Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 174 860
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 150
В Младост 4 наскоро видяхме прошляк в магазина тъкмо си протегна ръката към поничка и служителката се развика да не пипа стока и да напусне магазина, да, ама успя да гепи преди това пица върху багета, стърчеше му от джоба. Колко ли стока е опипал...

# 151
А, то щото ако не е "прошляк" да се забележи отдалеч, е много ОК да се опипва наред...
Щом има възможност, все ще има някой да го направи това, без значение какъв е. Всякакви съм виждала.
Даже точно той по-малко вероятно да си избира чак толкова, той щом е отишъл да краде взема и бяга.

# 152
Масово хората пипат без ръкавици печивата в магазините.Все чувам служителите да правят забележки, но...

# 153
  • Бургас
В Лидл в Германия пекарната има стъклена преграда и когато избереш нещо със щипци, го пускаш в един улей. Никой няма възможност да опипва.
А от полския Лидл купих ей такава ечемичена каша на смешната цена около 1 лв. Вътре са четири пакетчета, едното стигна за закуска на трима души. Някой виждал ли е нещо подобно тук, пускано ли е въобще?

# 154
В Лидл в Германия пекарната има стъклена преграда и когато избереш нещо със щипци, го пускаш в един улей. Никой няма възможност да опипва.
А от полския Лидл купих ей такава ечемичена каша на смешната цена около 1 лв. Вътре са четири пакетчета, едното стигна за закуска на трима души. Някой виждал ли е нещо подобно тук, пускано ли е въобще?

В Лидл не съм я срещала, но в руския магазин mixmarkt съм купувала такава каша и ми хареса

# 155
  • Бургас
Да, има подобни в руските, но цената е пет пъти по-висока Simple Smile

# 156
Здравейте, имам въпрос - топингите за сладолед, които се продават в Лидл (предполагам ще важи същото и за Кауфланд, Била и т. н.), замръзват ли, когато се полеят върху сладоледа? Искам да стане като коричка, а не да остане течен като сироп... Благодаря предварително!
Скоро бях задала същия въпрос, тъй като преди време бях купила такъв "замръзващ" топинг и беше много хубав, но не помня дали беше от Лидл или Кауфланд. Опитах и от другата верига, но техният не се втвърдява (отиде в кофата), така че мога да кажа, че не са еднакви. И аз търся замръзващия.

# 157
https://oferta.bg/offer/glazura-za-sladoled
Това съм опитвала и е доста добро.
И това също.
https://www.shokoladi.bg/bg/product/708-glazura-ledeno-udo-125-gr-/
Глазурата не трябва да е сироп.
Обикновено снимката, ако се втърдява, се отличава от течните, както на продуктите по-горе.

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 18:19 от ItsAnabelle

# 158
Момичета, имам въпрос - при откриване на нов магазин в деня на откриването има ли нещо по-специално като промоции, подаръци и т.н.?

# 159
Момичета, имам въпрос - при откриване на нов магазин в деня на откриването има ли нещо по-специално като промоции, подаръци и т.н.?

Всеки път е различно.
Най-често има отделна брошура с промоции и купони само за този магазин.

# 160
Обикновено брошура с глупости, които свършват преди да са отворили 😄

# 161
Обикновено брошура с глупости, които свършват преди да са отворили 😄
При откриването на нов магазин не свършват Simple Smile. Поне в новия магазин до нас имаше цяла седмица всичко от брошурата. Дори след ремонта на другия имаше няколко дни със специални промоции за този филиал.

# 162
  • Бургас
Пускали са и в Лидл "замръзващи" топинги, но мисля че не бяха в редовния асортимент. При всички положения на шишето си пишеше и по картинката си личеше дали е такъв или не. Сега не съм се оглеждала, защото не ми допадна като продукт и би ми бил излишен, но може и да има.

# 163
  • София
Подарявам:

# 164
  • София
Някой да има купон за лазаня, който няма да ползва? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт