WIZZAIR - 48

• 36 434
  • 773
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, резервирах полет на wizzair чрез booking. След известно време доплатих priority към същата резервация в сайта на Wizzair.От днес като вляза в профила си на WIZZ, ми излиза следното съобщениe  >Опа, влезли сте с друг акаунт, за да приемете промените, моля, влезте с акаунта, към който принадлежи резервацията. Ако сте направили резервацията чрез агенция, моля, свържете се с агенцията, за да действа тя от ваше име>.
 Какво следва да направя в този случай...Disappointed

# 46
Здравейте, резервирах полет на wizzair чрез booking. След известно време доплатих priority към същата резервация в сайта на Wizzair.От днес като вляза в профила си на WIZZ, ми излиза следното съобщениe  >Опа, влезли сте с друг акаунт, за да приемете промените, моля, влезте с акаунта, към който принадлежи резервацията. Ако сте направили резервацията чрез агенция, моля, свържете се с агенцията, за да действа тя от ваше име>.
 Какво следва да направя в този случай...Disappointed
Вижте с какъв мейл сте влезли и купували през букинг първо.

# 47
Здравейте! Знаете ли, дали е възможно полетите до Испания отново да паднат за началото на м. Октомври, понеже отново са се вдигнали цените или всичкото опира до късмет?
Следващия ми въпрос е, каква е цената за WIZZ Discount Club 1+1? Защото в сайта на WIZZair пише, че е 39.99€/година, а тук в описанието на темата - 60лв.

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 16:09 от ..::Only.One::..

# 48
И двете - и е възможно, и нещата опират до късмет.
Падането на цените никога не е гарантирано, само покачването е гарантирано. Най-малкото, колкото и да е сигурно че цената ще падне, трябва да влезеш да купиш в точния момент, преди пак да се вдигне.

Цената на клуба я определя Уиз, не бг-мама, така че ...

# 49
Да, проверих. Преди е било 30 евро членството. Инфото в първи пост не е актуална. Новата цена за Уиз Дискаунт (1+1) е 39,99 евро/година. Ще го коригираме в следващата тема.
Не намирам обаче инфо за актуална такса поддръжка на Уиз ДСК карта, чрез която Уиз Дискаунт (5+) се взима безплатно и се обновява безплатно всяка година. За да сравним двете такси. Ако някой вижда къде е тази инфо, да каже...

# 50
Таксата на ДСК Wizz air card е 40 лв. годишно.
Много си заслужава, защото при активно месечно ползване се натрупват точки около 30-40 лв. месечно, които впоследствие се ползват за купуване на билети, багаж и т.н.
Не я мислете годишната такса плюс членството. Заслужава си напълно.

# 51
Мисля, че е 48 лв, но това нищо не е. Още в първия ден се избива от WDC членството, което е за 1+5 души

# 52
  • София
Ако имаш и допълнителна карта, точките споделят ли се? Т.е. да трупаш точки с едната, а да ги ползваш и с другата?

# 53
  • Beyond the stars
Мисля, че е 48 лв, но това нищо не е. Още в първия ден се избива от WDC членството, което е за 1+5 души

48лв. е , но като се сметне и трупането на точки. Всичките покупки с карта минавам през нея и неусетно имаш някаква сумичка за билети/багажи и т.н

# 54
WIZZ air са пуснали полети от София до solermo Costa d'amalfi! Датите обаче са само до декември

# 55
WIZZ air са пуснали полети от София до solermo Costa d'amalfi! Датите обаче са само до декември
Май не четете темата. @RebelHeart го написа още преди 10 дни.

И после го обсъдихме дали е заместващо, докато ремонтират неаполското летище или не.
Скрит текст:
Като влизате с някаква "новина", не е лошо да четете и предишните коментари.

# 56

48лв. е , но като се сметне и трупането на точки. Всичките покупки с карта минавам през нея и неусетно имаш някаква сумичка за билети/багажи и т.н
Къде го пише това черно на бяло?

# 57
Не знам, не съм ровил по сайтове, такъв спомен имам, че ми удържат по толкова. Може и да бъркам.  За мен няма никакво значение дали са 20 или 24 евро като годишна такса ,след като получавам абонамент за 80 евро WDC (а може и вече да е поскъпнал още). Таксата се избива още в първия ден, и то в пъти.

# 58

Изобщо не ми е поискало приложението документи или поне номер на документ, а само имената, това трябва ли да ме притеснява?

# 59
  • Beyond the stars

Къде го пише това черно на бяло?

https://dskbank.bg/docs/default-source/bank-tarrif/%D1%82%D0%B0% … 8%D1%86%D0%B0.pdf

страница 15, КРЕДИТНИ КАРТИ С РЕВОЛВИРАЩ КРЕДИТ ЗА СПЕЦИФИЧНИ КЛИЕНТСКИ СЕГМЕНТИ

48,90 лв. всъщност било.

Suzan Nikolova 747239 имената сравняват с документ за самоличност, за полети в Шенген такъв не се попълва при чекирането.

Общи условия

Активация на акаунт