 2години го чакаме
Извинявай обаче никой не може да ти отговори.
Усещанията не са меродавни.  Еднакви са и при бременност и при ПМС.
Докато чакаш правиш нов тест и така докато не получиш яснота. Пожелавам още утре да видиш 2 черти.

# 1 009
Ванила, моят репродуктивен е на същото мнение. Каза, че няма гаранция. Може и по време на бременност да се появи, и по всяко време, независимо от курсовете на лечение. Само безсмислено пиене на антибиотици, които водят до странични ефекти и общи здравословни неразположения. Отделно в до 80% от хората си живее тази гад, без да пречи.
Естествено, ако има симптоми трябва да се лекува.

# 1 010
Moonmama Аз бих направила кръвен тест за бременност. На база усещания е трудно да се прецени какво се случва, поне при мен. Стискам палци за 2 чертички.

Ванила Дано се изчистят тези гадинки и повече да не повтарят.

АА Преди малко видях в другата тема за развитието при теб. Съжалявам. Стискам палци следващият път всичко да е наред.

# 1 011
Момичета …
Преди малко си направих тест (Престо- този за ранно отчитане с 2касети в комплекта, понеже само такъв имаха в аптеката) и е отрицателен.
А определено този месец усещам различно нещата- нямам никакви болки в гърдите, а Попринцип ме болят, много ми се спи и тн.
Възможно ли е да съм имала късна овулация и теста да не отчита правилно илиии да си чакам цикъла Cry

Почти 2години го чакаме

Здравей, най-сигурният начин е да си направиш кръвен тест. По усещанията, които имаш няма как някой тук в групата или лекар да ти каже дали си бременна или не. Пожелавам ти тестът да бъде положителен! 😊

Алис, не разбирам защо трябва да е толкова негативна нагласата ти. Всяка една от нас тук стиска палци и се надява другите да видят две черти и да имат успешен финал, никой не прави разделения. Има момичета, които са си по-близки, но това не означава, че за другите им е все тая.

ПС: мисля, че топлото време ни се отразява на всички и трябва да сме по-мили и толерантни една към друга. Всяка нося тъга в себе си (малко или много), по-чувствителни сме, но не трябва да си го изкарваме на околните ❤😊

# 1 012
Като споменахте Омегата, има ли някакво изследване, което може да се пусне или по принцип е добре да се приема? И задължително ли по време на бременност също? Аз пиех преди да забременея със сина ми, после спрях и сега пак приемам ( когато се сетя…) но пък не съм обръщала внимание на съотношението.

# 1 013
Moonmama, ако до утре не е дошло, можеш да пуснеш сутринта един кръвен тест и ще разбереш, какво се случва, иначе както казват момичетата няма как ние да ти дадем отговор, понякога просто си закъснява, понякога е бременност.
Аз преди пиех омега комплекс, сега АГ- то каза да пия само омега 3. Мисля, че не е задължително, но е препоръчително.

# 1 014
Eunoia Не мога да кажа за изследване, защото не съм питала. На мен репродуктивната ми лекарка ми каза да си взема с превес DHA.

# 1 015
Аз се заредих с алфа-липоева и убиквинол. Омега не смея, защото хапвам доста рибка и според мен нямам нужда. И аз не знам дали има как да се премери, че да съм сигурна.

# 1 016
  • София
Тази омега пия аз:
Скрит текст:

ако не се лъжа на най-добра цена я намерих в аптеки Субра

# 1 017
Аз Омега пих на California Gold nutrition, сега имам на Bio Schwartz и като ги свърша имам на Nordic naturals, всички имат 900 или повече ДХА. Роберта Фет пише в книгата си, че е хубаво омегата да е с поне 900 ДХА. На Nordic naturals и Bio Schwartz нямат после вкус на риба. В момента има 20% отстъпка в iherb и всички добавки са на сметка.

# 1 018
Moon mama, пожелавам ти да е станало! Домашните тестове никога не са гаранция, а и ти си го направила късно вечер. Аз бих направила нов домашен утре сутрин и ако видя черта тогава кръвен. Просто ми писна да ме бодат за щяло и не щяло вече, а и май не е полезно.

Един доктор ми обяснява да съм си пазела вените, за да може при спешност лесно да ми ги намират. Не знам това дали не е пълна глупост, но гледам да си спестявам ненужни изследвания вече.

Момичета …

Почти 2години го чакаме

# 1 019
Moonmama91, подкрепям момичетата в съвета да пуснеш кръвен тест за бременност. Стискаме палци за положителен резултат! ☀️☺️
Alise, съжалявам, че така си се почувствала. Пожелавам ти успех от сърце и нека е съвсем скоро. Ще се радвам да споделиш историята си и да ти бъдем подкрепа. 💐
Скрит текст:
Явно не си прочела горните коментари, иначе нямаше да четеш криворазбрано моя коментар. Момичета, които от години са в темата и се борят за детенце са в процедури точно летните месеци, просто ни съвпаднаха процедурите. Това е причината да им пожелая успех конкретно на тях. Сега пожелах успех и на Мооnmama91 и на теб, но това не означава, че не желая доброто на всяка една жена, която се бори за детенце. Все едно някой да ми пожелае успех на мен и това да означава, че не иска другите жени от форума да се похвалят...
Ванила, Anigo, дано да преборите тази гад скоро. Според мен, ако е добре имунната система, няма да има проблем по време на бременност. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт