Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 43 302
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря за отговорите момичета. Наистина  психическата умора си казва думата. Никой освен минаващите през това не би разбрал.
Стискам палци на всички, да гушкаме сладки бебчета скоро ❤️
При мен бодежите бяха силни двата дни след трансфера (ЗЕТ на 5 дневно бластоцистче) . Днес  правихме разходка за да ми ударят мускулната инжекция и после до магазина. Прибрах се уморена, пребледняла и отново ме сви ниско долу. Ще почивам повече тези дни, явно и тялото е изтощено..
Относно кихането, в клиниката ми казаха, че кихането, кашлянето, леженето на ляво или дясно, няма отношение към имплантацията и да не се притеснявам..

# 406
Здравейте, момичета! Знаете ли дали в периода при подготовката за ЗЕТ може да се прилагат овули млечна киселина /Vagisan/ или лактобацили /Гинофилус/?

# 407
Здравейте, момичета.
На 21.09 ми беше трансфера на едно 5-дневно.
Днес ми е 9ти ден след трансфер, ЧХГ теста ми е на 2.10
Правя си пикливи тестове от 7ми ден, положителни са, но се притеснявам, че чертата не е достатъчно тъмна като за 9ти ден на последния тест, но пък си личи как потъмнява от 7-ми до 9-ти. Вие какво мислите? Има ли повод да се притеснявам, или вече се вманиачавам и не мисля трезво? 

# 408
Момичета, утре се пада осми ден от трансфер на едно четиридневно ембрионче. Док ми е дала да изследвам на десети ден ЧХГ(03.10.2024), но се чудя дали да не мина утре да се изследвам, как мислите? Това нетърпение просто ме изяжда от вътре!
Calista Няма никаква логика на пиклив да ти отчита, а кръвния да е толкова нисък. Възможно е и да са объркали нещо в лабораторията. Но по принцип ЧХГ първо се натрупва в кръвта, след което започва да се изхвърля с урината. Да не говорим, че тези тестове отчитат когато е над 10 стойността … Аз бих повторила кръвния, на пикливи тестове не винаги е добре да вярваш.

# 409
Момичета, утре се пада осми ден от трансфер на едно четиридневно ембрионче. Док ми е дала да изследвам на десети ден ЧХГ(03.10.2024), но се чудя дали да не мина утре да се изследвам, как мислите? Това нетърпение просто ме изяжда от вътре!
Calista Няма никаква логика на пиклив да ти отчита, а кръвния да е толкова нисък. Възможно е и да са объркали нещо в лабораторията. Но по принцип ЧХГ първо се натрупва в кръвта, след което започва да се изхвърля с урината. Да не говорим, че тези тестове отчитат когато е над 10 стойността … Аз бих повторила кръвния, на пикливи тестове не винаги е добре да вярваш.

Bubolina може би аз не се изказах правилно и не ме разбра. Кръвния ми е на 2ри Октомври. Не съм пускала още кръвен. Говорех изцяло за бледите черти на пикливия.

# 410
Здравейте, момичета.
Правя си пикливи тестове от 7ми ден, положителни са, но се притеснявам, че чертата не е достатъчно тъмна като за 9ти ден на последния тест, но пък си личи как потъмнява от 7-ми до 9-ти. Вие какво мислите? Има ли повод да се притеснявам, или вече се вманиачавам и не мисля трезво? 

И моята беше така бледа 6 ден след трансфер ( свеж 3 дневен)на 9 вече беше плътна. Всичко ще е наред ! Желая ви успех

# 411
Здравейте, момичета.

И моята беше така бледа 6 ден след трансфер ( свеж 3 дневен)на 9 вече беше плътна. Всичко ще е наред ! Желая ви успех

Благодаря Ви! Мен ме притесняваше това, че аз днес съм вече 9-ти ден, и чертата не потъмнява кой знае колко. И малко или много психясвам ...

# 412
calista Ооо грешката е моя, втори октомви, съм го приела като 2,10 ЧХГ .. извинявай.

# 413
calista Ооо грешката е моя, втори октомви, съм го приела като 2,10 ЧХГ .. извинявай.
Това е страхотна грешка! Аз смея да ти честитя заради трите тестчета Hug Моите също не потъмняха доста. Последният така си остана на сравнително бледа черта.

# 414
Това е страхотна грешка! Аз смея да ти честитя заради трите тестчета Hug Моите също не потъмняха доста. Последният така си остана на сравнително бледа черта.

Доста ме обнадежди, а така се бях притеснила, че не потъмнява пуста и черта.
Благодаря ти!
Дано всички тук имаме щастлив финал!
Ще споделя като ми минат и двата кръвни ❤

# 415
Въобще не ги гледай чертите ,ще се стресираш излишно като мен !
Моите също бяха тридневни ,това са тестовете на 8,9,10,11 и 12ти ден след трансфер.

На 12ти ден чхг беше 448.01 !

Това са тестовете от 14ти и 17ти ден ,като няма почти никакво насищане на чертичката . Тогава вече ме обвзе паниката и записах час при аг на 20ти ден след трансфера.

Видяхме сакчето и си помислих ,че вече чертата е еднаква като другата и пак взех тест .

Пак не беше еднаква ,но вече бях видяла сака и се поуспокоих малко .
На 27ми ден след трансфера реших да препишкам още един за спомен и най-накрая видях 2 еднакви черти !

И след още 6 дни чухме и пулс !
Пожелавам успех и спокойствие!

# 416

Толкова добре те разбирам...че нямаш търпение за теста...моят се пада да е на 4ти, имам чувството, че до тогава ще се побъркам...и така...на мен ми върнаха 2 5 дневни ембриона/бластоцида, днес е 5ти ден...направо не знам как ще издържа до 4ти...

# 417
Въобще не ги гледай чертите ,ще се стресираш излишно като мен !
Моите също бяха тридневни ,това са тестовете на 8,9,10,11 и 12ти ден след трансфер.

На 12ти ден чхг беше 448.01 !

Това са тестовете от 14ти и 17ти ден ,като няма почти никакво насищане на чертичката . Тогава вече ме обвзе паниката и записах час при аг на 20ти ден след трансфера.

Видяхме сакчето и си помислих ,че вече чертата е еднаква като другата и пак взех тест .

Пак не беше еднаква ,но вече бях видяла сака и се поуспокоих малко .
На 27ми ден след трансфера реших да препишкам още един за спомен и най-накрая видях 2 еднакви черти !

И след още 6 дни чухме и пулс !
Пожелавам успех и спокойствие!

Ох, благодаря ти. Наистина ме успокои с твоята история и твоите тестове.
Тази сутрин пак напишках един.
Нямам търпение за утре кръвния 😁

# 418
Момичета...днес ми е 3 ден след трансфер на едно 5 дневно ембрионче(5АВ) минало ПИД. Нямам никакви придърпвания и неразположения. На първия трансфер имах и резултата беше ++...Вие какво усещахте в първите дни?

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 10:48 от GULSELI

# 419
Момичета...днес ми е 3 ден след трансфер на едно 5 дневно ембрионче минало ПИД. Нямам никакви придърпвания и неразположения. На първия трансфер имах и резултата беше ++...Вие какво усещахте в първите дни?
Днес съм 10 дни след трансфер на 5 дневно ембрионче.
Първите дни до около 3-4 ден имах леки крампи и придърпвания. После понамаляха, и сега много рядко от време не време усещам такъв тип придърпвания.

Общи условия

Активация на акаунт