Отговори
# 2 040
Добре, бих се радвала на още снимково образование. Аз едни фурми съм яла,  нищо общо с показаните,  а хинап даже не знам какво е.

# 2 041
  • sf
Пак ми протече кръв от носа. 🙄
В понеделник сутринта ще ида до личната. Дано не се наложи да тичам до спешното преди това.

# 2 042
Добре, бих се радвала на още снимково образование. Аз едни фурми съм яла,  нищо общо с показаните,  а хинап даже не знам какво е.

Аз пък много го харесвам, дори се опитах да го посадя на вилата, но не се хвана.

# 2 043

Аз пък много го харесвам, дори се опитах да го посадя на вилата, но не се хвана.
добре.

# 2 044
Пак ми протече кръв от носа. 🙄
В понеделник сутринта ще ида до личната. Дано не се наложи да тичам до спешното преди това.
Донси, не се шашкай. Понякога е от слаби капиляри. Неприятно е, но не е страшно. Наскоро била ли си хремава, слагала ли си капки за нос? Ако имаш апарат си виж  кръвното. Витамин С също действа кръвоспиращо. Гуш!

# 2 045
01.59. На балконето е супер. Не е жега, не е хлад, рахат е. И домашните термити спят, нищо не искат и въпроси не задават. Кеф на квадрат.

# 2 046
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
толкова рано сутринта е, че направо е като да е снощи.
то снощи беше добре. всичко заспаха и аз си четох книжка до 2 часа, а сега защо станах и аз не знам.
може би от топлото.

кафе няма. само мечти

искам да останем за една нощ в пустинята.
над нас звезди, като изсипани с кош... наоколо да няма жива душа... тишина и спокойствие.
осъществимо е на 50% Wink

# 2 047
# 2 048
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
благодаря за кафето - имам нужда, а у дома има само за турско.
ще се излиза май. Simple Smile

донси, как си? как е кръвнишкото наБлягане?
иди на лекар, не си играй.

дружка очаква първо внуче и обикаляхме да купуваме египетски памучни работи за нероден Петко.
а аз се метнах да оплета бебешко одеалце. Simple Smile забавно е.

# 2 049
  • sf
Нямам апарат за кръвно, ама сигурно е от него. Ще видя днес как ще съм, ама утре така и така ще ходя до личната за здравната карта на ученика, естествено в последния момент 😆

# 2 050
  • Пловдив
Добро!
Кафе има, та пия и аз Simple Smile

Донси, аз така като малка и все още ми се случва. Слаби капиляри, да. С 90/60 кръвно съм по принцип.
Сега синкото е така...наследил го е. Будиш се и възглавницата в кръв. Страшничко си е...или както си стоиш и шурва.

Забърках пак катми. Пуснах робота, пералня, ама има и прах за обиране, та няма да мина само така Wink

# 2 051
Донси, дъщерите също като мен на тази възраст имаха проблем с кръв от носа. УНГ изписа Ринолекс маз, с която мажеха носа, умекотява лигавицата и спират кръвотеченията. От години не е имало инциденти.

# 2 052
Добро утро! Направо ме е страх да си направя кафе. Вчера сутринта хванах джезвето за дръжката с лявата ръка, а с дясната за дъното. Всички питат защо. Е, аз откъде да знам?! Не бях се събудила.Добре, че имам Дефламол (и оправдание да не се включвам в ОИ, защото съм бинтована цялата).
В понеделник бяхме на Кърка, на острова с францисканския манастир. Целият остров е с хинап и райски ябълки, съжалявам, че не снимах. Мразя райски ябълки, затова.

# 2 053
Добро утро!Станала съм, едно ранобудно врабче ме събуди с най-сладката усмивка.Тя.закусва,аз пия кафе.
    И мрънка,че иска навън.А навън вали,гумените ботушки и непромокаемото яке са у тях.
   Вчера бях атракция за съседите.Кати ми казва коя песничка да пея и се прави ,че ме снима.Трябваше и да танцувам.

# 2 054
  • France
ДобрЮтро.
Направо не ви вярвам като ви чета какви са температурите в България. Тук е такъв студ, дъжд и мрак вече 3 седмици!
Спах много лошо, събуждах се на 2-3 часа цяла нощ. Аман

Общи условия

Активация на акаунт