💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 67 971
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 975
Ами това вече не мога да кажа.

# 976
Аз едно не разбирам. Защо хора, които познават участници в стари сезони, знаят им всичките бакии и неуредици, че на всичкото отгоре някои даже от щатите се грабват да участват в този формат?? Толкова ли са уверени в себе си, толкова ли не им пука какво ще изтърпят?
И аз това се питам винаги - всички знаем номерата на продукцията и че ако решат могат да прецакат абсолютно всеки, та не разбирам голямото бутане. Според мен Игрите са много интересни и хитови, но сами си бутат реномето с глупостите, та се чудя как има толкова желаещи.
Буквално може да спечелиш и да ти отнемат победата (знаем слуховете от сезон 1). Не бих си го причинил аз лично

Популярност. По мое мнение някой влизат за да ги забележат, не толкова за победа в игрите, както казахте, те са наясно как се случват нещата там. Но е факт, че който се задържи повече и направи някакво впечатление след игрите ако си изиграе добре картите започват да го викат къде за реклами, къде за подкаст водещи, стават инфлуенсъри, някой си развиват бизнесите като треньори и тн и тн.

# 977
Ето например някои мнения, в които става ясно
Скрит текст:
Бисер, горкия, 5 години кастинги, кастинг-битка и накрая - цръц. Не го харесват продуцентите и това си е.
Ми да не беше палил знамена публично, може би нямаше да е такова племе Joy
Я, я, какви знамена е палил?
Аз тази година съм се зарекла да се крия от спойлери, като дявол от тамян, та може да е коментирано в другата тема, ама не съм разбрала.
Lgbtq знаме.
Благодаря. Сега вече знам, че е палил знамето с дъгата.
Ама.. каква връзка има с Игрите? Всеки прави в ежедневието си някакви изцепки.
Там лобито е много силно и много кресливо, така че никак не е изненадващо, че го натириха скоропостижно, след като е играл "кой развя байряка, кой му тури клечката". Тия не се шегувкат дори по нашите ширини и все по- силни стават.
Чудех се кому беше нужно четвърти, та и пети отбор, а то къде е заровено кучето?! Ако го бяха шутнали директно щеше да ги съди, а така една битка и по живо по здраво.

# 978
Там лобито е много силно и много кресливо, така че никак не е изненадващо, че го натириха скоропостижно, след като е играл "кой развя байряка, кой му тури клечката".
Мислиш, че екипът на игрите се съобразява с това лоби? Хммм... Чак пък толкова. Знам ли.

# 979
Ами то и той може да си хейти LGBTQ и без такива явни демонстрации. Малко груба проява.

# 980
  • София
Радвам се, че Бисер няма да участва, но не ми хареса начина, по който се случи. Все пак би трябвало да са си били подсигурили, че ще отпадне, та може би другите играчи са си имали роля в това и не са толкова разочаровани. Надявам се, че в някакъв момент ще се появи отново д-р Боев и медицинската сестра боркиня. Не ми се и вярва, че са оставили възможност шампионът по вдигане на тежести да отпадне още сега. Той всъщност май ще бъде новият Гатьо.

# 981
А защо жалим за един конкретен човек? Трябва ли да го бутаме, по-специален ли е с нещо? Нали 8 души са отпаднали, с какво останалите 7 са по-маловажни от него?

# 982
А защо жалим за един конкретен човек? Трябва ли да го бутаме, по-специален ли е с нещо? Нали 8 души са отпаднали, с какво останалите 7 са по-маловажни от него?
Защото въпросният участник спечели правото си да участва в кастинг битка миналия сезон, зедно с други двама участници. Другите двама са в редовните племена, но само той беше нагласен да се "бори" за мястото, което вече беше спечелил.

