Сериозен ли е или не, как да разбера ?

• 8 381
  • 178
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ти, Нено. Ти си свободен ,имаш пълно право да харчиш за хобито си.
Добряк си ти, усетих те аз.
Но понеже се подхилват тук едни позалязващи звезди от мъжки пол,че търся любовта на 47,  исках да докажа ,че и с дете на тези години, мога да бия много 30 годишни.
Самотната майка не е етикет , нито пък клеймо. Това е или личен избор или стечение на обстоятелствата.
Аз уважавам мъжете,стига да са интелигентни, да мога да водя разговор, да ме уважава и той. Нито търся мъж с пари, нито търся баща за сина си.
Имах,както вече споменах, връзка с по-млад мъж от мен, разведен с дете. Там аз се издъних.
Имах и все още имам неангажиращи отношения и с ерген,също по-млад.
Ами разликата е огромна.
Затова ми е смешно, някой да се пъне да ми обяснява какво мога и не мога да дам.
Всичко мога да дам, но не искам.

# 106
  • Out of the Mix
Е така, де камъчка, затова говорех.
В такъв случай мога да ти кажа "браво", да те поздравя и пожелая щастие и късмет, малкият и вече пораснал много да слуша и да те радва.

Едно нещо само ще допълня, моя гледна точка.
Пракаленото " на тагадък" и пренавиване, постоянно "надграждане" води до невероятен стрес за организма.
10-15 г. и аз бях така, след което си дадох сметка, че това се отразява на здравето, и сега натискам педала умно.
Просто го имай предвид, защото се прегаря.
Не изисквай това надграждане от човека, който срещнеш, защото не знаеш той на какво ниво е, в смисъл не го искай "по дофолт", изначале. Сега не говорим за изпадняци, никой не иска такива, ясно е.
Въпросът е човек, ако вече си е намерил комфортната зона, да се опитваш да се впишеш в нея. Wink
Вече всеки почти работи от вкъщи, в движение. Гледаш го вкъщи си седи, ама цъка и примерно за 1 час изкарва повече от теб за 3 дни, или седмица, месец, примерно. След което може да почива 1 или 2 дни. Просто примери.

Иначе не мисля, че е нужно и аз да ти казвам, че сексът и кулинарните умения са ключови.
Изобщо нямам притеснения да кажа, че и при мен е така.

Сега, нека не сравняваме 47 г. с 30 г. Simple Smile
Защото и аз "бия" с много много по-малки и т.н., ако щеш дори с визия, но си знам, че не съм на 25-30, просто защото съм бил, знам какво е, и какво е сега.

Желая ти успех!

На Нено няма да коментирам химията, защото си разбрицва тялото отвсякъде, потентност и т.н.
Аз съм лостар, натурален, и тренирам в нас и уредите в парка, достатъчно е. И разбира се перфектна храна, без цигари и алкохол.

# 107
Revoker.
Естествено нямате толкова голям обем, така че седите дребни, без големи балони, ако мога да го кажа на прост език.

Относно жените. Имах една позната, която започна на 10 mg на ден Anavar.. за един месец под мое наблюдение. Либидото й вече беше много високо (мастурбираше всеки ден всяка сутрин), но след като започна Anavar след около 5 дни, тя съобщи, че мастурбира почти 5 пъти всяка сутрин, просто не можеше да го контролира. Не можахме да се срещнем в този момент, но към края на нейния цикъл се срещнахме. До този момент един от нейните проблеми беше, че тя никога не е имала вагинален оргазъм (може лесно от клитора обаче получаваше ) и това беше огромен проблем за нея. След като прави секс, докато тя все още беше в последните дни на Anavar, тя влезе за по-малко от минута от моето проникване и това беше първото в живота й. Въпреки че беше първият път, тя продължи да получава множество последователни оргазми. След прекратяване на употребата тя все още можеше да постигне вагинален оргазъм също толкова лесно, колкото и по време на употребата, въпреки че либидото й вече беше спаднало до нормални нива. Тя всъщност беше трайно излекувана само чрез цикъл Anavar. Доколкото знам, Anavar може да е единственото най-силно лекарство за повишаване на женското либидо с изключение може би на мелатонин-2 или както там се нарича нещото за слънчев тен.

