Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 32 393
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 990
Alise,  в случай че не си прочела старите кучета сме тук доста дълго време. Нормално е да се подкрепяме, просто защото сме си общували  повече време.
А новите с тези коментари и заяждания нищо не печелите.

# 991
Да не говорим , че самото наименование “стари кучета “ , предполага доста проблемно забременяване . Затова са и пожеланията към нас да се измитаме от темата бременни най-накрая .

# 992
Момичета, не е необходимо да се заяждате на тема, кой старо, кой младо куче....
Alice, коментара, според мен беше направен, тъй като логично е хора, които се задържат в темата повече от година и е по вероятно наистина да имат репродуктивен проблем /с оглед времето на неуспешни опити/, да се чувстват като ветерани. Не мисля, че в това изказване са вложени лоши чувства или неприязън към новодошлите. Един голям процент момичета пребивават тук за малко и дай Боже повече да са така, но "старите" посрещат и изпращат непрекъснато.
Пожелавам на новите да не се задържат много тук, а на старите да станат нови в една друга отчетна тема!

# 993
Alise......наистина не знам какво да кажа, жалко....
"Старите кучета" сме от години в темата и повечето сме в процедури в момента или ни предстоят в близките месеци такива, за това и пожеланието ми е към тях(за успешни процедури), пък и към самата мен! Това не означава, че не пожелавам успех и на всички останали в темичката.
Пълнолуние, извинявай, че те пропуснах по-горе ❤️❤️❤️ мисля, че и твоят момент предстоеше скоро, но палците така или иначе не ги пускам ☺️
Кате ❤️ Правилно си ме разбрала.

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 17:13 от Kactus

# 994
Fearless, страхотни слънчеви снимки, пълни с настроение Wink супер сте! 
Успех на шантал и на всички в процедури Simple Smile ще видя за пробиотока Simple Smile
Хайде аз пък пожешавма на всички да се изпълни заглавието на темата Simple Smile

# 995
Борнче, супер че сте навили за 2ро Simple Smile Flowers Four Leaf Clover

Аз два пъти прочетох на Кактус пожеланията, ми никъде не пише "само и единствено тези и тези да им се получи и на никой друг", жалко, ако така го четете.

Fearless и аз получих много добро настроение от вашите снимки, айде скоро и снимки с коремче да видим Simple Smile

# 996
  • Ст Загора
Прекрасни снимки, Fearless!

Кактус има кофти история. Но е мн добра. И в никакъв случай не казва само старите кучета

# 997
  • София
Пълнолуние, много се надявам да ни предстой трансфер в един и същи ден и най-накрая да изпием по кафе!
Уточнявам, че без да знаем се бяхме засекли в коридора, и чак след прегледите разбрахме, че сме били всъщност ние двете Grinning

# 998
Шанталче, ние с Мила сме били заедно на трансфер 😁 Беше ми много вълнуващо да се видим на живо 😍😍😍
ПП с Белийвчето, която се радва в момента на прекрасни близначета, също сме се срещали по коридорите на болницата. 😁❤️

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 17:22 от Kactus

# 999
  • Замък сред облаците
Омега 3 е важно да е от рибен произход (див улов) или от крил, не от растителен. И да е над 1000 единици омегата в съдържанието на хапчето (превесът на ЕРА има противовъзпалително действие основно, превесът на ДХА пак има подобно плюс е добро за развитието на мозъка на бебето).
За другото няма да продължавам спора, толкова пъти се води, толкова Снежанки са минали, не ми се хаби енергия.

