Отношения..

• 7 338
  • 182
  •   1
Отговори
# 45
Кои са тийн нещата в това, което пиша и правя? Трябва да знам!
Аз мисля, че просто 'не искам нещо сериозно'.
Даже мисля, че повечето хора не искат нещо сериозно! Още повече на 29..

Е нали ти не искаш нищо сериозно?! Тогава няма проблем. Човекът пък търси сериозни отношения, но е разбрал, че няма да са с теб.
 Вземи се прочети какви ги пишеш и се замисли какви ги вършиш, защото за жена на 30+ някак не ти приляга да се държиш като тийн...

# 46
Не е имал никакви намерения към теб, нито сериозни, нито несериозни. Той ти го е казал в прав текст - обича да флиртува и толкоз. Няма какво да се чудиш и да разчиташ някакви знаци тсм където ги няма.
Фактът, че за 2 месеца флирт не те е поканил на среща говори достатъчно. Учудвам се, че ти си видяла нещо повече от просто неангажиращи закачки. Не си пропиляла никакъв шанс, просто защото никога не си имала такъв с него.

За 30+ жена звучиш крайно инфантилно. Ако мъж ми каже Споко, не искам нищо сериозно, ще си направя извода, че е недорасъл простак без маниери и повече няма да му проговоря.

# 47
Наистина не виждам къде е проблемът да не искаш нещо сериозно!?
Не всички хора на този свят искат да са във връзки и т.н.

Абе няма ли тук някое момче, би било много полезно Simple Smile) ?!

# 48
Защо се правиш на малка и наивна. Смешно е.
Няма проблем да искаш несериозна връзка. Проблемът е, че я търсиш от човек, който не иска никаква връзка с теб. Потърси си такъв, който иска същото и всичко ще е ток и жица.

# 49
Той на 29 може спокойно да е мъж на място, не е чак толкова млад. Тя се държи така, сякаш е на половината на реалната си възраст и не разбира какъв е проблемът. Не виждам смисъл да обяснявам повече.

# 50
Възможно е. Но той се отказа в някакъв момент. Въпросът е защо? Този човек ми каза, че ме обича, че мисли, че ме обича (което естествено е нелепо да го кажеш на човек, който познаваш от 3 месеца), няма логика да казваш нещо такова, ако само искаш да се закачаш с някого, може да кажеш хиляди други неща, но това.. не ми се струва логично.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 14:44 от Ally_

# 51
Логично е да се откажеш, ако търсиш нещо сериозно, а отсрещният се държи инфантилно.

# 52
Очаквах авторката да каже, че е на 19.

# 53
  • София
Дъщеря ми на 19 е по-наясно!

Ма той НИЩО не е започвал, че да се е отказал. Няма нищо, разбери го.

# 54
Ако тя наистина е над 30, хората ще я уважават повече, ако си носи годините с достойнство, а не се мъчи да се прави на гимназистка.
Мъжът, ако си търсеше момиченце, щеше да се ориентира към някоя с 5-10 години по-млада от него. Оставам с впечатление, че той иска зряла партньорка, но не я намира в лицето на авторката.

# 55
Аз не знам дали ще помогне, но ще разкажа една моя случка. Бях малко по-малка от твоя човек, на 25-26, когато започнах работа в една фирма. Част от задълженията ми бяха да ходя до друга фирма и да договарям с тях дигитална реклама. Там комуникирах с един човек, който уж изглеждаше, че силно флиртува. Шегуваше се, смееше се, нали всичко възможно. В един момент аз започнах да се чудя става ли нещо, не става ли. Оказа се, че той си е такъв. Така си комуникираше с жените, явно просто да върви лафа и с цел да върви работата по-лесно. Но до там. Почувствах се разочарована, защото знаете как е - мислел си едно, оказва се друго.
Та мисълта ми е, някои мъже просто се закачат, нямат нищо предвид, освен да върви работата. Не казвам, че твоя е такъв. Може и да не е.
Но не пречи да се поогледаш, където си в момента, може пък някой по-интересен да се появи.

# 56
Мисля, че човек с поне малко опит във взаимоотношенията може да усети разликата. Не е толкова трудно да разбереш дали това е обичайното поведение на някого, или е насочено лично към теб. А и в случая изглежда, че по-младият е наясно с положението, докато другият се затруднява да разчете правилно сигналите.

