Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 497
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
важи за всички продукти с изключение на
"Отстъпката не се прилага за тютюн и тютюневи изделия, храна за кърмачета."
Да, точно така ми го пише и в имейла. Само че сега ми излизат с номер, че било само за ненамалени стоки този ваучер, където никъде не е упоменато в имейла. Затова се дразня.

# 436

за Милка е добре да се съпоставят шоколади от един и същ вид и грамаж.

По-добре е даже да не се сравняват цените в чужбина и в България. То е ясно, че при нас е скъпо. Няма смисъл да се ядосваме. Worried

# 437
  • Буркина Фасо
Да, точно така ми го пише и в имейла. Само че сега ми излизат с номер, че било само за ненамалени стоки този ваучер, където никъде не е упоменато в имейла. Затова се дразня.
да не би да става въпрос за различни ваучери с 10 % отстъпка?  има и други освен този за РД.
ако искаш пусни какво са ти написали в и-мейла.

# 438
Точно за РД е ваучерът.
"Отстъпката не се прилага за тютюн и тютюневи изделия и храна за кърмачета. Ваучерът е валиден само за физическите магазини на BILLA. Валидността на ваучера започва от първия ден след получаването му и е с валидност до 30 дни от датата на рождения ден."
Мога ли да ги сезирам на КЗП за невярна информация?

# 439
Точно за РД е ваучерът.
"Отстъпката не се прилага за тютюн и тютюневи изделия и храна за кърмачета. Ваучерът е валиден само за физическите магазини на BILLA. Валидността на ваучера започва от първия ден след получаването му и е с валидност до 30 дни от датата на рождения ден."

Даже е задължително Imp

# 440
  • Буркина Фасо
кое не е вярно в информацията?

# 441
кое не е вярно в информацията?
Това, че ми пращат имейл, където пише какво може и не може да се пазарува с този ваучер. А после се оказва, че е САМО за ненамалени стоки, където никъде не е описано.

# 442
  • Буркина Фасо
нещо не можем да се разберем. Smiley
инфото е правилно написано. аз всяка година съм се възползвал от този ваучер и отстъпката е в/у цялата сума с изключение на изброените.
проблем ти е, че някой служител ти е казал, че важи  САМО за ненамалени стоки. това не е написано в инфото. ако е така се обръщаш към управител на филиала. КЗП с какво ще е полезна в този случай?
в момента има  няколко отстъпки от 10 %.

пп. копирай и-мела, направи скрийн  да го видим.

# 443
Да де, ама ваучерът не работи като имам и намалени продукти при покупка. Не ми го е казал конкретен служител, а ми го написаха от Билла във ФБ, че е само за ненамалени стоки, та реално не виждам на кой да се оплаквам за невярна информация.

# 444
  • София
А в приложението появи ли се? Или в края на касовата бележка (ако си само с пластика)? Защото и аз имах имейл, но не се появи. Тогава им писах в месинджър с въпрос имам или нямам 10% отстъпка? Оказа се, че имали технически проблем и ваучерът се показа в приложението. Wink

Важи за всички намалени. Само за цигари и бебешки млека не важи.

# 445
  • Буркина Фасо
защо не се обърна към служител/управител  и питаш в бука ?
ако случая е скорошен отиди във филиала и питай управителя.

# 446
А в приложението появи ли се? Или в края на касовата бележка (ако си само с пластика)? Защото и аз имах имейл, но не се появи. Тогава им писах в месинджър с въпрос имам или нямам 10% отстъпка? Оказа се, че имали технически проблем и ваучерът се показа в приложението. Wink

Важи за всички намалени. Само за цигари и бебешки млека не важи.
Нямам инсталирано приложението и реално го имам само на имейл. Може би ще го сваля (апп) и ще видя там дали излиза, но вече 2 пъти пробвам с различни продукти и не го отчита на каса. А и ми казаха, че не може за намалени продукти, демек най-вероятно няма да стане.

# 447
Точно за РД е ваучерът.
Трябва да направиш покупка с този ваучер и да запазиш касовата бележка, за да докажеш твърдението си, тогава подаваш жалба до КЗП.

# 448
Ще опитам на каса. Засега съм пробвала само на касите на самообслужване, там ми отчита ваучера на 0,00лв, но на касовата бележка нищо не излиза.

# 449
  • Варна
  Досега не съм имала проблем с такъв ваучер и винаги пазаря промоционални продукти.

Общи условия

Активация на акаунт