Случи ми се нещо странно XXX

• 73 122
  • 793
  •   1
Отговори
# 165
  • Мадрид / София
Относно сакото: прозвучалата "мисъл" идва от "оттатък". Не знам обаче от кого точно, защото има три варианта. От твоята свекърва, от твоето висше АЗ, което е винаги във връзка с нас и ни съветва и направлява, то е знаещото ни АЗ или от твоя пазител. Според мен е твоето висше АЗ, но ти най-добре можеш да прецениш. Вътрешно знаеш отговора. Ако е свекърва ти - защо иска да го махнеш при положение, че веднъж умрели духовете не се интересуват от дрехи. Ако е пазителя ти също малко не ми се вярва, защото не си заплашена. Ако е твоя АЗ, само ти можеш да знаеш поради каква причина иска да го махнеш.
И накрая да ти кажа, че когато се свързват с нас от оттатък точно така звучат. Не като чуто с ушите си, а като "мисъл". В повечето случаи звучат с такава категоричност, че няма как да не го изпълниш.

# 166
И разбира се,ти всеки ден си общуваш с тях и си навътре в нещат✌️

# 167
  • Мадрид / София
И разбира се,ти всеки ден си общуваш с тях и си навътре в нещат✌
Не ми е необходимо всеки ден да общувам с когото и да било, жив или мъртъв. И да, от опит го знам.

# 168
Тези "компетентни" пространствени обяснения са за астралната тема. Едно по-простовато и земно обяснение е, че подсъзнанието знае, че това сако е там и в момент на отпускане, мисълта е излязла и на съзнателно ниво.
Да не каже някой откъде "знае" подсъзнанието - дори с крайчеца на окото си съфорумката да е мернала синьото сако в шкафа някога, информацията се регистрира и помни. Просто умът ни сортира нещата така, че да не ни затрупва с излишна информация.

# 169
Ами то подсъзнанието си е друг свят, съвсем не става по-малко мистериозно или интригуващо като се вкара някой психо термин, според мен. Има състояния, в които "вратата" към подсъзнанието, или другите светове, с други думи, се размива, и неслучайно нямаме достъп до там 24/7, че щяхме да се побъркаме. Много често не сме достатъчно "присъстващи", тоест тук и сега, за да усещаме нещата.. Животните са така, тези ни способности също са там.. Всичко е там, подсъзнанието е необяснимо все още, далеч е от земно и простовато..

# 170
Аз така редовно се стряскам от цвета на очите на някои хора. Един път гледам - сини очи. Следващият път кафяви. От светлината е, но е странно, защото моят мозък се шашка.

# 171
  • София
Разбирам  ги  съфорумките, които  се оплакват, че се пише много за сънища и  тн. обаче то  да не би  всеки  ден да ни  се случват  някакви  странни паранормални истории. Аз тук по темите съм разказала всички странни неща , които са ми  се случвали ( не са много) ,  че и на комшийките историите съм разказала и не се сещам вече за нищо.
И за да не е съвсем спам една история да разкажа, която  братовчедка ми  е разказвала, нея май  съм пропуснала да я споделя.

Случая е от по-младите и  години. Разказва,  че   една вечер се прибирала сама от дискотека. Било късно,  1-2 часа след полунощ. Вече била на нашата улица на окло  200-300м  е от къщата и когато  чула бебешки плач. Огледала се, няма никой на улицата. Продължила да върви и пак чула бебшки плач. Важно  е да се отбележи,  че действието  се развива в гъстонаселен район, не някъде на поле или около  гора. По това време на нашата улица не е имало семейство  с малко бебе. Плача започнал  да се усилва и братовчедка ми побягнала, чувало  се докато не си  е влязла в тяхната къща. Най-логичното обяснение е,  че е чула чакал, но както  казах улицата е оживена и не са се мяркали диви животни, както и никой не е съобщавал  да е видял или чул нещо подобно. Като ми  го разказваше ми бяха настръхнали косите. А и тя го описва точно  като плачещо бебе, не може да го  свърже със звук издаван от познатите ни  домашни животни. Също ,  ако  е било някое животно по онова време нямаше къща без домашно куче,  все някое щеше да усети и да се разлае, а тя казва,  че е било ненормално тихо. Чувал  се е само бебешкият плач и  то кристално ясно.

Може да са котки в любовен период. Когато мяукат, все едно наистина се чува бебешки плач.

# 172
Аз като малка много се тревожех от тези котки и ревях, защото мислех, че някъде плаче бебе, а и сега, когато ги чуя, ме обзема едно тревожно безпокойство, сякаш трябва да помогна на беззащитно малко бебе, а не го виждам. 