# 57
Аз принципно нямам опит в отношенията, в отношенията по-натам.
Но този човек беше насочен към мен!

Интересно, все си мисля, че всяко момче би се изкефило да чуе 'Споко, не искам нищо сериозно!'.. ма може и да съм била в илюзия.. Дори той да иска нещо сериозно.. си мисля, че това би го успокоило.. не знам вече..

Мисля, че човек с поне малко опит във взаимоотношенията може да усети разликата. Не е толкова трудно да разбереш дали това е обичайното поведение на някого, или е насочено лично към теб. А и в случая изглежда, че по-младият е наясно с положението, докато другият се затруднява да разчете правилно сигналите.

# 58
Момче може да е и на 50, не зависи от фактическата възраст. В случая той е по-млад, но изглежда, че се държи по-зряло и адекватно. Ако търси сериозна връзка, никак няма да се зарадва на жена, която му казва, че не иска нищо такова.

# 59
Прочетох няколко пъти и разбирам следното: те двамата са се закачали, шегувкали са се, пускали са си лафчета, кой на кого липсва, как си пасват … За мен абсолютно ненормално отношение между колеги, дори и да са млади и необвързани.
През цялото това време тя се е чувствала специалното другарче, харесвана, желана. Започнала е да си фантазира неща и сама си е провокирала очаквания и чувства. Искала е той да стане по-активен, инициативен, да я докосва! (Бе как давате да ви пипат хора, които не познавате, че и колеги). Обаче в същото време яко я е шубе. Идеята е била ей тия закачки да продължат, да има докосване, ама да не е нещо сериозно. Нещо като “само половината, че да не е цяло е…” (простете за просташкия пример).
В неговата глава през това време се е въртяло горе-долу същото. Щото кой се шегувка и закачка с някого ей тъй за лафче, от чувство за хумор и добро настроение?? На работа? Кой бе?!
Разликата е била в това, че той е искал “целия”.
Тя заминала без да е станало нещо. Той си останал там и си продължил живота. Тя, обаче продължила със закачките и писането. В този момент тоя е объркан. Той не знае защо тя се държи така. Дава му надежди, показва му желание за докосване и после … “Чаооо” … “Привет от Морето, тука е много хубаво … “липсва ми да се шегувкаме и закачкаме.”
И той си казва “А бе я у лево! Лензи ми се тука няколко месеца, не си мръдна пръста нещо да направи сега ми обяснява, че май щяла тя да излезе по-влюбената”
Мило момиче, той този твой страх го знае много добре. И ние го видяхме. Намираш се в прекрасна възраст. Би трябвало и да искаш, и да можеш и да знаеш как. Това, което си показала е, че не знаеш какво искаш, не можеш и не знаеш как. Сега стоиш и се чудиш защо се е отдръпнал. За мен тия шегувки и закачки между 30 годишни колеги са толкова инфантилна работа, че мога да ги изтърпя максимум две седмици пряко сили. След това нещата тръгват на там, на където ще тръгват. Една 30 годишна жена трябва да може да вземе всичко, което поиска. Така можеш вечно да се шегувкаш и закачкаш с 60+ годишния си колега Дянков, който има мерак ама само ще плакне окото и знае, че нито ти, нито той ще излезете от шегувката. И ти няма да му пишеш след работа, защото след работа всеки си отива по къщЯта, той при децата и внуците.
Никое момче, а и никое уважаващо себе си момиче, няма да се изкефи на “Спокойно, не искам нищо сериозно”. Саманта е само една и живее в сериала. В живия живот имаме само секс  и имаме някакви по-задълбочени отношения. Където някой е започнал да се декларира като влюбен не може да имаме несериозност. Влюбването преминава през сърцето, имаме емоционално обвързване. Сърцето не работи така, то не тупка само на  шеги и закачки, не можеш да му кажеш тупкай тука само до 145 удара в минута, успокойсееее … То иска да може и да бие лудо, да трепери и да се вълнува.
Не вярвам да си на повече от 30. До сега животът щеше да ти е ударил няколко задвратника и съвсем нямаше да ти е тъй леко да се шегуваш със сърцата.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 15:51 от Di Soleil

Общи условия

Активация на акаунт