Боледуване на децата ни - тема 80

• 28 197
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Преди малко разговарях със отдел Образование.
От там ми обясниха ,че ще са на две групи по 20 деца.Отделно се разбрахме да купя мокри кърпички, сухи кърпички и шише за вода .
Евентуално моливчета да купя.
Също така ми казаха,че всичко друго е подсигурено като помагала и др .
Тоест няма да се включвам във излишни харчове.
Поради факта, че татко му пътува във чужбина до като почне да взема пари малко трябва да се съобразяваме .
Нищо не се знае може да се наложи билет до София да му купувам.
А иначе които иска нека си събира пари да  купуват подаръци за госпожите..
Всеки сам преценява дали ще има възможност.
Иначе всичко ни е готово.
Остана само да надпиша дрешките и раничката.
Успех на всички.
Пожелавам всички деца да са живи и здрави.
И успешна учебна година.

# 481
Някой има ли опит с Пирогов и клиниката по изгаряния? Не виждам телефон, а не знам къде да отида. Ръката ми е много по-зле днес, на трети ден е, 50 часа от заливането минаха и са се образували мехури. Не големи, но ги има и цветът й е странен. Мажа с дефламола, не знам има ли ефект и взех да се филмирам, май по*добре да ида.

Дани, бързо оздравяване на всички ви

# 482
Някой има ли опит с Пирогов и клиниката по изгаряния? Не виждам телефон, а не знам къде да отида. Ръката ми е много по-зле днес, на трети ден е, 50 часа от заливането минаха и са се образували мехури. Не големи, но ги има и цветът й е странен. Мажа с дефламола, не знам има ли ефект и взех да се филмирам, май по*добре да ида.

Дани, бързо оздравяване на всички ви
02 9154 411 видях го във сайта на пирогов .
Попитай там.

# 483
Ела, отивай, трябва да я види хирург или и аз не знам какъв. Пиши после какво е станало!

# 484
Ела, взимах мерки навреме. Ние за децата сме много точни и се грижим за тях, но трябва и за нас да си обръщаме време и внимание.

# 485
На тоя гаден чревен вирус колко му е инкубационния период?  Децата повръщаха в четвъртък и петък, от снощи аз и майка ми сме така. Сега се чудя дали сме лепнали нещо ново, може ли седмица след децата да се разболея..?

# 486
Много ми се вижда.

# 487
Така съм била със синът ми той повръща ден и половина след това е като нов ,и след това почваме ние с татко му ...

# 488
На тоя гаден чревен вирус колко му е инкубационния период?  Децата повръщаха в четвъртък и петък, от снощи аз и майка ми сме така. Сега се чудя дали сме лепнали нещо ново, може ли седмица след децата да се разболея..?
Може, може. Случвало се е вкъщи.

# 489
Ние бяхме така през пролетта. Мъжът ми беше със стомашни оплаквания в понеделник срещу вторник. Детето вдигна температура в събота вечер, а аз се разповръщах в неделя срещу понеделник.

# 490
  • shumen
Според мен не са много тия дни за тоя вирус с повръщането.
Елла,отивай на лекар да го види щом не минава.
Ние днес до педи не можахме да се замъкнем.Утре е Петък и ще го заведа,че  да ми е спокойно уикенда,а и Събота е рожденик да не се налага да търся лекари.

# 491
След пет месеца и половина дойде време за градина🍀и съм на тръни заради бебето на 4м...но не мога повече да я ограничавам ...и си вися аз кротко час и половина за бележка кл.здрава и чувам една майка да споменава талон 5,6 😱та да и тях взех и от лината изследвания.💯
*Минавам да напомня за тези талони който има път към лл🙂

# 492
Късно е, Мими, аз се прецаках..🤣🤣
Пуснах първо изследванията и си ги платих като поп и после минах през личната, та дааа...
СУЕ спада доста по-бавно от ЦРП, нали? Дъщеря ми беше болна миналата седмица, здрава е вече, всички показатели са и в норма на кръв и урина, само СУЕ е леко завишено, но то не е минало кой знае колко време откакто беше болна.

# 493
А в лината и аз плащах те бяха намалени викам айде,будала🤣
Ама за талоните исках да напомня,бях ги забравила,добре,че една майка говореше по тел и се сетих.

# 494
Какви са тези талони 5 и 6?

Общи условия

Активация на акаунт