Термин Август 2024 ♥ - тема 8

• 35 566
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
Марбела, аз имах такива пробождания ,но не бяха контракции. Питах лекаря , тъй като помислих,че са Grinning

# 226
Мен в понеделник и четвъртък след известно ходене навън и стегнат корем, в къщи по над 3 часа ме боля ниско корема, на моменти почти без пауза или на 10 минути, но стисках очи в леглото да заспя и след още няколко часа ми беше минало. Както споделих и преди, успокоявах се с това, че болките не бяха силни.

# 227
Най-много ме придърпва в областта на десния яйчник.. дано да е нещо временно.Ама то и бебето вече бута на къде ли не..

# 228
Аз днес цял ден съм с менструални болки, и кръста ме наболява. Някоя от вас има ли такива болки? В 36г.с съм, пих две ношпа понамалиха болките.
Обади се на АГ-то. Аз така усещах родилните контракции.

Мен цял следобяд ме боли тук там  от въртенето и ръчкането на младежа. Разбирам, че му е тясно вече, ама и аз душа нося 🤣.
От време на време ми се стяга коремът и стои така няколко минути. Пия си все още магнерот 3х2, сигурно скоро ще трябва да го спра.
Такива пробождания имам ниско долу понякога, и то пак ги усещам като нещо се движи и ме бута. Една вечер се събуждах няколко пъти от такива пробождания.

# 229
При мен точно обратното, само в ляво Confused
Като добавя и ритниците в ребрата … Grinning

# 230
Днес съм що годе добре , обаче от обяд насам ,като стана и походя малко .. усещам едни пробождания.При вас случва ли се?
Може би е от тежестта или пак нещо се разтяга?
Притеснявам се да не се заблуждавам , че е безобидно.

Марбела, аз съм с термин за 1ви септември и имам такива пробождания отпреди три седмици някъде. Усещането е  все едно те пробождат с нож в зоната на шийката сякаш. Попитах акушерката, при която ходя на тонове и ми каза, че бебето било ниско долу и натискало с главата си и от това било. Доста е неприятно.

# 231
Сигурно се е наместил там , направо чак ме е страх да вървя.Вчера бях на преглед и нямаше нищо притеснително , та се надявам да е това.
Благодаря за споделеното!❤

# 232
  • София
На мен ми спряха магнезия и почна постоянно да ми се стяга коремът. Досега почти нямах стягания и сега изведнъж станаха доста.

# 233
Кукличка, защо ти го спряха и в коя г.с.?

# 234
  • София
Кукличка, защо ти го спряха и в коя г.с.?

В 36+4 бях на преглед и ми каза да го спирам.

# 235
И аз съм с такива пробождания от 3 седмици насам. На мен също в 36+4 ми спряха и магнезий и но-шпа. Така или иначе знам, че се пие до 36 г.с. Като цяло, спряха цялата терапия освен витамин Д, желязо и разреждам прилагането на НМХ.

Пробожданията се дължат от слизането на бебето ниско долу, нормално е.
А иначе днес за първи път я усещам да хълца Grinning Горкичката Grinning Направо ми бута ръката и телефона нагоре Grinning

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 22:03 от Polina1310

# 236
Ами аз съм 33+6 .. не му ли е рано да слиза надолу? Знам ли .
Човек ще каже , че не съм била друг път бременна , ама с близнаците ме ми е било така.

# 237
Marbellaa, от тогава някъде и при мен започнаха прорязванията ниско долу, дори чак до дупето. Видяхме на УЗИ, че е слязло бебето долу и по препоръка на доктора, за всеки случай, намалих физическото натоварване. Сега вече е трета седмица така - без разходки и тежко, каза ми, че по-късно да почна да ходя за лесно раждане, но да не тръгне бебенцето по-рано.
Тегаво е, аз много не съм изпълнителна, стоя вкъщи, да, ама тук се натоварвам даже май повече. Но да - колкото повече се ходи, толкова повече прорязващи болки се появяват.

# 238
Аз утре (14.07) влизам в 35 г.с и ми прави впечатление  , че последните 2-3 дни като се понатоваря вкъщи или с някоя разходка и започват предменструалните болки , лягам за почивка и се поуспокоява положението .

# 239
  • София
На мен вече ми се иска да раждам Sweat Smile Утре ще съм 37+0 и почнах вече да се разхождам и т.н. последните дни, но освен стягания няма други усещания при мен. В четвъртък на прегледа лекарят каза, че бебето още не е слязло. Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт