💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 1 💛

• 20 722
  • 771
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, днес купих вит. К, защото личната ни лекарка каза на 30тия ден, задължително да дам на бебката ми 20 капки. И в епикризата това беше опоменато. Вие купували ли сте и какъв? Нещо ме тресе параноята дали е точният вид - защото има вит. К1 и вит. К2. А с нея днес обсъдихме и тя повтърди, че е този вид, като аз изпратих тези снимки:

# 286
Мисля, че е този. Ние също ще дадем на 30-я ден, но педиатъра ни вика той да ги даде.

# 287
Момичета, днес купих вит. К, защото личната ни лекарка каза на 30тия ден, задължително да дам на бебката ми 20 капки. И в епикризата това беше опоменато. Вие купували ли сте и какъв? Нещо ме тресе параноята дали е точният вид - защото има вит. К1 и вит. К2. А с нея днес обсъдихме и тя повтърди, че е този вид, като аз изпратих тези снимки:

И аз давах точно този,не се притеснявяй.
На всички бебета се дава точно него.

# 288
И нашите капки са тези

# 289
Благодаря ви много момичета!!! Не знам, защо, но много се сдухах по темата. Всъщност, може би защото никога аз не съм давала. И не помня и да са давали лекари. А аз за всяко ново нещо, обичам много да прочета и разпитам. Сега на практика, без време баааам, така се прави 😬

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 11:39 от КремонаЛиза

# 290
  • София
Момичета, как мога да запазя час през супердок за бебето ми? Или няма значение, че е през мой профил, но за него.

# 291
На последната стъпка в супердок имаш възможност да промениш името и годините, аз така правя, след като веднъж запазих на мъжа ми час, а в коридора викали мен Simple Smile

# 292
  • София
Не бях обръщала внимание на тази опция. Много ти благодаря, точно това ми трябваше Heart

# 293
Кажете ми,че не съм сама😂
Моето бебе от 4/5 дни почти не спи по цял ден и вечер се приспиваме с часове...
Иска да яде нон стоп.От жегите ли е,колики ли са,не знам какво е,обаче се виждам в чудо🤓

# 294
Моето през деня като сме навън не мога го събудя в тия жеги, дори яде през четири часа и то с триста зора полузаспало. И после нощем олеле майко

# 295
И моята трудно я събуждам за хранене. Днес обаче на 3 часа си огладнява, но предните дни с 300 зора я будя след 4 часа сън. Вечерта е правила и 5-6 часа сън. На мен зора ми е вечер след баня и ядене - като почне в 8 до 11/12 не заспива, реве, превива се. Не е постоянно, но е на ръце, иначе не се успокоява. Заспива на моменти, но като я пререже коремчето и се започва. Много ми е жална. Май ще сменя капките. Вие доволни ли сте от някои и от кои?

# 296
Кажете ми,че не съм сама😂
Моето бебе от 4/5 дни почти не спи по цял ден и вечер се приспиваме с часове...
Иска да яде нон стоп.От жегите ли е,колики ли са,не знам какво е,обаче се виждам в чудо🤓

От твоя отбор съм! Как издържа на такова будуване и мойто дете, не знам, но аз съм изцедена. Вечер е страшно. А  и заспива само в мен и ако я преместя, след секудни е писнала и е с широко отворени очи и хайде на ново 3 часа дундуркане и приспиване.

Едит - Ваня, това вечерта ми е рутината - рев, вой и няма заспиване. Взех Биоамика и май има ефект на фона на Лактана. Иначе ѝ давах каквото се сетиш. Но коликите са и през деня вече, та съм шах с пешка. Но с амиката  поне пръцка по-лесно.

# 297
VaniaK и ние сме почти така, бяхме на био амика и при биотик и по 2-3-4 часа рев на вечер, после смених на камилия и пак не видях ефект, след това минах на инфакол и определено първите дни имаше уау ефект, но не продължи много дълго, сега давам по няколко пъти на ден, когато е най-крива инфакол, а когато е будна след хранене gripe water, но няма този уникален ефект с който го описват. Едва вечер заспива лесно, две трудно и така...

Аз през деня въобще не излизам с бебето, не знам на тази пещ как би издържало, излизаме чак след като се скрие слънцето, но проблема е че след 20:00 започва един адски рев дори и количката да върви, дори и да е яла...това с никакви капки не минава Sad

# 298
Мислех да пробвам и аз БиоАмика. В Инфакол виждам, че има симетикон. Не ти ли се запича? Моята без това се изхожда един път на ден. Не ми се иска да давам нещо със симетикон. Вечер по тъмно и хладно абсурд да излезем. В 20 часа почва филма и няма шанс да се успокои с разходки.

# 299
  • Варна
Другата седмица Марти прави 2 месеца. Аз  от две седмици ползвам Пробиен бебе на Фортекс(някой беше писал за тези капки) и взех да опитам. И сякаш има ефект. Плаче по-малко и рядко, по-лесно пръцка и ака.  Преди бях с капки имащи симетикон. Нямаше ефект. Или сутрин или вечер редовно си плачеше, а понякога и сутрин и вечер.

Общи условия

Активация на акаунт