Помощ за приятелка - как?

• 7 684
  • 199
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Понеже жените все това ги питат, та да си питам и за него, защо я е взел такава мърла и мързелана? И дете й е направил? Къде е гледал?

# 16
То може и тя да го е вързала с дете, че да не вземе да я остави, не се знае.

# 17
Не разбрах защо такъв човек ви е приятел.Ако толково искате да общувате,съгласявайте се с всичко и я ожалвайте-тя това иска.
Но не си го слагайте на сърце-вредите само на себе си.

# 18
Странично да има, ама нали парите не стигат? Как?

Значи приятелката се е променила доста преди бебето. Според вас, коя е причината? Говорили ли сте за това?

# 19
А, да, сигурно го е насилила, за да я забремени... 😂😂😂😂

# 20
  • София
То може и тя да го е вързала с дете, че да не вземе да я остави, не се знае.

И как ще стане това без негово участие? Съмнява ме да не знае как стават бебета. Страда си сега от собствения акъл. Или приема нещата, или си взима детето и й показва вратата.

# 21
Ами ще се учудите, ама една позната, която още от ученичка си беше навила на пръста, че иска бебе, лъжеше гаджето си, че е с обърната матка и не може да забременее. Има две деца сега.

# 22
  • София
А за второто как го излъга? Не че защитавам такива изпълнения, ама мъж с акъл не би се вързал. А и какво, стои с нея да я клати, знаейки, че не става, ама щом не може да забременее, няма проблем? Еми, сори, ама сам си е виновен. Тя, че не става, не става, това не го отричам, ама докато има шарани да й се връзват, ще си прави каквото си иска. Таз и приятелки и мъж разиграва без проблем.

# 23
А за второто как го излъга? Не че защитавам такива изпълнения, ама мъж с акъл не би се вързал. А и какво, стои с нея да я клати, знаейки, че не става, ама щом не може да забременее, няма проблем? Еми, сори, ама сам си е виновен. Тя, че не става, не става, това не го отричам, ама докато има шарани да й се връзват, ще си прави каквото си иска. Таз и приятелки и мъж разиграва без проблем.
Е, като се оказа бременна с първото зор заман се ожениха. После мислеше, че с второто ще бетонира, ама накрая той я заряза. И тази може би има нужда от това, за да слезе на земята.

# 24
  • София
Тя ясно, ама той защо е правил второ? Иначе да, това е начинът с такива хора, приключваш. Но по-добре да стане преди да направите деца, които да плащат за това, че минимум единият не е мислил.

# 25
Аз не бих се занимавала с такава "приятелка". Тя, ако няма какво да прави, аз имам и ако ми досажда ежедневно просто ще спра да й вдигам. Понеже съм от хората, които полагат усилия да печелят пари, да не са дебели и в къщи да ми е подредено и уютно, та не виждам какво толкова ще си говоря с подобни персони.

# 26
Тя може и трето да има само за да не работи Joy

# 27
Ами ще се учудите, ама една позната, която още от ученичка си беше навила на пръста, че иска бебе, лъжеше гаджето си, че е с обърната матка и не може да забременее. Има две деца сега.

Ами този явно е много тъп тогава. Едно елементарно търсене в гугъл ще покаже, че обърната матка имат 20% от жените и че тя с нищо не пречи на нищо

# 28
Мисля, че и за двете ви ще е полезно да се дистанцираш. Видимо те дразни, напряга и я презираш - мързяло я, не искала пръст да помръдне - е, кой говори за приятелка така? Усеща се това отношение, и опитите ти да си ментор пак са изкривена динамика. Или я приемаш каквато е, или се отдръпни. Дърт човек с разговори няма да промениш, не си ѝ родител, а тя не е дете. Няма нужда да се "жертваш" и да си избиваш комплексите върху нея.

# 29
  • София
А приятелката има ли алтернатива за гледането на бебето, за да търси работа?
Мъжът предлага ли също варианти?

Общи условия

Активация на акаунт