Законът на джунглата.
Мога да приема критиката за моето спиране - все гледам да съм в крайчето и настрани, уж да не преча, а там тръбите наистина ограничават и не съобразих, че се оказвам близо до следващото място.
Но за това с децата категорично не си права и е много гадно да се хващаш за такова нещо, за да ме изкараш кофти човек. Нито дисциплиниране съществува в казаното от мен, нито конско. Дори съм пояснила точно какво имам предвид. Оттеглила съм се от разговора и намирам за излишно да се изважда, за да бъда очернена и да се създаде настроение.
Както казах - срамувам се, криво ми е, и ако това не е достатъчно ясно - съжалявам, че виках. Но и не разбирам защо трябва да се прави нещо напук. Не само през другата седалка, а и през багажника съм влизала, милион глупости съм видяла без да се карам с хората. Но места имаше. Ако не бях видяла поне десетина възможности само с един поглед и само от мястото, на което бях, щях себе си да обвиня и да пия кафе докато другият се върне. Първоначално бях убедена, че не е забелязал или че просто не го е било грижа, но после реших, че е нарочно. И като ви чета как упреквате моето паркиране, най-вероятно вярно е последното. Сблъсъкът ми е, че аз никога не бих създала проблем на друг човек умишлено и наказателно. Може пък това да ми е грешката в живота.
п.п. Не писах, за да се оправдавам и за подкрепа, нямам и нищо особено за обсъждане. Има неща като редно или нередно, и някои особено ме влудяват. Виждам какво мислите и благодаря за включванията.