Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява ЖК и защо е важно да се запишете?
Какви са стъпките по време на първия преглед на ЖК?
Какви са изискванията за болничен преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява ЖК и защо е важно да се запишете?
-
Какви са стъпките по време на първия преглед на ЖК?
-
Какви са изискванията за болничен преди раждането?
-
Какво представлява пръстенният метод за предсказване на пола на бебето?
-
Какви изследвания и процедури се извършват по време на бременност?

, къде изчезна, бре момиче 

Стискам палци съвсем скоро отново да си в отчетни и да не мръднеш повече от тук докато не се появи твоето съкровище. Задължително минавай да кажеш как си! Ние сме с теб
наистина прекрасни снимки, а какви емоции са били при раждането не е истина. Аз не се бях заглеждала в началото в снимките, ама сега ще хвърля по едно око пък ако успея и мен ще се пльосна в галерииката.
, то не че е много топло, ама все пак е друго като погледнеш навън да ти се усмихне хубавото временце а не да е мрак и студ
.
... аман няма свършване таз домакинска работа... поне снощи наготвих доволно, та днес ще пропусна
... 
, за което много се радвам.Вече много се уморявах (работя като сервитъорка) , а и напоследък все без почивка работехме ..... и изпити имам , а нямам време да чета. Сега поне ще имам и то пре достатъчно.
. Много се зарадваха. Крайно време било вече ....
. Е ми като се сетя ще пиша пак.