# 108
Следя с интерес за това хапче😉

# 109
Оле, върви се прегледай някъде

# 110
  • Столичанин ама не в повече :D
Здравейте!
Това е втората тема, която пускам тук.
Имам няколко въпроса, свързани с  отношенията мъж- жена.
1. Как да “ подбера”  правилния мъж за връзка и семейство и по какво се познава той?
2. Как се държи мъжа, когато има сериозни намерения към жената ?
3. В каква среда са тези мъже, как изглеждат, и може ли изобщо да са и красиви и сериозни  и млади, тъй като аз съм на 26г., и мъж над 33 (най- много) не желая.
4. Ако жената си легне с мъжа на 2-3 среща това как се приема от мъжа?
5. И въпрос предимно към мъжете- Ако харесвате жена, която обаче се окаже много сексуална и още от началото на отношенията ви това си личи.. и се случва, как го приемате като + или -.
 6. Как да позная мъжа за една вечер?
7. Какво се случва в главата на мъжете, който търсят просто се*с без обвързване и еднократни такива отношения ли предпочитат или дългосрочни?
Познава се като свалиш претенциите, защото в момента са изцяло неизпълними, аз примерно дето не отговарям буквално на ни една от точките имам жена малко по-голяма от теб и без деца, а какво остава за някой дето изпълнява изискванията. Може да си млада и красива, но имаш дете, което неминуемо за друг човек е сериозна тежест, жените с деца с които съм бил съм ги ползвал само за секс. Ако искаш ерген си търси мъж над 40, само такъв евентуално би се обвързал въпреки чуждото дете заради младостта и красотата ти. Другия вариант е да си търсиш такъв с деца, но там ще трябва да се съобразяваш и с тях и с бившата му.

# 111
Следя с интерес за това хапче😉
Внимавай, Нено да не те постави под наблюдение.

# 112
Хахаха😁Не се бях смяла така от доста време!😂😂😂Нено, вече ще ти казвам “алхимикът”!

# 113
Само едно ми е чудно ,кой ти гледа детето, докато ти гониш мъже и си търсиш мъж , защото си много сексуална .Гледай си детето то винаги ще си е твое .В днешно време много трудно ще намериш читав мъж ,но детенцето ти ще те гледа като остарееш.А ,ако чак толкова си загоряла за чеп има вибратори .
П.с От прочетеното, разбирам че ти даже и не търсиш свестен мъж ,а някой главен персонаж от турски сериал .

# 114
Лекичко да вметна , че Мелатонина е сънотворно, та не знам какви оргазми докарва на другарката на Нено,.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 07:33 от happy doc

# 115
Може да ме наричате Алхимикът. Smiley

# 116
Може да ме наричате Алхимикът. Smiley
Напомня ми това:

Относно секса... С медикаменти "и баба знае. Важи и за тялото.
Според мен идеята на този живот е, да се учим и  полагаме усилия. Лесните успехи и  готовите уроци са все едно да сдъвкваш на някой храната преди да я глътне.

# 117
Лели-и-и, и в тая тема умряла циганката...
Няква епидемия ще да е...

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 05:44 от Bowerick Wowbagger

# 118
Доколкото знам, Anavar може да е единственото най-силно лекарство за повишаване на женското либидо с изключение може би на мелатонин-2 или както там се нарича нещото за слънчев тен.
Туй за слънчев тен да не е вазелин.
Да могат по-лесно да проникват ултравиолетовите лъчи. До влагалището.

# 119
Доколкото знам, Anavar може да е единственото най-силно лекарство за повишаване на женското либидо с изключение може би на мелатонин-2 или както там се нарича нещото за слънчев тен.
Туй за слънчев тен да не е вазелин.
Да могат по-лесно да проникват ултравиолетовите лъчи. До влагалището.
Само дано не е с много висок фактор на защита. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт