Сериозен ли е или не, как да разбера ?

• 8 401
  • 178
  •   1
Отговори
# 75
Детето го взехме от съседната тема на авторката. Да, има дете и да, има баща, който бил ''лошо момче'' и не е в семейната картинка. В момента тя страда по някакъв ''типичен сваляч'', с който си купонясвали седмица-две, напивали се и се забавлявали, но после той изчезнал. Това е и причината за тази лексиконна тема "Как да намеря сериозен елемент?''.

# 76
Здравейте!
Това е втората тема, която пускам тук.
Имам няколко въпроса, свързани с  отношенията мъж- жена.
1. Как да “ подбера”  правилния мъж за връзка и семейство и по какво се познава той?
2. Как се държи мъжа, когато има сериозни намерения към жената ?
3. В каква среда са тези мъже, как изглеждат, и може ли изобщо да са и красиви и сериозни  и млади, тъй като аз съм на 26г., и мъж над 33 (най- много) не желая.
4. Ако жената си легне с мъжа на 2-3 среща това как се приема от мъжа?
5. И въпрос предимно към мъжете- Ако харесвате жена, която обаче се окаже много сексуална и още от началото на отношенията ви това си личи.. и се случва, как го приемате като + или -.
 6. Как да позная мъжа за една вечер?
7. Какво се случва в главата на мъжете, който търсят просто се*с без обвързване и еднократни такива отношения ли предпочитат или дългосрочни?
То мъже няма то свестни търсиш.
Чети по форумите. Някои дами издирват по 47 години. Има си ред. Сега до 64 години се чака.

# 77
  • Paris, France
Скрит текст:

Ти конфронтираш купонясваме с брачен живот, но те не са взаимоизключващи се. Цели култури купонясват от раждане до смърт, като и погребението е танци и купон.

Зависи какво се има предвид под купонясване. Естествено, че сериозното обвързване не изключва купонът, даже бих казал, че е много по готино да си си с точния човек и да се забавлявате заедно. Но не това имам предвид, както си писала заради тези несподелена любов не си могла да създадеш трайни отношения много време и си го удряла безразборни връзки без ангажименти. При мен купонът беше повече на алкохолизъм с постоянни излизания по барове и заведения, тази несподелена любов ме спираше да създам каквито и да са отношения с друга жена.
И двамата знаем, че по този начин се попълват липси, които при други обстоятелства не биха съществували, съответно и начинът на живот щеше да е различен.
Ако беше реализирана тази несподелена любов няма как да кажеш какво щеше да е, като дойде сляпата неделя може да направиш обратното на това което си мислиш сега или преди. Ти си знаеш де, не съм детайлно запознат с твоята история, попадал съм само на отделни части от нея. Аз също не мога да кажа дали щях да се оженя за нея, при реализацията всичко може да се окаже съвсем друго от очаквания и фантазии.
За сега не ми се изпада в повече разсъждения по темата, писах предния коментар защото се виждат тези противоречия, все едно аз да почна да хваля колко е готино да си необвързан като не съм бил от 15 години и вече дори не мога да си го представя.

Прав си, но ние сме били бездетни, а авторката има дете, макар и да е млада. Съгласи се, че малко мъже с качествата, които тя изреди, биха тръгнали да изживяват сериозности и да приемат отговорности за въпросната дама и ремаркето и.

Опитвам се да кажа, че ако се приемe като свободна с дете има шанс да срещне интересен, млад купонджия и да си излизат, но без да показва желание да го вързва в сериозна връзка. Тръгне ли да изисква, играта загрубява.

Като пиша, че е гот да си сингъл, имам предвид разведени приятелки и майка ми. Вярно е, че отдавна не съм сингъл, но все повече хора седят сингъл, та май става все по-гот в сравнение с битовизмите по обвързване с дете.

# 78
Абе, не знам колко е гот да си с дете, ама сингъл.
Аз от чисто логистична гледна точка не мога да си го представя, ако не е в гимназиална възраст. На мен ако ми се случи, недай си Боже - директно пращам детето на нашите. Е, и пари, де😆

# 79
А гот си е... Пълен дзен и рахат Sunglasses свобода! Нищо по-ценно няма!

# 80
Сама с дете и тъй като ми се налагаше много да работя абе хич не ми беше гот.

# 81
Абе, не знам колко е гот да си с дете, ама сингъл.
Аз от чисто логистична гледна точка не мога да си го представя, ако не е в гимназиална възраст. На мен ако ми се случи, недай си Боже - директно пращам детето на нашите. Е, и пари, де😆
Ти сериозно ли ?
Пари и го пращаш. Bowtie

# 82
Еми, Фрауто сподели - като работиш, за да ги изкарваш тия пари кога го водиш това дете, кога прибираш, готвиш пълноценна храна,  извънкласни занимания и спорт отделно, рождени дни, посещения при приятели и мога да изброявам до утре.
Ние сме двама и шпагата е до сцепване на панталона, а аз дори не работя на пълно работно време.
За болестите и сополите не ща да споменавам, вече направо ги игнорирам от съзнанието си.

# 83
Естествено,че никак не е гот да си сингъл мамс. Ставаш прекалено оправна и силна и така отблъскваш уж силния пол.
Щото такъв почти няма вече.
И за какво ми е ерген, дето да мачкаме чаршафите само и той да се изживява като супергерой?
Трябва ми мъж, който да поеме част от моето бреме, да изпия една чаша вино с него и да си позволя да заспя.
Има такива мъже все още и слава богу.
Аз моят го изгубих с вечната ми инатливост, все да е на моето.
Човекът обичаше и мен и детето ми, аз обикнах дъщеря му. Не е невъзможно.
Но... пусто не умея да съм слаба, да чакам някой да се сети какво искам.
Това е резултатът от самотното ми родителство, от склонността на млади години да си падам по лоши момчета.
С годините улягаш и се променяш донякъде.
Но характерът си не можеш да промениш.
Бил си предаден веднъж и всеки следващ го отнася.
Не съдя авторката, животът е пред нея.
Хубаво е да има човек до нея, но тя самата е още дете. Създала е дете, не е драматично. И ерген,  и мъж с дете,  и такъв с визия на Супермен, ще си намери.
Но като го търси, нека си представи как се вижда след 20 години? Защото не става по- лесно, напротив.

# 84
Пффф че аз като "не бях сама" имах пъти повече неща за вършене... Освен детето, имах и токсичен мъж, който ми изпиваше енергията и мислите и все ходех на пръсти ииии ам акак ще реагира, ама кво що.... За детето си бях пак "сама". Така, че, за мен лично, направо камък ми падна от сърцето катос е разделих. Направо се преродих... Такова психическо и емоционално спокойствие не бях изпитвала години наред... Аааа и съм много по-спокойна и търпелива и щастлива майка за детето си. И детето .. о, детето пък как се промени... Няма тръшканици, няма нервни изблици, супер сговорчиво дететнце стана. Защото аз съм различна. Защото аз съм спокойна, и уравновесена, и адекватна, и уверена, иииии изобщо... Аз, за мен, е някакъв висш дзен това. Д амога да бъда себе си без извинения! Е това е свободата, Санчо!

# 85
Мая, един свободен познат търси добра, уравновесена и спокойна жена. Ходи на йога, събира космическа енегия, рисува, пише поезия, свири на арфа и на оная свирка с тръбичките от Андите... Да му дам ли твоите координати.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 21:26 от Абуто

# 86
Не, мерси.
Аз съм травмирана леля.
Търся си само някой да ми отговаря на външен вид и с голям капацитет за петъчните вечери.
Други подробности не ме вълнуват.
Аааа и да не ме занимава със себе си през другото време Wink

Пп. Не в бг мама!
Че последния път бях залята с ЛС
Не в бг мамма! Да повторя!

# 87
  • У дома... някъде
Не, мерси.
...........

Пп. Не в бг мама!
maiathebee,хммммм получих някакво дежавю.
Залята с лични съобщения именно тук в сайта.....
Това  ми помага да си сглобя пъзела в последните 2 часа,който се опитвах да наредя от миналата година.
Благодаря ти,че сподели!:yum:Искрена съм.

# 88
Абуто.

Тя, жената, търси красив атлетичен мъж, който е надарен и изпълнява добре желанията си в леглото някакъв страстен любовник, хамелеон.

# 89
Не, мерси.
Аз съм травмирана леля.
Търся си само някой да ми отговаря на външен вид и с голям капацитет за петъчните вечери.
Други подробности не ме вълнуват.
Аааа и да не ме занимава със себе си през другото време Wink

Пп. Не в бг мама!
Този пост ме обърка.

Общи условия

Активация на акаунт