# 173
Ами то подсъзнанието си е друг свят, съвсем не става по-малко мистериозно или интригуващо като се вкара някой психо термин, според мен. Има състояния, в които "вратата" към подсъзнанието, или другите светове, с други думи, се размива, и неслучайно нямаме достъп до там 24/7, че щяхме да се побъркаме. Много често не сме достатъчно "присъстващи", тоест тук и сега, за да усещаме нещата.. Животните са така, тези ни способности също са там.. Всичко е там, подсъзнанието е необяснимо все още, далеч е от земно и простовато..
Къде има "психо термин"? Подсъзнанието може да е неизследвана изцяло територия, но някои неща са отдавна известни на науката и няма нищо мистериозно в тях. Е, ако човек не е запознат, нормално е да му е странно, аз не отричам, че на съфорумката ѝ се е сторило странно, дори съм лайкнала мнението ѝ. Просто обяснението, че мъртвата свекърва или висшето Аз дават съдбовното указание да се махне синьото сако малко ми дойде в повече.

# 174
  • Мадрид / София
А как ще обясните тези явления, без да използвате дадена терминология? Реалността не винаги може да се обясни с "научни" термини. Разбирам, че за някой му идва множко, но един ден може и да разбере за какво става дума. Това, че сме на различни етапи на развитие не означава, че едните са супер умни, а другите ... (да кажем тъпанари). Странната случка беше дадена тук и следва обяснението да е тук, а не да препращам споделящата в другата тема.

Сега малко да разведря климата тук, макар да не ми е личен опит все пак не се среща всеки ден: 2г дете изписва числото Пи

# 175
  • София
Въпрос към всички . Преди да заспите, но докато се опитвате да заспите "чувате" ли разговори и гласове в главите си. В смисъл все едно ги сънувате, но без образ и още сте съвсем будни?  Когато бях дете ми се случваше постоянно и една "врачка" , при която ме водиха по друг повод беше казала , че всъщност това са гласовете на мъртвите хора, които аз с времето ще се науча да разбирам и слушам. Е, към днешна дата много по-рядко и по-слабо "чувам" такива неща , така че се съмнявам да е била права тази врачка, но ми е любопитно дали и при други  хора е така когато заспиват, защото в семейството ми тогава коментираха, че никой от тях не "чува" гласове докато заспива.

За посещението си при тази "врачка" съм писала някъде назад в темите. Докато бяхме в чакалнята се чуваше какво казва на всички хора, влезли при нея преди нас и мама и баба ми даже коментираха, че тази жена единствено взима парите на хората и ги баламосва. Но когато влезнахме ние, тя сякаш се сепна и рязко погледна към мен. Стана права и дойде. Накара ме да протегна ръцете си напред с дланите нагоре и постави своите длани над моите. Усетих някаква енергия между дланите ни. Каза, че имам способности да общувам със света на мъртвите, но трябва да ги развия. А ние бяхме при нея със съвсем друга цел - родителите ми търсеха защо постоянно ми прилошава без да се открива медицинска причина . Тя за това прилошаване не помня дали каза и направи нещо, но то изчезна чак след 20-та ми година.

# 176
Някои моменти ги усещаш странни и необичайни , дори и за другите хора, които се интересуват задълбочено от подсъзнанието, да е най-обикновен импулс на мозъка. Обяснения и тълкования различни,  нали затова споделяме тук. Благодаря, за което!
Преди месец довършихме ремонта в родната къщата на ММ , където са живеели баба му и дядо му. Няколко нощи подред се включва само осветлението в кухнята. Сигурно има логично физично обяснение, но е малко стряскащо,.защото не беше  еднократно.

# 177
  • Варна
Аз по-скоро говоря със себе си преди сън. Ми, предпочитам интелигентна компания...
 Преди години, направо през миналия век, приятелка ме помоли да я придружа при гадателка ( тъкмо бяха на мода ). Чакаме си реда. Изведнъж вратата се отваря, излиза (как да я нарека?) Провиждащата и заявява:
 -Тук има жена, не й е мястото тук, да излезе веднага...
И ръкомаха, сякаш муха гони, а лявата й ръка така-така и към мен посочи. Станах, извиних се , излизам и чувам:
 -Ти сама можеш, що си дошла...
Мога, ама не искам. Има врати, които е по-добре да не отваряме.

# 178
Ама, Анжела, препращаме в друга тема, защото в тази сме на такъв етап от развитието, че не сме узрели за напредналото ти знание. Освен това, никой не ти е искал обяснение, че да се чувстваш длъжна след всяко мнение да ни спускаш сведения от твоя етап на развитие. За такива въпроси се направи астралната.

# 179
  • гр.Пловдив
Аз по-скоро говоря със себе си преди сън. Ми, предпочитам интелигентна компания...
 Преди години, направо през миналия век, приятелка ме помоли да я придружа при гадателка ( тъкмо бяха на мода ). Чакаме си реда. Изведнъж вратата се отваря, излиза (как да я нарека?) Провиждащата и заявява:
 -Тук има жена, не й е мястото тук, да излезе веднага...
И ръкомаха, сякаш муха гони, а лявата й ръка така-така и към мен посочи. Станах, извиних се , излизам и чувам:
 -Ти сама можеш, що си дошла...
Мога, ама не искам. Има врати, които е по-добре да не отваряме.

Много интересн пост,а последното изречение ме заинтригува-бихте ли раззкаали малко повече ?
Аз също не мога да заема категорична позиция дали трябва или не трябва ....но понякога насоките и отговорите са много полезни или жизнено важни Thinking

Общи условия

Активация на акаунт