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 18:26 от АА

# 1 000
fearless, страхотни сте! Да сте винаги влюбени!
Moonlit, честито и на вас! ❤
На момичетата в процедури ( и на всички останали, разбира се) - стиснати палци! 
Момичета, според мен малко почнахме да търсим под вола - теле. То ясно, че всички желаем само най-прекрасни неща на хората тук, точно защото малко или много споделяме един път в момента. За някои - много по-труден от за други. За мен подкрепата в тая групичка е абсолютно безпрецедентна и това ми е най-важното. И наистина от сърце желая на всички да им се случи това, дето ни е събрало.
Дайте сега някой положителен тест за финал Simple Smile

# 1 001
Alise, грубо и грозно изказване, не беше нужно. Нормално е Кактус да пожелава на старите кучета да забременяват вече. Тук има момичета, които пробват от години и са преживели вече какво ли не....Нормално е да им пожелае вече нещата да се получат с тях, това не значи, че не го желае и за новите.
Като цяло тази тема би следвало да в подкрепяща и информативна, а не толкова пълна с караници и обвинения. Когато аз опитвах и бях отчаяна от неуспеха, тук срещнах нужните съвети и подкрепа. Затова и още влизам, макар чудото да се случи накрая. Пожелавам всички за изпитат съвсем скоро същата радост.

АА, аз съм вегетарианец и веднъж си бях купила омега с растителен произход. Ако не те затруднявам, може ли да кажеш накратко защо не го препоръчваш?

# 1 002
Fearless, честито! Само хубаво емоции да ви чакат. ♥ Moonlit, и за вас така!

Шантал, стискам палци за добро качество и успешно оплождане и развитие! 🍀

SGS, и аз бих те посъветвала да намираш по-бюджетни начини за почивка. Така хем няма да се притесняваш за финаните, хем ще се разсейваш. Една идея е да отидете на село, ако имате такова. Ние последните 2 лета ходим за по седмица-две и си изкарваме супер. Аз направих доста зимнина, ММ ходи за риба, разхождахме се, четохме книжки и т.н. И тази година ще ходим пак август. Simple Smile Преди това имаме едно планувано море за Гърция, но май ще ми съвпадне с МЦ.

Ние този месец сме на антибиотик, заради минимални количества уреаплазма. Лекувахме я есента и се беше изчистила, сега пак се е появила. Мисля да не я тествам повече профилактично, че ми се струва безсмислено. В толкова ниски количества е, че и антибиограма отказват да правят. Бих тествала по време на Б, ако тогава я има, да я чистя след 3-я месец. Иначе сигурно през няколко месеца бихме били на антибиотик, ако все се презаразяваме от някъде (това е теорията на д-р Станулов).

# 1 003
Момичета …
Вече 3дни ми закъснява цикъла. Меря сутрин БТ -36,9 е последните 7 дни.
Преди малко си направих тест (Престо- този за ранно отчитане с 2касети в комплекта, понеже само такъв имаха в аптеката) и е отрицателен.
А определено този месец усещам различно нещата- нямам никакви болки в гърдите, а Попринцип ме болят, много ми се спи и тн.
Възможно ли е да съм имала късна овулация и теста да не отчита правилно илиии да си чакам цикъла Cry

Стискам палци на Дух ! Heart

Може ли малко помощ момичета Simple Smile

Направо ще ми се пръсне главата да мисля дали е станало чудото или не…
Почти 2години го чакаме

# 1 004
Това, че аз коментирам отскоро, не означава, че не правя опити от години. Не намирам изказването си за грозно, това че някой не пише всеки ден в последните три години в групата, не означава, че пробва от два месеца да забременее. А и така да е, защо трябва да се поставя разделение?
Всички, които се опитват заслужават да им се случи, но явно и според теб "старите кучета трябва да са първи"

Alise, грубо и грозно изказване, не беше нужно. Нормално е Кактус да пожелава на старите кучета да забременяват вече. Тук има момичета, които пробват от години и са преживели вече какво ли не....Нормално е да им пожелае вече нещата да се получат с тях, това не значи, че не го желае и за новите.
Като цяло тази тема би следвало да в подкрепяща и информативна, а не толкова пълна с караници и обвинения. Когато аз опитвах и бях отчаяна от неуспеха, тук срещнах нужните съвети и подкрепа. Затова и още влизам, макар чудото да се случи накрая. Пожелавам всички за изпитат съвсем скоро същата радост.

АА, аз съм вегетарианец и веднъж си бях купила омега с растителен произход. Ако не те затруднявам, може ли да кажеш накратко защо не го препоръчваш?

Общи условия

Активация на акаунт