# 983
Страхотно е, че предаване, което не е печелено от жена, вече шести сезон толкова наситено се коментира от жени.
В телевизионния ефир рядко има повече от час и половина без реклами, както в последния първи епизод, въпреки че след това вдигнаха рекламите от "стандартните" седем минути до единадесет при всяко прекъсване.
Направи ли на някого впечатление гледката от хълмовете над язовир Панчарево при представянето на сина на автомобилния състезател? В другите южни квартали на София има подобни гледки, но никога не са се виждали къщи с такива размери, частни улици и дворове при такава екстремна денивелация.
Размерите на строителството над Панчарево ми напомниха за "холивудските" хълмове над Лос Анджелис

# 984
Точно така, и не бих казала, че чак го жалим. На мен лично ми допаднаха други от неговото племе повече. Просто ме възмущава нечестността на ситуацията, но това все пак са ИВ, може би трябва да претръпнем вече и да гледаме каквото са решили да ни поднесат тази година.

# 985
Несправедливостта в случая, защо бяха битките миналия сезон иначе? Той си спечели правото да участва. Това си беше чиста гавра. Цяла година знаеш, че си се преборил за място и накрая влизаш и излизаш след няколко часа?? А другите спечелили са вътре, само той трябваше да се доказва за втори път и то отборно.

И последно искам да вмъкна нещо. Мен този човек в живота си какво прави какви общности харесва и какви не като цяло не ме интересува, там са за друго и се гледат други качества или поне би трябвало, НО забелязахте ли как реагира на цялата тази гавра? "Ние сме племе, падаме и печелим заедно" или нещо сходно каза, не искам да цитирам, грешно. Мисълта ми е друга, НИЕ зрителите, които пръста си не сме мръднали да сме там, сме по разгневени от човек, подготвял се с Години за участието си там, което продължи колко? Няколко часа? Представяте ли си това да го бяха направили с Николай от сезон 2?

Скрит текст:

Или пък с Гатьо? Не знам, на мен ми е мъчно за човека, как се "изплюха" на труда, подготовката и Надеждата му. (на останалите от племето също, просто при него е малко-по.. сещате се)

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 14:20 от Toffee ᡣ𐭩

# 986
Госпожа Радулова е много добре подготвена, обаче с това държание ми опротивя. Помня я от Сървайвър и там я харесвах, но тук май ще се променя мнението.

Ами тя Силвия може да продължава да си е също толкова готина, ама едно поведение, което минава за сладко-чаровно на 29, вече не изглежда така на 45. За съжаление жените сме ощетени в това отношение.
++++
Разочарована съм от фриволното поведение на Силвия, иначе е може би най-подготвената и силна жена този сезон, а и има пълнеж на втория етаж, така че е опасна. Колкото за поведението все си мисля, че така е спазарено участието й във формата и ако не си играе ролята е вън от чадъра. Поне ми се ще да мисля, че е така, а като знаем Продукцията как работят много вероятно да са й избрали ролята на шавливата кака и тя е влязла в образ.

п.п. Добър каст на първо четене, но още е много рано за оценки.

И аз си мислех същото за демонстрациите на сласт, но като ѝ погледнах инстаграма, мисля, че я е разтресла криза на средната възраст. В Сървайвър помня, че беше сравнително скромен човек.

# 987
Преди няколко години, непосредствено след участието й в Maximal Revenge се засякохме в хотел в Чифлика (с Радулова). Изключително надменна, със самочувствие. Много кофти впечатление направи. Дори едната ми дъщеря, фен на Максимала, беше много разочарована от поведението й. Беше с нейна приятелка с детенце. Държеше се все едно хотелът е неин и всеки й е длъжен. От тогава не я трая и се изненадах неприятно, виждайки я в Игрите.

# 988
Комарите: "Само месо, при мен дошло". 😁😁😁
Силвия не я ловят комарите. Как??? Grinning
Сигурно са дърти.Нали по нея само младоци тичат лиги

# 989
  • София
Вече имам чувството, че тези от Нова ТВ следят много зорко темите тук.
Чета си аз тук дългия списък с последни мнения, където основната тема е за прецакването на Бисер по "идеологически" причини, и в същото време по ТВ тея ми пускат реклама за довечерния епизод как на стопанството двама(мъже) си говорят "Аз тебе много те харесвам да знаеш" и другия отговаря "И аз теб". Айде стига де, то ясно че като събереш всичките цветове на племената (плюс тези от вчера) става точно онова знаме, ама все пак предпочитам да гледам мъжки битки на арената, а не мъжки разговори в някоя барака JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт