Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 232 073
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 270
Опа...Сега аз ще си открадна снимка от един от жълтите сайтове (Про нюз Добрич)

Георги Гешев да не е станал червен?
Да.В началото е при Сините,ама после е Червен

# 271
Скрит текст:
Някоя от тези локации достъпна ли е с количка? Трите ни дъщери са големи фенове на предаването, но едната е в специализирана количка. Много бихме искали да ги заведем поне за 20 минути да погледат.
Две от аренати изглеждат напълно достъпни, докато тази на плажа има едната страна доста стръмен наклон по черния път, но от към страната на лодките има път до най-долу и на една снимика се вижда кола слязла там, така че  и тя би трябвало да бъде достъпна. И със сигурност на място ще се намерят хора от екипа, които да съдействат с каквото е необходимо (стига да се улучи правилния момент). Ако пък случите снимките да са вече  започнали, след краят им съм виждал много снимки на които хора се снимат със Ралица и/или Димо.
В скрития текст поствам снимки от трите места:
Скрит текст:
1. Арена на плажа:

и от страната на лодките (пътят слиза до самото море и са разчистили камъните за да могат да влизат на плажа с трактори):

2. Арена 2 (има път до там и е равно):

3. Арена 3 (до с.Езерец - това е входът от гугъл мапс, със сигурност може да се влезе с кола тук):

Сърдечно благодаря! А може ли някой да ми даде точна локация на първите две арени? Ще пробваме да отидем с колата. Както и кои дни снимат? Сигурно е коментирано, но нямам възможност да изчета всички страници.
Благодаря!

# 272
  • София
Сърдечно благодаря! А може ли някой да ми даде точна локация на първите две арени? Ще пробваме да отидем с колата. Както и кои дни снимат? Сигурно е коментирано, но нямам възможност да изчета всички страници.
Благодаря!
Намират се до Къмпинг Космос (пътят е един: първо минава покрай горната арена и слиза до съвсем долу, откъдето може да се влезе на тази на плажа. На снимката ги има и GPS координатите).

Снимат всеки ден, графикът им е 4-дневен:
Ден 1: Териториална (обикновено е следобед) - 09.08; 13.08 и 17.08
Ден 2: Капитанска (сутрин) и 1-ва Номинационна (късно следобед) - 10.08.; 14.08 и 18.08
Ден 3: 2-а номинационна (също следобед) - 11.08; 15.08 и 19.08
Ден 4: битка за предимство (сутрин); Елиминация и Кастинг битка (ранен следобед-привечер) - 12.08; 16.08 и 20.08
След това на 21-и би трябвало да бъде обединението на племената и финална седмица за която не знам точен график. Финалът може би се очаква да е  между 25-и и 28.08 (но нямам сигурна информация тук).
Разбира се са възможни промени: ако се наложи да преснимат битки или имат бури

# 273
Леле, толкова подробна и полезна информация!
Благодаря от сърце!

# 274
  • София
Забравих само да добавя, че ако не се правят снимки и не се вдига шум, може да се гледат битките на самата арена: има си места (на сянка) за гости. Разбира се трябва да се улучи деня на който се снима на конкретната арена и да се отиде преди да са почнали снимките

# 275
  • Sofia
Забравих само да добавя, че ако не се правят снимки и не се вдига шум, може да се гледат битките на самата арена: има си места (на сянка) за гости. Разбира се трябва да се улучи деня на който се снима на конкретната арена и да се отиде преди да са почнали снимките
Информацията е доста подвеждаща.В начало може и да са разрешавали, но вече не разрешават.

# 276
Хмм, на почивка съм, ама между другото установих, че с тоз младеж имаме доста общи последвани хора, които свързвам с ИВ.
Скрит текст:

Марина Цонева е от екипа.

Забравих. Simple Smile Кали, ❤️!

# 277
  • София
Информацията е доста подвеждаща.В начало може и да са разрешавали, но вече не разрешават.
Ще се пререфразирам. Плажът на който е главната арена е изключителна държавна собственост и никой няма право да ограничава достъпа до него. Това което правят е да затварят пътя по който се стига до там, но това се случва малко преди да започнат снимките (нямат право да го затварят през целия ден). И ако си дошъл преди това: няма никакъв законов ред по който да те изгонят, ако искаш да останеш.
Сега ясно е, че има битки с по-голямо стратегическо значение и при тях контролът да е малко по-висок. Също така другите две арени са на частна земя и там правилата са различни, но конкретно за тази на плажа: буквално човек може да си постели хавлията на метри от трасето (имало е и такива случаи) стига да е отишъл там навреме и вече е проблем за монтажистите да изрежат излишното от кадрите.

P.S. "Островитяните" са приключили снимките и днес би трябвало да се прибират в бг (Сано още вчера е постнал да го чакат с внучката)

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 11:58 от dido2k

# 278
  • Sofia
Този сезон мисля да надничам и в тази тема. Миналата година, и без да чета тук, доста неща бяха ясни преди финала на игрите.

За запис ще кажа, че снимките на Гривните тъкмо са приключили. Не е някаква уау информация, но пък е сигурна.

# 279
Островът
Като стана въпрос за него, ето и няколко нови предположения за участници във формата:
Скрит текст:

# 280
Леле с Вера Гешева сме си писали няколко пъти и знаех, че е ходила на кастинг, но не очаквах, че е влезнала в предаването. Но сега така като се замисля от началото на юни беше неактивна и сега наскоро имаше първи пост. Та мисля, че е била вътре

@Bilyana14. Наистина си жесток детектив щом дори на 100те гривни успяваш да хванеш хора, а там пазят добре информацията. Поздравления Flowers Bouquet

# 281
Този явно е останал до края на снимките на Острова. Горкият, носът му бая е изгорял.

Благодаря ти, outcast! Това все пак са предположения. 😊 Иначе е лесно, стига да имаш време, желание, някой и друг участник (ако е "клюкар" като Грозденка или Марина, супер 😂) и Туджаров. 🤪

Ето например за Вера Гешева (която мисля, че също е останала до края, че и рана си е донесла). Това са хората, които е последвала и които аз съм свързала по един или друг начин с Острова (участници и екип).
Скрит текст:

Без Гридин, разбира се!

# 282
Да, едно време и аз така търсех играчите за Игрите, но ако няма от къде да започнеш е трудно, а ти буквално започна от 0-та.
Като гледам потенциалния каст за Гривните съм доста въодушевен, виждам много голям социален/стратегически потенциал - дай Боже да се получи добре

# 283
Мирослав Джоканов участваше в Сървайвър 2 (сезонът с Дренски и Агонцев) и е един от основателите на прословутото Школо.БГ Simple Smile
Абсолютно звучи като профил на участник.

# 284
  • Другата България
Ха, той е от Видин, освен това има доста бурна младежка биография /през 2009 мисля беше задържан във връзка със студентските протести, после отново имаше нещо около него с някакъв колоездач - беше блъснал детето му в Южния парк ако не се лъжа, пак имаше медийни изяви.../.
За съжаление в Сървайвър не го помня, а уж съм гледала всички сезони.

Значи след Марина втори участник “познавам“.
Щях да помоля инфото за това кой докъде е стигнал да е в срит текст, после се усетих, че сме в темата за спойлерите. Joy Старост - нерадост. Засега чета на своя отговорност, но ако се появява инфо за Гривните, ще се махна. А ми харесва тук, то за ИВ всичко е ясно като гледам още отсега, не, че задълбавам, но наистина със снимковия материал си е кристъл клиър кой е останал, кой не....

Общи условия

Активация на акаунт